cenken06 отзывы

cenken06

Участник с: 28-07-2024Страна: ТурцияГород: Бурса Отправить личку

отзывы

  • Selena отзывы 28-07-2024
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    2024-07-28 2 hours Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    Без языка
    Без презерватива
    Нет
    Брутальный
    Не знаю
    Натуральная
    Не знаю
    Реальные
    Selena  - escort review from Turkey Перейти к анкете
    Öncelike selam herkese,

    Selena ile görüşmemi az ama öz anlatmaya çalışacağım. Ama tek kelime ile MÜKEMMEL diyebilirim.

    Gelelim detaylara, ben yurtdışından geldim ve özellikle kendisi görmeyi çok istedim Ankaraya gelince iyi yorumlardan dolayı. Kendisi daha bilgi alırken bile sizi etkiliyor mesaj tarzı ile ve her konuda aydınlatıyor.

    Konuştuktan 1 gün sonraya randevu ayarladık. Evi inanılmaz temiz ve güvenli bir yerde, aklınızda hiç bir soru işareti kalmasın. Kapıyı açtığı anda size şunu garanti edebilirim kendisi resimlerden ve videolardan bile güzel :) ilk andan itibaren konuşması neşesi ile heyecanınızı daha oturamadan atıyorsunuz. İnanılmaz misafirperver ayrıca ikram konusunda çok çok iyi. Sizi mutlu etmek için gerçekten herşeyi yapıyor.

    Gelelim asıl işe. Oral konusunda bütün deneyimlerinizi şimdi aklınıza getirin. Getirdiniz mi şimdi hepsini unutun çünkü böylesini yaşamaışsınızdır büyük ihtimalle :) İnanılmaz iyi BJ yapıyor ve bunu gerçekten isteyerek sanki sevgiliniz yaparmışçasına uzun bir süre devam ettiriyor. Bütün stresinizi alıp götürüyor resmen. Göğüsleri doğal ve inanılmaz güzel, kalçaları da aynı şekile.

    Kısacası hiç zaman kaybetmeyin derim, aklınızda soru işareti varsa zaten sadece mesajlaşınca bile gidecek kendiniz görürsünüz.

    Tekrar kendisine teşekkür ediyorum sevecen, istekli, arzulu tavrı için.