Prati me Ukupni prikazi: 3220 (Ovog meseca: 1676) Kreiran 17-05-2024 (Izmenjeno: 16-09-2024)

Arina Glamour

100% Verifikovane fotografije!
Ove fotografije su proverene i verifikovane od strane adminitratora.
Etnička pripadnostEvropljanin (beo)
NacionalnostUkrajinsko
PolŽensko
Godina28
Visina170 cm (5'7" ft)
Težina50 kg (110.23 lb)
KosaBraon
OčiZelene
siseA
Tip sisaPrirodne sise
Stidne dlakeTotalno obrijano
PušenjeNe pušim
PijenjeNe
TetovažeNe
PirsingNe
Jezik: Engleski  English English English
  Ruski Russian Russian Russian Russian Russian
Dolazak    Dolazak: Hotelska soba
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa: Dostupno za muskarce  Dostupno za muskarce   

O meni
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

 Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Cum in mouth and swallow +50€



Radni Sati

24/7

Tarifa

VremeDolazakOdlazak
30 min110
1 sat150 150
1.5 sat230 230
2 sat300 300
3 sat450 450
12 sat1200 1200
Kontakt info
Bazna zemlja:Grčka 
Bazni grad:Atina 
Telefon:+306976909636 (SMS & Pozivi) 
WhatsApp:+306976909636 
Viber:+306976909636 
Uputstvo:SMS & Pozivi 
E pošta:Kontaktiraj me 
Privatne poruke:Pošaljite PP 
Veb strana:glamourescorts.net 

Napišite recenziju Pogled Arina Glamour Komentari
  • Magelanos1 29-08-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    27-08-2024 1 hour Atina
    : 9.0
    : 9.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    Realna slika
    Κλεισιμο της Αρινας για 1 ωρα στο χωρο της... Να δω και να απολαυσω και εγω αυτο το μοντελακι που περιεγραψαν οι συναγωνιστες. Να σημειωσω εδω οτι το γραφειο ηταν σωστο και σε ολα, οπως παντα επαγγελματιες. Παρκαρα το αυτοκινητο λιγο μακρια απο το χοτελ και στο περπατημα εκανα και ενα τσιγαρο.
    Παμε λοιπον στην κοπελα... ναι ειναι ομορη, ειδικα στο σωμα, ειναι η κοπελα των φωτογραφιων χωρις φωτοσοπ. Στο προσωπο δεν την λες ακριβως μοντελο... συμφωνω με τις καπως πιο χαμηλες βαθμολογιες. Σωματικα λοιπον ειναι να την γλυφεις απο πανω μεχρι κατω, πραγμα το οποιο εκανα πριν αρχισουμε το σεξ. Στην επικοινωνια ειναι καλη ξερει δηλαδη καλα αγγλικα για να συζητησεις και το χαμογελο της μου αρεσε. Η πιπα της ειναι απο τις δυνατες της υπηρεσιες, το εχει λογο του οτι και γουσταρει πολυ. Πρωτη σταση το καναμε στα ορθια και μετα πισωκολλητο οπου μετα την εχυσα πανω στην κωλαρα της.
    Δευτερος γυρος αρχισαμε παλι με την πιπα της την οποια ευχαριστηθηκα ξανα και συνεχισαμε με σεξ οπου η συμμετοχη της ηταν καλυτερη και απο οτι στον πρωτο γυρο με αληθοφανη συμμετοχη και επιδιωκομενη ενταση απο την πλευρα της. Επεδιωκε συνεχως τα φιλια και εκανε οτι θα εκανε μια γκομενα που θα με γουσταρε. Μετα απο ενα δυνατο και επιμονο σπρωξιμο και αρκετη κουραση για μενα της ζητησα να με καβαλησει για να τελειωσω. Το εκανε ασταματητα χωρις να δυσανασχετησει και χωρις να δειχνει κουρασμενη και το τελος ηρθε.
    Θα την ξανασυναντησω, φυσικα και ναι, δυσκολα βρισκεις τετοια μουναρα που να γουσταρει σεξ. Ημουν τοσο ατυχος που δεν ειχα περισσοτερα λεφτα να μεινω ενα βραδυ μαζι της.
  • nofapper 08-08-2024
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    06-08-2024 1 hour Atina
    : 7.0
    : 8.0
    : 8.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Στενοι φιλοι μιλφακιδες μου ειπαν για την Αρινα. Ελαβα υποψη την προταση τους και οι εντυπωσεις μου ηταν καλες απο το ραντεβου. Γραφω την κριτικη για τους υπολοιπους μιλφακιδες γιατι η συγκεκριμενη ειναι μια περιπτωση που τιμαει τα λεφτα και αξιζει απο εμφανιση.
    Ξεκινωντας να σας πω οτι στο προσωπο εχουν γινει παρεμβασεις με φωτοσοπ. Παρολαυτα ειναι ομορφη... εχει ματαρες που αν θελουν εχουν και αρκετα επιβλητικο βλεμμα. Τα χειλη ειναι γεματα, οχι ενισχυμενα πιστευω, συνολικα οτι περιμενεις απο ενα μιλφ που κρατιεται. Εκει που σκιζει ειναι στο σωμα... μοντελακι ειναι η καταλληλη λεξη... καλο μποι, σφιχτο δερμα, καθαρο και λειο παρολο που ειναι και μαμα. Ουτε ραγαδες ουτε χαλαρωσεις στην κοιλια, τα βυζια πολυ καλα.
    Η διαθεση της ηταν θετικη, κρυβει πονηρα την διψα για πουτσα που ομως καποιος σαν εμενα μπορει να καταλαβει με αποτελεσμα να ενισχυεται η καυλα απεναντι της. Απο κοινωνικοτητα τα παει καλα, δεν εχει θεμα ακομα και να σου πει τα προσωπικα της. Ενιωσα μια ανεση λογο της αρκετα φιλικης της διαθεσης και πολυ γρηγορα αρχισαμε τα φιλια. Η συμμετοχη με γλωσσα και χωρις ορια, η καθαριοτητα της πολυ καλη.
    Καναμε δυο γυρους με πολυ ενταση και παθος, η διψα που ειπαμε πιο πριν εγινε εμφανης και πηρε αυτο που ηθελε με το σπαθι της. Κανει καλο τσιμπουκι, με λιγο χερι αλλα λαγνο και το βλεμμα καρφωμενο πανω μου συνεχεια. Οσο την εγλειφα αντιδρουσε με σωμα και φωνη. Στις ρωγες και στην κλειτοριδα τα αγαπημενα της σημεια. Κανει ωραια στησιματα, γουσταρει να καβαλαει, γαμιεται λες και εχει πολυ καιρο που περιμενει. Το μουνι της ηταν παραδοξος στενο με καλες δωσεις υγρων καθε τοσο αποδειξη οτι δεν προσποιειται αλλα περναει οντος καλα.
    Η καταθεση και τις δυο φορες εγινε ενω την γαμουσα σε πισωκολλητο και αρκετα δυνατα. Ο κωλος της ειναι ομορφος και με το λεπτο κορμι που εχει κανει ωραια καμπυλη στην μεση. Και τις δυο φορες οταν εχυσα παρεμεινε ακινητη για να απολαυσω το θεαμα. Στο διαλειμμα παιξανε πολλα φιλια και αγκαλιες.