Ukupni prikazi: 9934 (Ovog meseca: 5048) Kreiran 18-03-2025 (Izmenjeno: 15-04-2025)

Katrin Glamour

100% Verifikovane fotografije!
Ove fotografije su proverene i verifikovane od strane adminitratora.
Etnička pripadnostEvropljanin (beo)
NacionalnostRusko
PolŽensko
Godina24
Visina165 cm (5'5" ft)
Težina62 kg (136.69 lb)
KosaPlava
OčiPlave
siseB
Tip sisaSilikonske sise
Stidne dlakeTotalno obrijano
PušenjeNe pušim
PijenjeNe
TetovažeDa
PirsingNe
Jezik: Engleski  English English English English
  Ruski Russian Russian Russian Russian Russian
Dolazak    Dolazak: Hotelska soba
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa: Dostupno za muskarce  Dostupno za muskarce   
O meni
Extra Services With Additional Cost

 Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Squirt +20€

 BDSM +50€



Radni Sati

24/7

Tarifa

VremeDolazakOdlazak
30 min130
1 sat170 170
1.5 sat250 250
2 sat340 340
3 sat500 500
12 sat1400 1400
Odlazak + Taxi
Kontakt info
Bazni grad:Atina 

Napišite recenziju View Katrin Glamour reviews
  • vespakis 08-04-2025
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    06-04-2025 1 hour Atina
    : 10.0
    : 8.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Για το κορίτσι αυτό θα γράψουνε πολλές κριτικές οι συναγωνιστές, είναι στην αρχή ακόμα και δεν την γνωρίζουν. Ότι λέει η καρτέλα της ισχύει και οι φωτογραφίες είναι απολύτως αληθινές.
    Είχε τακτοποιημένο δωμάτιο και στην υποδοχή έδειξε ευγένεια αλλά και ενδιαφέρον αφού με το που με είδε σχεδόν ζήτησε φιλιά στο στόμα. Οι καύλες αρχίσανε κατευθείαν αφού σε σύνολο η εμφάνιση της αγγίζει την τελειότητα αλλά πέρασα αρχικά για προετοιμασία στο μπάνιο.
    Στην συνέχεια κινηθήκαμε σε πολύ gfe ρυθμούς, χάδια και αγκαλιές που πολύ όμορφα με κάνανε να θυμηθώ παλιές όμορφες στιγμές με γκόμενες μου. Προσπάθεια μετά για 69 με καλή επιτυχία, μέτριο τσιμπούκι αλλά πολλές όμορφες αντιδράσεις στο γλειφομούνι. Η περιοχή ευωδίαζε, η κωλότρυπα άτριχη και επίσης ευωδιαστή. Ατελείωτο το ρούφηγμα μου και απανωτοί οι αναστεναγμοί της.
    Έκανε πολύ καλό καβάλημα στην συνέχεια, έντονο σαν ρυθμό, η ενέργεια της ξεχειλίζει και της αρέσει να καρφώνεται πάνω στην πούτσα. Έμεινα σχεδόν ακίνητος, φυσικά απολαμβάνοντας το υπέροχο αυτό κορίτσι που με αγνή πρόθεση και επιθυμία έκανε ένα πήδημα το οποίο απλά χρειαζόταν.
    Στον δεύτερο γύρο παρόλο που στο στοματικό είπαμε δεν το έχει μου σηκώθηκε εύκολα αφού ψυχολογικά με είχε καυλώσει απίστευτα. Αρχικά σε ιεραποστολικό συνδύασα φιλιά με βαθιές διεισδύσεις. Πολύ σωστή ξανά στην συμμετοχή, το σώμα της το προσαρμόζει ανάλογα με τις κινήσεις σου και σκοπός της να μπεις βαθιά και να μην τον βγάλεις από μέσα της. Στο πισωκολλητό το στήσιμο τέλειο, η θέα κορυφή και συνολικά το πήδημα τρελό και με πάθος.
    Δέχτηκε γαμήσι με διάρκεια για το οποίο εξέφρασε ικανοποίηση και όχι κούραση σε καμιά περίπτωση.
    Αυτό το οποίο διαπίστωσα και θέλω να πω είναι ότι αυτή η γκόμενα απολαμβάνει το σεξ και μάλλον αυτός είναι σημαντικός λόγος που κάνει αυτήν την δουλειά. Ίσως την πάρω ξανά σε αυτό το τουρ, αν όχι εύχομαι πραγματικά να την ξαναφέρουνε.
    Καλά γαμήσια μάγκες!
  • tziothan 26-03-2025
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    24-03-2025 1 hour Atina
    : 10.0
    : 8.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Έβλεπα τις φωτογραφίες, σκεφτόμουν και σκεφτόμουν να την γαμήσω και ξαφνικά η πούτσα έγινε κάγκελο.
    Τηλέφωνο στο γραφείο και κανονίζω ραντεβού την ίδια ημέρα, σαν κύριος στην ώρα μου βρισκόμουν στο ξενοδοχείο.
    Ακριβώς ίδια η γκόμενα, νεαρή το πολύ 24 σε ηλικία. Πολύ όμορφη, αρκετά αθώα και λίγο αγχωμένη. Φανερά κατάλαβα ότι είναι πρωτάρα και ανέβηκε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον μου.
    Αρχίσαμε την φάση με παθιάρικα φιλιά, πολύ ωραία και με γλώσσα φυσικά. Η συνέχεια με πίπα αλλά μην περιμένετε να εντυπωσιάσει με κάτι γιατί είναι πολύ μικρή και άπειρη ακόμα. Γενικά όμως την ευχαριστήθηκα αφού δεν βάζει κόφτες στο σεξ και είναι δεκτική στο γλείψιμο. Κάνει καλά στησίματα και γουστάρει να δίνεις πόνο, αυτό το κατάλαβα γιατί στο πισωκολλητό έσκαγε με το μουνί της πάνω μου.
    Είναι στενή ακόμα αλλά και πολύ νέα στην δουλειά. Πιστεύω ότι θα στρώσει πολύ γρήγορα αλλά σε όσους αρέσουν οι πρωτάρες είναι ευκαιρία τώρα να την ευχαριστηθούν.