Просмотров: 14763 (Этот месяц: 75)
Создана 25-05-2023 (Редакт.: 23-02-2025)
NATI VIP
Раса | Латинская | Национальность | Испанская | Пол | Женщина | Возраст | 29 | Рост | 168 cm (5'6" ft) | Вес | 60 kg (132.28 lb) | Цвет волос | Коричневый | Цвет глаз | Коричневый |
Грудь | C | Тип груди | Натуральная | Киска | Побрита |
Курение | Я не курю | Алкоголь | Нет |
Тату | Нет |
Пирсинг | Нет |
|
Язык: |
Португальский |
|
|
Испанский |
|
|
|
Английский |
|
Инкол: Номер в отеле
|
Ауткол: Отель или апартаменты
|
Секс. ориентация: |
Гетеро |
Встреча с: |
Мужчиной |
2+ |
|
Обо мне
Escort Nati is a passionate woman full of horny and erotic fantasies with a long duration in the act of love.
A woman that can arouse you just by looking at you. With breathtaking curves and a pout that plays on every imagination, she comes to show you how Spanish women do it.
Don't forget to ask her to get on all fours to enjoy a view that you will see in your dreams every night.
Сервис таг
Минет без презерватива,
Кончить на лицо,
Сперма в рот,
Кончить на тело,
Романтический ужин,
Глубокий минет,
Разные позы,
Грязные разговоры,
Догги стайл,
Эротический массаж,
Несколько раз,
Фут фетиш,
GFE,
Делает Золотой дождь,
Групповой секс,
Ласковые ручки,
Высокие каблуки и эро. бельё,
Камасутра,
Кинки,
Поцелуи,
Оральный без презерватива,
Опыт порноактрисы,
Сексуальный душ,
Душ вместе
Тарифы
Время | Инкол | Ауткол |
30 мин. | 100 | |
1 ч. | 140 | 140 |
1.5 ч. | 220 | 220 |
2 ч. | 280 | 280 |
3 ч. | 420 | 420 |
12 ч. | 1200 | 1200 |
24 ч. | 2200 | 2200 |
Читать NATI VIP отзывы
-
trikagkelo
04-06-2023
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
03-06-2023 |
1 hour |
Афины |
: 8.0 |
: 9.0 |
: 6.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
С языком Без презерватива Нет Активный Нет Натуральная Несколько раз 10% фотошопа
|
Εκλεισα το ραντεβου γρηγορα και ευκολα, στον χωρο μου οπου ειχα καθαρισει την προηγουμενη μερα και ηταν οτι πιο βολικο για μενα.
Η κοπελα ειναι σχεδον ιδια με τις φωτογραφιες, ιδιαιτερα ομορφο προσωπο και σωμα με ελαχιστο παραπανω λιπος το οποιο μονο οι πολυ προσεκτικοι θα δειτε. Ο χαβαλες ειναι στο αιμα της, παιρνει μονο την δουλεια στα σοβαρα ολα τα αλλα τα βαζει σε μια σφαιρα καλοπερασης και δεν την σταματαει τιποτα. Αυτο ο χαρακτηρας ειναι και πολυ ομιλητικος αλλα μπαινει φραγμος η ελλειψη γνωσης αγγλικων και αυτο με το γκουγκλ δεν μπαλωνεται. Σε οτι αφορα το σεξ παντως μια χαρα συνεννοηθηκαμε οποτε δεν της βαζω μηδεν στην επικοινωνια.
Εχει πολυ ωραια βυζια, φυσικα τριαρια αρκετα σφιχτα αλλα και ο κωλος της τιμιος και σφιχτος επισεις. Το κοιταγμα στο κορμιτης σταματησε με ενα φιλι και χουφτωμα που ξεκινησε εκεινη με θαρρος που δεν θα περιμενε κανεις. Σταματησε για προετοιμασια στο μπανιο και ξαναγυρισε με το ιδιο υφος ξελογιαστρας. Σαν φιδι η γλωσσα της περασε απο ολο μου το σωμα απο πανω μεχρι κατω, σε περιοχες με εντονο ενδιαφερον και τεχνικη γλειψιματος που βαζει κατω τις περισσοτερες εσκορτ που εχω δοκιμασει. Στο στοματικο φροντισε να μου γινει πετρα πριν συνεχισουμε το προγραμμα. Μπαλακια εγλειψε και τον πουτσοκεφαλο με πολυ ορεξη και τελικα πηρε και την τελευταια πρωτοβουλια για ενα καβαλημα. Δεν εφερα καμια αντισταση, περναγα πολυ καλα και απλα μαζευα την ενεργεια μου για τον δευτερο γυρο αφου ο πρωτος ηταν ολοκληρωτικα στο χερι της. Δεν κουραστηκε και στο τελειωμα καθησε με ολο της το βαρος πανω μου και περιμενε να τελειωσει το χυσιμο.
Στον δευτερο γυρο της πηρα λιγο τον αερα εξαλλου ειχα σκεφτει τοσα για το κορμι της που αν δεν τα εκανα δεν θα ειχε καμια αξια το ραντεβου μας. Της κρατησα τα χερια και αρχισα με φιλια στο στομα κατα τα οποια και η ιδια εξεπλαγην απο το παθος μου. Οσα εζησα μαζι της στον πρωτο γυρο με ειχαν φερει σε κεφια που ειχα καιρο να ζησω. Οι βυζαρες της ηταν δευτερες, τις επαιξα τοσο μαλακα με την γλωσσα οσο και δυνατα με τα χερια. Και στις δυο φασεις ηταν απολυτα δεκτικη και εμοιαζε να το απολαμβανει. Τελευταιο το μουνι της, της εγλειψα κοιταζοντας αντιδρασεις στο προσωπο και την καυαλα της δεν μπορουσε να την κρυψει. Ειναι η γκομενα φτιαγμενη για αυτην την δουλεια, ξερει να πληρωνεται αλλα και να το απολαμβανει.
Στο σεξ καναμε δυο τρεις βασικες στασεις αλλα η επιθυμια ηταν υπαρκτη και για τους δυο μας οποτε η ευχαριστηση ηταν πολλαπλασια. Συμμετειχε με πραγματικη ορεξη και στηθηκε οσο καλυτερα μπορουσε. Ο κωλος πολυ ωραιο θεαμα στα τεσσερα και η μουνοτρυπα της κατεβασε υγρα. Απο την καυλα δεν εκανα κανενα κρατι, οτι μου ερχωταν εδινα και εκεινη δεν δυσανασχετησε καθολου. Για εσας που δεν την εχετε παρει ακομα ισως λογο του οτι το γραφειο ειναι νεο η λογο του οτι η κοπελα δεν εχει πολλες κριτικες ακομα, σας δινω την εγγυηση μου και θα με θυμηθειτε. Απλα σκεφτειτε και οτι με 140 πλεον δυσκολα βρισκεις εσκορτ σωστο να γαμησεις.