Thanasis234 отзывы

Thanasis234

Участник с: 16-07-2024Страна: ГрецияГород: Афины Отправить личку

отзывы

  • Lina отзывы 16-07-2024
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    2024-07-14 1 hour Athens
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Натуральная
    Несколько раз
    Реальные
    Lina - escort review from Greece Перейти к анкете
    Καλησπέρα σε όλους,

    Το κορίτσι μας εδώ είναι μια καλή περίπτωση ήρθε στην ώρα της με το χαμόγελο στο πρόσωπο παρα πολυ φιλική! Μου έκανε θετική εντύπωση από την αρχή. Αράξαμε λίγο σε πιο χαλαρή φάση με φιλάκια και αγκαλίτσες ένιωσα πολύ όμορφα και χωρίς να το καταλάβω με άρχισε στην πίπα! Το κατέχει το κορίτσι μας σωστή πίπα να σε κοιτάει στα μάτια και είχε τέλειο ρυθμό με εναλλαγές αργά και γρήγορα, με τα αρχιδια μέσα ήταν αριστούργημα! Έκανε και ένα κολπάκι με την γλώσσα της που δεν ήθελα να σταματήσει αλλά παραλίγο να με κάνει να τελειώσω στην πίπα! Το κορίτσι γουστάρει κάθε εκατοστό από το καυλί και φαίνεται απο τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει. Μου έρεσε πολύ το πως με περιποιήθηκε και έχει και πολυ ωραίο μουνάκι που την πέταξα στο κρεβάτι και ανταπέδωσα και εγώ πράγμα που δεν κάνω συχνά! Ένα υπέροχο μουνακι που αν δεν το γλύψεις πραγματικά είναι κρίμα… η κοπέλα ήταν τέρμα καθαρή, μοσχομύριζε το υπέροχο μουνακι της με είχε τρελάνει. Σιγά σιγά βγήκαν και όλα τα ρούχα και αποκαλύφθηκε το υπέροχο σωμα της! Μωρουδενια επιδερμίδα για γλύψιμο και δάγκωμα βυζακι μικρο αλλά ωραίες ρόγες, πεταχτες και κωλαρακι σφιχτό και τουρλοτο! Απίστευτο μωράκι, πολύ θερμό και δοτικό.

    Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό που είχε πολλά φιλία με γλώσσα και πάθος ήταν πολύ gfe και τελείωσα στα 4 χύνοντας πάνω στο κωλαρακι της! Τρομερή συμμετοχή με φιλία χάδια και μικρές καυλοτικες φωνούλες που με καυλωναν ακόμα πιο πολύ!δυνατο σεξακι με ρυθμό και ποικιλία με στάσεις και ένταση!

    Από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία συνδιάζει πολλά πράγματα μου γούστα μαζί την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους!