Ukupni prikazi: 5396 (Ovog meseca: 110) Kreiran 28-10-2024 (Izmenjeno: 19-11-2024)

Victoria Glamour

100% Verifikovane fotografije!
Ove fotografije su proverene i verifikovane od strane adminitratora.
Etnička pripadnostEvropljanin (beo)
NacionalnostUkrajinsko
PolŽensko
Godina25
Visina164 cm (5'5" ft)
Težina53 kg (116.84 lb)
KosaPlava
OčiZelene
siseC
Tip sisaPrirodne sise
Stidne dlakeTotalno obrijano
PušenjeNe pušim
PijenjeNe
TetovažeNe
PirsingNe
Jezik: Engleski  English English
  Ruski Russian Russian Russian Russian
    Ukrainski  Ukrainian Ukrainian Ukrainian Ukrainian Ukrainian
Dolazak    Dolazak: Hotelska soba
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa: Dostupno za muskarce  Dostupno za muskarce   
O meni
Extra Services With Additional Cost

 Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Prostate Massage +20€

 Strap On +50€

 Lesbian Show +30€

 Golden Shower +50€

 Couples +60€



Radni Sati

24/7

Tarifa

VremeDolazakOdlazak
30 min120
1 sat160 160
1.5 sat230 230
2 sat320 320
3 sat480 480
12 sat1200 1200
Odlazak + Taxi
Kontakt info
Bazni grad:Atina 

Napišite recenziju View Victoria Glamour reviews
  • xan4625 14-11-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    03-11-2024 60 Atina
    : 7.0
    : 7.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Άλλο ένα διήμερο στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων και όπως έχω συνηθίσει κλείνω και μία κοπέλα , συνήθως από το Glamour .
    αυτή την φορά δεν ήμουνα και πολύ ζεστός γιατί προηγήθηκε ένα φαγοπότι με φίλους και ήμουν ξενύχτης και αρκετά κουρασμένος .(και δεν είμαι πλέον και πιτσιρικάς )
    έρχεται λοιπόν το κορίτσι με μία μικρή καθυστέρηση στο ξενοδοχείο , είδα ακριβώς την κοπέλα του βιντεάκι που έχει στην καρτέλα της στην σελίδα του γραφείου , με ελαφρώς πιο άγρια χαρακτηριστικά .. ηλικία σίγουρα 5-6 χρόνια μεγαλύτερη , ύψος το ίδιο .
    αγγλικά πολύ καλά , μπαίνει μέσα ,ζητάει κατευθείαν τα λεφτά ευγενικά, γίνονται οι συστάσεις , αγκαλίτσα και ένα γλυκό γλωσσόφιλο με το καλημέρα .
    βγάζει τα ρούχα της ,(δεν έκανε μπάνιο αλλά ήταν καθαρή) στήθος μεγάλο , πολύ καλό και σωματάκι μια χαρά .. πολυταξιδεμένη από ότι κατάλαβα , γενικά συμπεριφορά έμπειρης γυναίκας .
    στα του αγώνα όπως είπα ήμουν αρκετά κουρασμένος (το κατάλαβε και ή ίδια ) αλλά δεν έφυγα ανικανοποίητος . στοματικό εκατέρωθεν , από πλευράς της με χέρι και με έντονη περιποίηση στο κεφαλάκι .. το αιδοίο της έχει ωραία αίσθηση , γλωσσόφιλα σε αφθονία , φιλάει σιγά, ωραία , αισθησιακά και χωρίς υπερβολές . νομίζω ότι ήταν τα πολλά φιλιά που έχω πάρει από έσκορτ .. καλή καβαλάρησα , το στήθος βοηθάει σε αυτό , ιεραποστολικό ,συμπαθητικοί αναστεναγμοί , ξανά καβαλάρησα και κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να τελειώσω εύκολα και ένοιωθα και την κούραση .. γενικά με τις έσκορτ δεν τελειώνω εύκολα και πολλές φορές καθόλου , αλλά περνάω όμορφα .
    το μόνο σπαστικό ήταν το κινητό της , τα μηνύματα κατά ριπάς .. τσιγαράκι από πλευράς της , φιλιά όπως είπα πολλά , κουβεντούλα άνετη , μπανάκι ,την είδα που είχε το μυαλό πολύ στο κινητό και τις είπα ότι άμα θέλει ας φύγει ενώ είχαμε 10-15 λεπτά ακόμα ... ντύνεται , ευχαριστώ πολύ , φιλάκι και τέλος .
    γενικά ένα ραντεβού , διεκπεραιωτικό και από δύο μας . δεν ξέρω αν αποκτήσει κοινό και ούτε σε τι ρυθμούς αντέχει .. με μένα , πιο gfe δεν γίνεται .
    .