Ukupni prikazi: 36169 (Ovog meseca: 157) Kreiran 23-08-2023 (Izmenjeno: 13-02-2025)

Elis Glamour

100% Verifikovane fotografije!
Ove fotografije su proverene i verifikovane od strane adminitratora.
Etnička pripadnostEvropljanin (beo)
NacionalnostUkrajinsko
PolŽensko
Godina24
Visina170 cm (5'7" ft)
Težina58 kg (127.87 lb)
KosaCrna
OčiSmeđe
siseC
Tip sisaSilikonske sise
Stidne dlakeSkoro obrijano
PušenjeNe pušim
PijenjeNe
TetovažeDa
PirsingNe
Jezik: Engleski  English English English
  Ruski Russian Russian Russian Russian Russian
Dolazak    Dolazak: Hotelska soba
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa: Dostupno za muskarce  Dostupno za muskarce   
O meni
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

 Anal Rimming +30€

 Prostate Massage +20€

 Strap On +50€

 Lesbian Show +30€

 Golden Shower +50€

 Couples +60€

 Two Men +140€



Radni Sati

24/7

Tarifa

VremeDolazakOdlazak
30 min120
1 sat160 160
1.5 sat230 230
2 sat320 320
3 sat480 480
12 sat1200 1200
Odlazak + Taxi
Kontakt info
Bazni grad:Atina 

Napišite recenziju View Elis Glamour reviews
  • zanPremie 21-09-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    19-09-2024 1 hour Atina
    : 8.0
    : 8.0
    : 10.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Bez jezika
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Περίπου όπως στις φωτογραφίες, πολύ ωραίο σώμα και βλέμμα σκίσε με. Λίγο πιο μεγάλη σε ηλικία, μας το κρύβει αυτό στην καρτέλα της αλλά τα υπόλοιπα καμία παρέκκλιση. Τα πειραγμένα βυζιά είναι του γούστου μου, αλλά τα δικά της έχουν ακόμα ένα συν ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Της ξέφυγε σε μια στιγμή η γλώσσα στα φιλιά αλλά γενικά την κρατάει μέσα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Έχει πολλές εμπειρίες και ξέρει τι κάνει αλλά δεν είναι το κορίτσι με το οποίο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, βάζει κόφτες αλλά σε λογικά πλαίσια πάντα και κοιτάζει να μην γίνεται αγενείς. Η ευγένεια στην επικοινωνία είναι καλό προσόν όπως και η γνώσεις της στην αγγλική, από πάνω έχει και τάση να μιλάει αρκετά πράγμα το οποίο την κάνει καλή περίπτωση για παρέα. Αυτή την φορά την έκλεισα μόνο για μια ώρα αλλά δεν σας κρύβω πως αν την ξαναπάρω θα είναι για περισσότερο και πάνω στα λεφτά που θα δώσω βασίζω μια ελπίδα ότι θα δώσει και φιλιά με γλώσσα.
    Στο σεξ τα πήγε πολύ καλά, της έβγαλα εγώ τα εσώρουχα και γλείφοντας την διαπίστωσα ότι ήταν πολύ καθαρή αλλά και ευαίσθητη στα παιχνίδια. Μετά επιδόθηκε σε πίπα με έμενα όρθιο κι αυτή στα γόνατα. Μετά την έγλειψα στο γευστικό μουνάκι πριν αρχίσουμε το σεξ. Παίχτηκαν δύο γύροι με cow για αρχή και συνέχεια στα 4. Καλή συμμετοχή και βογγητά 100% αληθινά.
    Πληρώθηκε στο τέλος και έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις.
  • nao_latex 19-06-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    18-06-2024 1 hour Atina
    : 8.0
    : 7.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Bez jezika
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Βλεμμα, κωλος, βυζια.. δυνατη παρουσια και το ματι μου δεν ξεκολλουσε απο τις φωτογραφιες.
    Μου φανηκε λογικη τιμη στα 160, στις μερες μας πλεον ειναι.
    Μολις την ειδα καλες εντυπωσεις, περιπου το ιδιο βλεμμα, λιγοτερο βαμμενη σχεδον ιδια απο εμφανιση παντος.
    Πεταχτα φιλια μετα απο συντομο σοσιαλ δεν ειχα ορεξη για κουβεντα και το καταλαβε.
    Πιεσα για παραπανω γλωσσα αλλα ευγενικα με αποθαρρυνε.
    Εγω ομως ειχα πληρη διαθεση να την σπατουλαρω και δεν ενοχληθηκε καθολου.
    Καυλωσε, το εδειξε και μου εκανε ωραια πιπα, τελικα μονο στο στομα δεν βαζει την γλωσσα ενω στο υπολοιπο σωμα δεν εχει καθολου προβλημα. Απο τεχνικη το κατεχει το τσιμπουκι, της αρεσει και να σε κοιταει καταματα και καυλωνει και η ιδια οταν της παραδινεσαι.
    Ετσι στον πρωτο γυρο, καλα καυλωμενος εχυσα πολυ συντομα. Στηθηκε στα τεσσερα, το μουνι της καλο απο αισθηση και το καλυτερο απ ολα οτι η φωνη της λεει πολυ στα βογγητα. Κατεθεσα μεσα, δεν ειχα πολλα περιθωρια για κατι αλλο.
    Στο διαλειμμα μιλησαμε αρκετα αλλα και παλι το φιλι χωρις γλωσσα. Αρχισαμε με 69 και χωρις να κουνηθω με καβαλησε. Το ρυθμο τον κανονισε εκεινη, εμενα μου αρεσε και επαιζα με τις βυζαρες απο κατω.
    Εφαγε τελικα εναν δυνατο πουτσο στα τεσσερα και αυτην την φορα της γεμισα τα κωλομερια με σπερμα.
    Συνολικα, καλη παρουσια, καλη διαθεση και κανονικη πουτανα να γαμας.
  • nikoskav123 25-04-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    03-02-2024 60 Atina
    : 8.0
    : 9.0
    : 6.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Bez jezika
    Bez kondoma
    Ne
    Brutalno
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Χρωστούμενη κριτική απο το Φεβρουάριο,όμορφη κοπέλα, πάνω κάτω θα δείτε ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Με ξενέρωσε λίγο ότι χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα τζελ στο σεξ..έχει κάποια τατουάζ όχι τόσο ενοχλητικά, πίπα καλή με περιποίηση στα αρχίδια, στα σόσιαλ έτσι κι έτσι αλλά σε εμένα δεν έτυχε να χαζεύει στο κινητό όπως είδα να γράφουν άλλοι. Γενικά μια αρκετά έντονη ώρα,σίγουρα θα τη συναντούσα ξανά!
  • selfdestructor 01-02-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    25-01-2024 1 hour Atina
    : 10.0
    : 8.0
    : 9.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Bez jezika
    Bez kondoma
    Ne
    Prosek
    Ne
    Don't know
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Μετά από μια έντονη ημέρα ήθελα να χαλαρώσω κάπως. Πρώτη φορά ψωνίζω από αυτό το γραφείο. Το κορίτσι είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ωραίο στήθος και πρόσωπο που σε προκαλεί με το βλέμμα σου να την σκίσεις.
    Φιλάκια χωρίς γλώσσα και κάπως ευαίσθητη αν είσαι αξύριστος δύο ημερών και την γρατσουνας!!!! Πιπα δύο λεπτά και πέρασμα πανοπλίας. Ωραία είναι να την έχεις από κάτω και στα τέσσερα! Θαυμάζεις τα τατουάζ τα στήθη και τον πισινό. Πολύ τζελ όμως. Πυρ στο λάστιχο και ανάπαυση.
    Λόγω κούρασης δεν έριξα δεύτερη φορά πυρ, οπότε έκαψα την ωρα έτσι.
    Στο σόσιαλ έτσι και έτσι, όλη την ωρα με το κινητό στο χέρι, ενώ έφυγα και δέκα λεπτά νωρίτερα γιατί θα έφευγε για outcall...

