Просмотров: 14125 (Этот месяц: 78)
Создана 04-10-2022 (Редакт.: 28-06-2024)
Alison
Раса | Европейская (белая) | Национальность | Русская | Пол | Женщина | Возраст | 23 | Рост | 170 cm (5'7" ft) | Вес | 56 kg (123.46 lb) | Цвет волос | Коричневый | Цвет глаз | Голубой |
Грудь | A | Тип груди | Натуральная | Киска | Побрита |
Курение | Я не курю | Алкоголь | Нет |
Тату | Нет |
Пирсинг | Нет |
|
Язык: |
|
|
Инкол: Номер в отеле
|
Ауткол: Отель или апартаменты
|
Секс. ориентация: |
Гетеро |
Встреча с: |
|
|
|
Обо мне
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST
Cum in mouth +20€
Тарифы
Время | Инкол | Ауткол |
30 мин. | 110 | |
1 ч. | 150 | 150 |
1.5 ч. | 230 | 230 |
2 ч. | 300 | 300 |
3 ч. | 450 | 450 |
12 ч. | 1200 | 1200 |
| | Ауткол + Такси |
Читать Alison отзывы
-
mpazoukas
17-10-2022
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
15-10-2022 |
1 hour |
Афины |
: 7.0 |
: 7.0 |
: 8.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
С языком Без презерватива Нет Активный Нет Натуральная Несколько раз 10% фотошопа
|
Ειχα βαλει στοχο αλλη κοπελα και απο αλλο γραφειο αλλα εφυγε και αποδιοργανωθηκα. Η αναζητηση μου με εφερε στην Αλισον την οποια βρηκα και διαθεσιμη αμεσα. Την εκλεισα και πεταχτηκα στο ξενοδοχειο.
Αν και εχει διαφορετικη φατσα δεν ειναι ασχημη αλλα σαφως κατωτερη σε ομορφια. Το σπασιμο του παγου ηταν ευκολο λογο του οτι ξερει καλα αγγλικα και ειναι και ευκολος χαρακτηρας, χαμογελαστη και δειχνει γνησιο ενδιαφερον να σε ακουσει.
Δεν ειναι των φιλιων αλλα και εγω δεν τα επιδιωκω μερικες φορες, θεμα χημειας μαλλον με μερικες γυναικες.
Στο τσιμπουκι πολυ καλυτερο το αποτελεσμα, το eye contact και το καλο γλυψιμο στο καυλι μου δημιουργησαν πολυ καλη διαθεση.
Το σωμα της θελει λιγο γυμναστικη αλλα λογω ηλικιας ειναι καλο, αρκετα σφιχτο. Το βυζακι… βυζακι, μικρο εννοω ενω η ρωγα ανταποκρισιμη. Το μουνι καθαρο και γουσταρει να της το γλυφεις πιο κατω δεν κοιταξα. Το πρωτο τελειωμα ηρθε με 69 που ταιριαζε πολυ στην διαθεση που δημιουργηθηκε με το στοματικο.
Στο ντους εκανα την απαραιτητη προετοιμασια αλλα και γρηγορα για να προλαβω και δευτερο γυρο.
Στο σεξ κανει οτι σταση σκεφτεις, τα βογγητα της ειναι αρκετα αληθοφανη και οι κινησεις δειχνουν μια γυναικα που γαμιεται για το κεφι της. Δεν μπορεις να την πεις σε συνολο μια εμπειρη πουτανα αλλα το παλευει πραγματικα και το αποτελεσμα μου αρεσε. Ενιωσα ανετος μαζι της, ηταν φιλικη οπου επρεπε και ενθουσιωδης στο σεξ.
Αν ειναι του γουστου σας μια συναντηση με κοπελα καθημερινη και αρκετα ορεξατη για σεξ, η Αλισον πληρει τις προυποθεσεις.
-
bazuzu
14-10-2022
Дата встречи | Длитель. | Город | Внешность | Сервис таг | Общение |
10-10-2022 |
20 |
Афины |
: 2.0 |
: 1.0 |
: 2.0 |
Поцелуй Минет CIM Секс Анал Грудь Extra Ball Фото
|
Без языка Без презерватива Нет Пассивный Нет Натуральная Не знаю 10% фотошопа
|
Very bad experience. She is Esthonian.Cold as ice. Personal hygiene -not as it should be and she had bad smelly breath. She asked the money the moment she entered. Pictures , especially her face is more than 20% photoshopped.
as per sex one of the most boring and passive times. She did not like sex in positions except doggy…
She easily makes you wanna tell her to get the fuck out