Görüntüleme : 13448 (Bu ay: 146) Oluşturuldu 25-03-2024 (Değiştirildi: 17-01-2025)

Alice 2 Glamour

Gerçekliği %100 doğrulanmış fotoğraflar!
Tüm fotoğraflar gerçektir - Ekibimiz tarafından onaylanmış ve doğrulanmıştır.
Etnik kökenAvrupalı (beyaz)
UyrukLetonyalı
CinsiyetKadın
Yaş19
Boy171 cm (5'7" ft)
Kilo60 kg (132.28 lb)
SaçKahverengi
GözKahverengi
GöğüslerC
Göğüs tipiDoğal göğüsler
Kasık kılıTamamen tıraşlı
SigaraSigara içmiyorum
İçmeHayır
DövmelerHayır
PiercinglerHayır
Dil: İngiliz  English English English
  Rus Russian Russian Russian Russian Russian
Kendi yerinde    Sizin Yerinizde: Otel ve Ev Ziyaretleri
Cinsel Yönelim: Heteroseksüel 
Buluştukları: Erkekler için müsait  Erkekler için müsait   
Hakkımda
Extra Services With Additional Cost

 Cum in face +20€

 Two Men +150€



Çalışma Saatleri

24/7

Ücretler

SüreKendi yerindeSizin Yerinizde
1 saat150
1.5 saat230
2 saat300
3 saat450
12 saat1200
Sizin Yerinizde + Taksi
İletişim bilgisi
Ana şehir:Atina 

İnceleme yaz View Alice 2 Glamour reviews
  • ntekwl 25-10-2024
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    23-10-2024 1 hour Atina
    : 9.0
    : 8.0
    : 8.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    %10 Photoshop'ta düzeltilmiş
    Οι φωτογραφίες είναι ακριβείς, η ηλικία επίσης, φαίνεται και από την εμφάνιση αλλά και από τον χαρακτήρα. Πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά και σώμα, δεν σας λέω μαλακίες, η ομορφιά της αξίζει πολύ. Λόγω ηλικίας το δέρμα άψογο και βυζιά, κώλος, στητά.
    Είναι ευγενική και παλεύει να μην δείξει το άγχος που νιώθει, το χαμόγελο της στα βγάζει όλα από το μυαλό.
    Αν και είναι δεν είναι 20 προσφέρει καλό σεξ σε σύνολο. Δεν περίμενα να δω την πορνοστάρ βέβαια που καταπίνει σπαθιά αλλά με το αματούρικο πρόγραμμα της έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν χρειάστηκε καθοδήγηση, την άφησα να κάνει το ένστικτο της και με ικανοποίησε. Της αρέσει να γλύφει τον πουτσοκέφαλο πολύ και δίνει και πιο κάτω μερικές γλειψιές.
    Το γλειφομούνι το δέχτηκε και ήταν πολύ ικανοποιητικό από κάθε άποψη. Εκτός από εκεί την έγλειψα και στα βυζιά αλλά και την φίλησα στο στόμα.
    Στο σεξ κάναμε τις συνηθισμένες στάσεις με σχετικά ήρεμη διάθεση όπως το ήθελα. Απαίτησα να με καβαλήσει στον πρώτο γύρο και έχυσα κοιτάζοντας την στο πρόσωπο. Στον δεύτερο μετά από ιεραποστολικό κάναμε μόνο πισωκολλητό. Άρεσε στο μωρό, βογγούσε και το μουνάκι κατέβασε υγρά.
    Έφυγε μετά από μια ώρα ακριβώς, τα λεφτά τα πήρε προκαταβολικά.
    Είναι πολύ καλή περίπτωση, με την ηλικία που έχει, πιστεύω θα ανέβει πολύ ψηλά.
  • konstan 14-10-2024
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    13-10-2024 1 hour Atina
    : 8.0
    : 8.0
    : 8.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilli
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    %10 Photoshop'ta düzeltilmiş
    Η νεαρή ήρθε στην ώρα της, απλό ντύσιμο και όχι κάτι που έδειχνε ότι είναι έσκορτ, παρόλα αυτά της πήγαινε και έδειχνε αρκετά κομψή. Κοντά στις φωτό με διαφορά λίγης λάμψης. Περιποιημένη αλλά όχι βαμμένη, λόγω ηλικίας δεν χρειάζεται ιδιαίτερα. Η ηλικία συμβαδίζει επίσης και με την εμπειρία που είναι μικρή...
    Φιλί έδωσε αλλά όχι από την αρχή, αργότερα που καλούσε αρκετά. Είπαμε δυο κουβέντες και πέρασε για φρεσκάρισμα. Επέστρεψε με εσώρουχα μόνο και λίγο κοκκινισμένα μάγουλα. Σώμα ωραίο, κώλος και βυζιά όπως στις φωτογραφίες.
    Πήρε σιγά σιγά μπρος και έπεσε στα γόνατα για πιπούλα και την έκανε αρκετά καλά για αματούρα. Έκανε καραμέλωμα αρχιδιών αλλά γενικά το χέρι πάντα σε χρήση και όχι αξιοσημείωτο το βάθος. Παρατήρησα πως στο τσιμπούκι ξεχνιέται, μάλλον το γουστάρει και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το μάθει πολύ καλά.
    Την έγλειψα και εγώ, από το λαιμό μέχρι το μουνί, ήταν συνεργάσιμη και το ευχαριστήθηκε.
    Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό που ήταν ωραίο με φιλιά, καλό gfe για μερικά λεπτά και μετά στήθηκε στα τέσσερα. Ξεκίνησα χαλαρά αλλά η καύλα από την θέα ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να κρατηθώ. Ανέβασα ρυθμό και εκείνη δεν παραπονέθηκε, με άφησε και γούσταρα.
    Στο ημίχρονο χαλαρώσαμε λίγο αλλά μετά τον έβαλα στο στόμα της και ξεκινήσαμε ξανά. Πρωτοβουλίες δεν είχαμε βέβαια αλλά τίμια φάση και στον δεύτερο γύρο. Έφυγε όταν έκλεισε η ώρα. Γενικά άξιζε αλλά θα την συνιστούσα μόνο σε όσους γουστάρουν αματούτρες.