ANGELICA_fe
Angelica is natural blonde, with big beautiful blue eyes, her silky white skin smells milk and honey
Services
OWO, DFK, GFE, CIF, COB, CIM, 69, HJ, massage, striptease, duo, lesbi, a-level
30 min-350 tl
1 hour- 550 tl
a-level 200 tl extra
Bazni grad: | Samo gradske ture |
-
asri
16-02-2015
Datum sastanka Trajanje Grad Izgled Usluge Komunikacija 14-02-2015 30 min Istambul : 4.0: 4.5: 3.5Poljubac
Pušenje
Svršavanje u usta
Sex
Analni
Sise
Više puta
Fotografija
Bez jezika
Bez kondoma
Ne
Pasivan
Da
Prirodne sise
Ne znam
10% prepravljeno u Photoshopu
-
Sarisin
10-02-2015
Datum sastanka Trajanje Grad Izgled Usluge Komunikacija 07-02-2015 60 min Istambul : 9.0: 9.0: 9.0Poljubac
Pušenje
Svršavanje u usta
Sex
Analni
Sise
Više puta
Fotografija
Sa jezikom
Bez kondoma
Da, ispljune
Aktivan
Ne
Don't know
Dozvoljeno je više puta
Realna slika
ne diyorsa yapıyor. ben sert sevmem sex'de, hiçbir kızın da sevdiğini sanmıyorum. yumuşak yumuşak vakit geçirdik. pek beğendim. yine gider miyim? sanmam, çeşit çok fazla, ona da buna da derken bi daha sıra zor gelir :)
ama şeker gibi bi kız.
gidin, görün.. kızlar da kazansın, tekrar gelsinler. al-ver, ekonomiye can ver olsun. -
darkwing4strike
09-02-2015
Datum sastanka Trajanje Grad Izgled Usluge Komunikacija 08-02-2015 30 min Istambul : 8.5: 9.0: 9.0Poljubac
Pušenje
Svršavanje u usta
Sex
Analni
Sise
Više puta
Fotografija
Sa jezikom
Ne znam
U lice
Aktivan
Ne
Prirodne sise
Ne znam
10% prepravljeno u Photoshopu
mamken gibi bir kiz beklemeyin. biraz balik eti.. irice.. ama tatli kiz... cildi guzel, temiz..
bence super dehol ams seker bi kiz iste.. -
morrissey
09-02-2015
Datum sastanka Trajanje Grad Izgled Usluge Komunikacija 08-02-2015 120 min Istambul : 10.0: 10.0: 10.0Poljubac
Pušenje
Svršavanje u usta
Sex
Analni
Sise
Više puta
Fotografija
Sa jezikom
Bez kondoma
Ne
Aktivan
Da
Prirodne sise
Dozvoljeno je više puta
Realna slika
Açıkçası, benim bu görüşmelerden kız arkadaş tecrübesi gibi bir beklentim hiç olmuyor, ilk hedefim her zaman iyi bir hizmet almak. Ancak, Angelica ile hem tam bir GFE deneyimi yaşadım, hem de profesyonel bir hizmet almış oldum. Daha da önemlisi ilk defa bu kadar çok eğlendim; bitmeyen enerjisiyle beni benden aldı diyebilirim.
Bu tarz birlikteliklerde görüşmeyi planlanandan daha kısa sürede bitirdiğim çok olmuştur, bunları yorumlamayı bile vakit kaybı olarak gördüğüm için yorum yazmadığım da fazladır. Diğer taraftan, Angelica ile her an dolu dolu geçti. Günlük yaşamın stresinden kurtulmak, üzerinizdeki yorgunluğu atmak ve keyifli anlar yaşamak isterseniz kesinlikle doğru bir tercih.
Fashion Escort'un kurduğu iletişimin müşteri odaklı olduğunu da söylemem gerekiyor, iç çamaşırı isteğine kadar bütün taleplerimi karşıladılar.
-
bigbuddy
07-02-2015
Datum sastanka Trajanje Grad Izgled Usluge Komunikacija 07-02-2015 1 sati Istambul : 9.0: 10.0: 9.0Poljubac
Pušenje
Svršavanje u usta
Sex
Analni
Sise
Više puta
Fotografija
Sa jezikom
Bez kondoma
Da , guta
Brutalno
Da
Prirodne sise
Dozvoljeno je više puta
Realna slika
Bu ajansın kızları bir şekilde hep iyi çıkıyor. Genelde masum ve amatör kızlara denk geliyorum. Bu kız da aynen göründüğü gibi. Çok minyon değil ama taş gibi hatun. Kütür kütür ses çıkıyor desem inanmazsınız. Tabi ses çıkmıyor ama kütür kütür bir hatun. Yaptığı işi severek yapıyor. Oda arkadaşını da gördüm. O da çok hoş bir kız. Daha önce de gene bçyle bir kız için gittiğimde görmüştüm, gene öyle oldu. Yahu bir çakamadık ona. O kızın da bakışları beni bitiriyor. İkisi de masum tatilci kızlar gibiler. ama bu bildiğin iyi veriyor. Dur yapma etme elleme falan da demiyor. Ben pek sert yapmıyorum ama biraz sıkıştırdım falan, sesi çıkmadı. Hata bir bakış attı ki istiyorum der gibiydi, ama benim çok sertlikde gözüm yok.
Otel güzel. Taksimde . Giriş çıkış sorunsuz. Kızların ikisi de çok güleryüzlğ ve samimi. Paraya kıysam duo yapacaktım ama olmadı busefer. Belki bir dahaki sefere.