Просмотров: 36587 (Этот месяц: 107)
Создана 24-04-2023 (Редакт.: 20-12-2024)
DAIZY PRD
Раса | Европейская (белая) | Национальность | Английская | Пол | Женщина | Возраст | 20 | Рост | 167 cm (5'6" ft) | Вес | 52 kg (114.64 lb) | Цвет волос | Коричневый | Цвет глаз | Коричневый |
Грудь | C | Тип груди | Натуральная | Киска | Побрита |
Курение | Я не курю | Алкоголь | Нет |
Тату | Нет |
Пирсинг | Нет |
|
Язык: |
Английский |
|
Инкол: Номер в отеле
|
Ауткол: Отель или апартаменты
|
Секс. ориентация: |
Гетеро |
Встреча с: |
Мужчиной |
|
|
Тарифы
Время | Инкол | Ауткол |
30 мин. | 2300 TL | |
45 мин. | 3400 TL | |
1 ч. | 3700 TL | 4700 TL |
1.5 ч. | 6000 TL | 7000 TL |
2 ч. | 6500 TL | 7500 TL |
3 ч. | 9000 TL | 10000 TL |
6 ч. | 18000 TL | 19000 TL |
| | Ауткол + Такси |
Читать DAIZY PRD отзывы
-
Tiny_xx
02-05-2023
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
01-05-2023 |
60 |
Стамбул |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
С языком Без презерватива Сплёвывает Обычный Нет Натуральная Несколько раз Реальные
|
DAIZY hakkında bir inceleme yazmak istiyorum. Bir fotoğrafla başlayacağım, kız fotoğraftakinden daha iyi görünüyor, bebek yüzlü, mükemmel bir figür, onu öpmeye her zaman hazırdım. Kızın çok bakımlı güzel kar beyazı bir gülümsemesi var, parfümünün hoş kokusu beni çıldırttı. Onunla sosyal bir kız, sadece seks yapmak için değil, aynı zamanda iletişim kurmak için de hoştur, aynı zamanda mükemmel İngilizce bilmektedir, bu da toplantımız için çok rahattı. Çok iyi oral derin gırtlak seksi sağladı ve istediğim her pozisyonda sekse açıktı. Toplantımız boyunca yeterince enerji ve coşku vardı. Bu sevimli genç kızı tavsiye ederim, o olağanüstü.
-
Carlos1
02-05-2023
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
01-05-2023 |
1 hour |
Стамбул |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
С языком Без презерватива Сплёвывает Активный Нет Натуральная Несколько раз Реальные
|
Hızlıca Daizyyla bi meeting ayarladıktan sonra kendimi odanın icinde buldum. Daizy kapıyı kapitir kapatmaz hemen gelip sıkıca sarılıp öpücüklerle karşıladı. Fotodaki kizin aynısı. Çok seski bi kız, bunun yanında ortalamanın üstü bir güzelliğe sahip. Çok seksi, yumusacik ve pürüzsüz mis gibi kokan bir vücudu var. Servislere gelince odaya girdikten sonra hemen opucuklere boğuyor sizi. Dili kullanmayı hiç ama hiç sakınmıyor. Blowjobta da sizi altlı üstlü yiyip bitiriyor. 1 saat nasil gecti anlamadim. Böyle kızları buldunuz mu kacirmicaniz. Benden söylemesi.