    Οπότε μάγκες προτιμότερο τα 100 για μισάωρο, εκτός πια αν έχετε τόσο χημεία η μπορείτε εύκολα δεύτερη φορά στην ωρα. Σχετικά τίμια επιλογή...

    Καλα βόλια
  • sonaht 21-01-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    20-01-2024 1 hour Atina
    : 8.0
    : 7.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Bez jezika
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Silikonske sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    H Elis ειναι πιο μεγαλη και αυτο το διαπιστωνεις μολις την βλεπεις χωρις να σημαινει οτι απεχει πολυ απο τις φωτογραφιες για να ειμαι πιο σαφης. Ειναι ομορφη γενικα με λιγο καλυτερο προσωπο και εχει πολυ καλη συμπεριφορα που δειχνει οχι μονο επαγγελματησμο αλλα και καλο χαρακτηρα. Μαζι με αυτο να ειστε ετοιμοι να παρετε μια γυναικα που συμβαδιζει με τους gfe τυπους και τιποτα περισσοτερο αλλα για μενα τουλαχηστον αυτο ηταν το ζητουμενο και πολυ γρηγορα φτασαμε στα φιλια στο στομα.
    Εδω να σας πω οτι με πολυ δυσκολια εβγαλε λιγο γλωσσα και στο συνολο δεν ηταν ενα κανονικο γλωσσοφιλο. Στα υπολοιπα προκαταρκτικα ηταν απο καλη εως πολυ καλη και με εκανε να καυλωσω σχετικα ευκολα. Φιλησε και εγλειψε τις ρογες μου πριν παει στον πουτσο οπου εκανε ενα γλειψιμο στο καυλι με προσοχη να μην ακουμπησει γλωσσα και μετα περασε και τα αρχιδια ενα ενα. Μια απο τα ιδια της εκανα και εγω στο μουνι της και μαλιστα με πολυ ορεξη που πηγαζε απο την καθαριοτητα της αλλα και το ομορφο σχημα μουνιου που ειδα.
    Στο σεξ τηρισα τους κανονες που μου επεβαλε η παρουσια και η συμπεριφορα της χωρις ομως να λειψουν και στιγμες που απλα εκανα και υπερβαση. Ειχε καλο στενο μουνι και τα στησιματα της μου δινανε την δυνατοτητα να την απολαμβανω οπως πρεπει. Στο πισωκολλητο που ηταν και το αναμενομενο εβαλα λιγο δυναμη και εδειξε να δυσανασχετει λιγο αλλα οχι οτι με εμποδισε στο απειροελαχιστο.
    Στο διαλειμμα ηταν ησυχη οσο μου χρειαστηκε αλλα με το που ειδε να ζηταω δραση αρχισε ξανα την πιπα. Ο δευτερος γυρος κινηθηκε στα ιδια νερα με την Ελις να μην ριχνει τις επιδωσεις και τελικα να χυνω φουλ καυλωμενος.
    Πληρωσα στο τελος της συνατισης το αντιτιμο, απλα για να ξερετε.