Просмотров: 19861 (Этот месяц: 1693) Создана 17-10-2023 (Редакт.: 12-04-2025)

Valentina Glamour

100% проверенные фото!
Все фото являются подлинными - одобрено и подтверждено админом.
РасаЕвропейская (белая)
НациональностьБразильянка
ПолЖенщина
Возраст23
Рост169 cm (5'7" ft)
Вес58 kg (127.87 lb)
Цвет волосКоричневый
Цвет глазКоричневый
ГрудьB
Тип грудиСиликоновая
КискаПобрита
КурениеЯ не курю
АлкогольНет
ТатуНет
ПирсингНет
Язык:  
Инкол    Инкол: Номер в отеле
Ауткол    Ауткол: Отель или апартаменты
Секс. ориентация: Гетеро 
Встреча с: Мужчиной  Мужчиной   
Обо мне
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

Lesbian Show +30€

Время

24/7

Тарифы

ВремяИнколАуткол
30 мин.120
1 ч.160 160
1.5 ч.230 230
2 ч.320 320
3 ч.480 480
12 ч.1200 1200
Контакты
Город:Афины 

Написать отзыв Читать Valentina Glamour отзывы
  • grillis 28-03-2025
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    26-03-2025 1 hour Афины
    : 10.0
    : 8.0
    : 6.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    Без языка
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Силиконовая
    Несколько раз
    10% фотошопа
    Αγαπητοι συναγωνιστες... δυσκολη η αποφαση για την Βαλεντινα. Κριτικες δεν ειχε αλλα οι φωτογραφιες της ηταν τετοιες που δεν μπορουσα να την αποχωριστω ετσι απλα. Νομιζω πως πολλοι απο εσας θα εχουν τα ιδια συναισθηματα παρολο που τα γουστα ποικιλουν και δεν συμφωνουν παντα. Αποφασισα να κανω το χρεος μου και να σας ενημερωσω για να σας δωσω και εσας την ευκαιρια να παρετε την σωστη αποφαση.
    Η εμφανιση της πολυ καλη, ακριβως οπως ειναι στις φωτογραφιες, μια γυναικαρα με μαυρισμενο δερμα, καυλωτικο προς το προστυχο προσωπο και ιδανικο σωμα με ενισχυμενες καμπυλες, βυζια και κωλο. Επικοινωνιακη προσπαθησε να ειναι αλλα δεν ξερει καλα αγγλικα και οταν εσυ τα παρατας ακολουθει και εκεινη στο κομματι αυτο. Τυχεροι οσοι ξερουν την γλωσσα της γιατι πιστευω οτι ειναι ενδιαφερουσα προσωπικοτητα και με αξιοπρεπεια.
    Ειναι πολυ εμπειρη στο επαγγελμα, φαινεται απο τον τροπο που σε προσεγγιζει, απο την ανεση που δειχνει αλλα και απο τις γνωσεις της πανω στο σεξ. Δευτερο μειων οτι δεν δινει φιλια με γλωσσα, οσο και να το θελεις και να επιμενεις δεν θα παρεις, αυτο καταλαβα εγω. Το αντιδοτο ειναι τα προκαταρκτικα της που τα κανει με θεληση να ικανοποιησει και πληρη δοτικοτητα. Κανει καλο τσιμπουκι με βαθος και eye contact και επισης της αρεσει να την γλειφουν στο μουνι παρα πολυ. Γενικα της αρεσει να εχει το πανω χερι και αυτο την κανει ιδανικη για καβαλημα. Η πισω και η μπρος οψη της ειναι ενα ονειρο, απιστευτη και θαυμασια. Το μουνι καλο σαν αισθηση με λογικη χρηση λιπαντικου. Ευκολα αλλαζει σταση οταν της το ζητησεις και κανει καλο στησιμο ειδικα στα 4. Δεχτηκε σφαλιαρες στον κωλο και εχει πολλες αντοχες αν εισαι ετοιμος για ζορια. Εχυσα και τις δυο φορες που το καναμε, μια πανω στον κωλο και μια πανω στα βυζια.
    Συνολο καλο μαζι της αν φυσικα δεν τα θελεις ολα απο την συμμετοχη, προσωπικα η ομορφια της και η εμπειρια της με καλυψαν σχεδον στο 100%