Valentina Glamour
|
|
Cum in mouth +20€
Cum in face +20€
Prostate Massage +20€
Strap On +50€
Golden Shower +50€
Squirt +20€
Çalışma Saatleri
Ücretler
Süre | Kendi yerinde | Sizin Yerinizde |
---|---|---|
30 dakika | 140 | |
1 saat | 180 | 180 |
1.5 saat | 270 | 270 |
2 saat | 360 | 360 |
3 saat | 540 | 540 |
Ana şehir: | Atina |
-
metroPoulos
20-06-2023
Buluştuğu tarih Süre Şehir Görüntüsü Servisler İletişim 19-06-2023 1 hour Atina : 9.0: 8.0: 5.0Öpüşme
Oral seks
Ağza gelme
Seks
Anal
Göğüs
Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
Fotoğraf
Dilsiz
Kondomsuz
Hayır
Aktif
Hayır
Doğal göğüsler
Birden fazla sefere izin
Gerçek resim
Μια γενική τάξη και καθαριότητα σε συνδυασμό με αρωματικό χώρου έκανε την υποδοχή ακόμα καλύτερη.
Το δωράκι που έκανα στον εαυτό μου πολύ γλυκό, μεσαίου αναστήματος και χαμογελαστό, με περίμενε με κάποια εμφανή σημάδια αμηχανίας.
Εισέπραξα την αθωότητα της και την ευγένεια της σαν επιπλέον ανταμοιβή και προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα για να χαλαρώσει.
Πίκρα μεν ότι δεν ξέρει αγγλικά αντίδοτο όμως ο τρόπος που χαμογελάει και η δεκτικότητα της.
Για την εμφάνιση δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τις φωτογραφίες για να βγάλεις συμπεράσματα, επιτέλους μια κοπέλα που ότι βλέπεις παίρνεις.
Η προκατάληψη ότι όλες οι Βραζιλιάνες κάνουν προσθετική στα κωλομέρια και στα βυζόμπαλα πάει περίπατο, έχει τίμια μικρά σχετικά βυζιά και πολύ ωραίο νορμάλ μεγέθους κωλαράκι.
Στο κρεβάτι ήταν από τις πιο φυσικές που έχω πάρει, απολύτως αματούρα αλλά με το φυσικό βραζιλιάνικο πάθος και την θηλυκότητα να πιάνει δουλειά από τα πρώτα δευτερόλεπτα.
Φιλάκια, χαδάκια και κάποια πειράγματα στα βυζιά ήταν αρκετά για να καυλώσουν οι ρωγες, μόλις τις είδα άρχισε να καυλώνει και η πούτσα μου.
Μου τον περιποιήθηκε με το στόμα της χαλαρά και καλά χωρίς να κάνει dt η κάτι που περιμένεις από έμπειρη αλλά έγλειψε καλά το καυλί και πήρε και πέρασε και από τα μπαλάκια.
Δάχτυλο στο μουνί δεν δέχτηκε και το απέφυγε ευγενικά αλλά δέχτηκε το γλειφομούνι που απαραίτητα της έκανα λόγο του ότι το μουνάκι της έμοιαζε απείραχτο.
Της άρεσαν τα κόλπα μου αδιαμφισβήτητα και σιγά σιγά την είδα να ανοίγεται περισσότερο και να απολαμβάνει χωρίς ντροπή.
Έβαλε μια σεβαστή ποσότητα τζελ στην τρύπα της αλλά ήταν και απαραίτητο με το στενό μουνάκι της.
Την γάμησα λες και ήταν το γκομενάκι μου ενώ εκείνη προσαρμόστηκε σε αυτόν τον ρόλο πολύ κάλα.
Δεν έχυνα εύκολα λόγο της καπότας που είχα πάρει αλλά άξιζε να την βλέπω να φτάνει σε οργασμό και ας μην είχαμε πλέον χρόνο για δεύτερο γύρο.
Στο θέμα στησίματα είναι ότι περιμένεις από αματουρα, όχι κάτι τρελό αλλά και πολύ φυσικό.
Πέρασα καλά σε σύνολο, με έναν γύρο διαρκείας πήρα όσα χρειαζόμουν για να μείνει στην ανάμνηση μου