Ukupni prikazi: 6797 (Ovog meseca: 372) Kreiran 20-07-2024 (Izmenjeno: 22-07-2024)

Mia

100% Verifikovane fotografije!
Ove fotografije su proverene i verifikovane od strane adminitratora.
Etnička pripadnostEvropljanin (beo)
NacionalnostRusko
PolŽensko
Godina27
Visina170 cm (5'7" ft)
Težina50 kg (110.23 lb)
KosaBraon
OčiPlave
siseC
Tip sisaPrirodne sise
Stidne dlakeTotalno obrijano
PušenjePovremeno pušim
PijenjePonekad
TetovažeDa
PirsingNe
Jezik:  
Dolazak    Dolazak: Hotelska soba
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa: Dostupno za muskarce  Dostupno za muskarce   
Kontakt info
Bazni grad:Ankara 

Napišite recenziju View Mia reviews
  • Samoa 21-07-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    21-07-2024 60 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Ne znam
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Değerli yorumcular Aksi1i ve Simitci88’e çok teşekkür ederim. Aksi1i review’unu dün akşam görünce sevgili Mia’yı ziyaret etmeye karar vermiştim. Şu anda Ankarada birçok slav independent kız profili var. Bunlar fake mi değil mi diye şüpheleniyoruz ve birçok güzel slav kızı kaçırıyoruz. Neyse bu sefer kaçırmadım Aksi1i kardeşim sayesinde! Simitci88 üstat da bağımsız çalişan kızlarda doğru tercihlerde bulunup burada reviewunu yazıyor sağolsun. Hepimiz aynı gemideyiz arkadaşlar, lütfen comment veya review yazmaya üşenmeyin. Mia Salı sabah gidiyor İstanbul’a, kaçırmayın Ankaralı arkadaşlar!

    Mia’yı o kadar iyi ve detaylı anlatmış ki üstatlar, bana yazacak pek bir şey kalmamış:) Mia tam bir courtesan, muhteşem bir afet-i devran. Çok bakımlı ve kaliteli bir hatun, classy dedikleri türden. İletişimi iyiydi Mia’nın, ingilizcesi yeterli bence. Listerine yaptığım için ağzima sıkmadı antiseptic spray. Bizim Listerine kullanmamız kızların hoşuna gidiyor ve onlar da gargara yapıp daha kolay öpüşüyorlar. Bu arada harika silikon memeleri yapan cerrahı da kutlamak lazım. Üstatların yazdığı gibi servisler mükemmel, Mia dozajı o kadar iyi ayarlıyor ki mest etti beni. Düzenli spor yapan biri Mia. Yüz ve vücut güzelliğine ilaveten huy güzelliği de muhteşem. Kibar, olgun ve zarif bir GFE anlatılmaz yaşanır!
    Odgovori:
    ❤️❤️❤️
  • simitci88 21-07-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    21-07-2024 60 Ankara
    : 9.0
    : 10.0
    : 9.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Bez jezika
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Kiz gercek. Biraz once yanindan ayrildim. Tam sevdigim gibi yas olarak biraz olgun bir kadin. Fotolardakinden bir tik olgun biri sizi karsilayacak giderseniz ama ben olgun seviyorum. Iki tane seksi dovmesi var biri sirtinda biri kolunda. Pembe ve dar bir amcigi var ve cok temiz. Gogusleri silikon. Gogusu ve sirti biraz gunes yanigi oldugu icin gogus alti kisim daha seksi. Bacaklari ve boyu uzun poposu kucuk ama siki. Puruzsuz guzel bir slav vucuduna sahip. Dilli opusmeyi pek tercih etmiyor ama saksoda dilini darbelerle ve titreterek kullaniyor. Dogyde beli kivirip diklesebiliyor. Ayrica saksoda goz temasi da kuruyor. Gozleri ve bakislari cok guzel. Ayaklar guzel ve tirnaklar bakimli. Pse ye gelmez gfe kismina daha yakin. Antiseptik spreyi amina, agizina ve sikinize sikiyor. Hijyenikti. En sevdigim yanlari aminin tertemiz ve pembe olmasi bir de olgun olmasi. Ingilizce anlasilabilir ama ortalama duzeyde biliyor.
    Odgovori:
    ❤️❤️❤️
  • Aksi1i 20-07-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    20-07-2024 1 hour Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Angaralılar fırsat ayağınıza gelmiş kaçırmayın derim. İstanbulda bekliyodum ama ankarayı teste çıkmış 3 gün kalacakmış. Eva (Mia) görüştüğünüzde çok memnun kalacağınız bir kız. Güzel fit dipdiri kalçalar inanılmaz göğüsler sutun bacaklara sahip. Yüz güzelliği zaten tartışmasız. Servislerde çok iyidir. Sizin texas dediğiniz otelde imiş. Yanında kendinizi özel hissedeceğiniz güzellikteki hatun, derin derin bj ve ustune pozisyon zenginliği olan bi hatun. Gerçek olduğunu %100 biliyorum çünkü ajansa ne zaman gelecek diye yazdığımda ankarada diye cevap verdi. Profili yenilemiş yorumlar silinmiş ama yorumların hepsi de güzeldi kendi istanbuldaki yorumumu da coment olarak aşağıya yazıcam kaçırmayın. Ankarayı sevmezse aslında işime gelir ama neyse .%100 tavsiye ederim bidaha bidaha da giderim : )
    (Aksi1i)
    Odgovori:
    ❤️🫶🏼