Total vizionari: 9050 (Luna aceasta: 94) Creat 23-05-2024 (Modificat: 23-02-2025)

Nika 2 Glamour

Glamour Escorts
Escort girl from Grecia -  Nika 2 Glamour, her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EtnieEuropeana(alba)
NationalitateRusă
SexFeminin
Varsta31
Inaltime168 cm (5'6" ft)
Greutate58 kg (127.87 lb)
ParBlond
OchiVerde
SaniC
Tip de saniSâni de silicon
Par pubianRasa complet
FumezNu fumez
Consum alcoolNu
TatuajeNu
Piercing-uriNu
Limbă: Engleză  English English English
  Franceză French French French
Incall    Incall: Cameră de Hotel
Deplasare    Deplasare: Vizite la hotel si la domiciliu
Orientare Sexuală: Heterosexual 
Intalnire cu: Disponibila pentru bărbați  Disponibila pentru bărbați   
Despre mine
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

 Cum in face +20€

 Anal Rimming +30€

 Prostate Massage +20€

 Strap On +50€

 Lesbian Show +30€

 Couples +60€

 Two Men +150€



Ore de lucru

24/7

Tarife

TimpIncallDeplasare
30 minute120
1 oră160 160
1.5 oră230 230
2 oră320 320
3 oră480 480
12 oră1200 1200
Deplasare + Taxi
Informatii contact
Orasul de bază:Atena 

Scrie recenzie View Nika 2 Glamour reviews
  • ixnilaths 02-10-2024
    Data întâlniriiDurataOrasAparenteServiciiComunicare
    30-09-2024 1 hour Atena
    : 8.0
    : 9.0
    : 8.0
    Sarut
    Sex Oral
    CIM
    Sex
    Anal
    Sâni
    Finalizare Extra
    Foto
    Frantuzesc
    Fara prezervativ
    Nu
    Activa
    Nu
    Sâni de silicon
    Permis de mai multe ori
    10% modificata in Photoshop
    Ευχάριστη συνεννόηση με το γραφείο, ξεπέρασε και πάλι τις προσδοκίες μου, έχω σκεφτεί πολλές φορές να ζητήσω τηλεφωνήτρια σε ραντεβού πλάκα πλάκα.
    Συναντηθήκαμε την ίδια ημέρα χωρίς να έχει προκύψει κανένα απρόοπτο και από τις δύο πλευρές. Ήταν άβαφη αλλά σε γενικές γραμμές ένα όμορφο μιλφ με καλά φτιαγμένο βυζί.
    Είχε όρεξη και διάθεση για διάλογο, μια χαρά τα αγγλικά της και μου ικανοποίησε και εμένα την επιθυμία μου για μπλα μπλα. Η φιλική συμπεριφορά άλλαξε σε προκλητική όταν αρχίσαμε τα σεξουαλικά. Από το φιλί κιόλας άρχισε να δείχνει ότι θέλει πολύ το γαμήσι και μου προκάλεσε ιδιαίτερα δυνατή στύση.
    Το σώμα της ήταν όμορφο και περιποιημένο, το επίπεδο στην καθαριότητα άψογο και το διαπίστωσα από άκρη σε άκρη με την γλώσσα μου. Πιπίλισα τις ρόγες στις τεχνίτες βυζάρες και έπαιξα πολύ εξωτερικά με το μουνί της, δάχτυλο δεν άφησε αλλά την γλώσσα μου την λάτρεψε. Στην πίπα είναι πολύ δυνατή, γλύφει με μανία αρχίδια, κυριολεκτικά τα λατρεύει.
    Στήσιμο άψογο, λυγίζει το κορμί της όπως πρέπει και το θέαμα είναι άψογο. Η αίσθηση μέσα της καλή, ανάβει αμέσως, σαν να ρουφάει τον πούτσο και θέλει το περιποιημένο της γαμήσι. Στην συνέχεια δεν έκλεψε και δεν είπε όχι, δέχτηκε το σφυροκόπημα με ευχαρίστηση όπως και το χύσιμο στα βυζιά της.
    Στον δεύτερο γύρο ξεκινήσαμε πιο μαλακά με ιεραποστολικό. Αναστέναξε λες και ανακουφίστηκε όταν τον έβαλα μέσα της. Οι ματιές μας συναντηθήκανε και παίχτηκε ένα ακόμα δυνατό φιλί στο στόμα. Τα υπόλοιπα όλα σαν να ήταν η γκόμενα μου, οι στάσεις και η συμμετοχή της αυθόρμητες. Κάναμε καβάλημα για το οποίο θα πρέπει να είναι περήφανη και τελικά πάλι πισωκολλητό.
    Συνολικά είναι μια έμπειρη εσκορτ που τα δίνει όλα, δεν έχει κόφτες και είναι πολύ φυσική στο σεξ.
  • metroPoulos 10-09-2024
    Data întâlniriiDurataOrasAparenteServiciiComunicare
    08-09-2024 1 hour Atena
    : 8.0
    : 8.0
    : 8.0
    Sarut
    Sex Oral
    CIM
    Sex
    Anal
    Sâni
    Finalizare Extra
    Foto
    Frantuzesc
    Fara prezervativ
    Nu
    Activa
    Nu
    Sâni de silicon
    Permis de mai multe ori
    10% modificata in Photoshop
    Πήρε και άλλες το μάτι μου καθώς χάζευα την σελίδα του γκλάμουρ αλλά δεν είχαν κριτική και δεν είχα όρεξη για κασκαντεριλίκι. Έτσι μετά από το τηλεφώνημα στο γραφείο έκανα όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας και πήγα στην ώρα που κανονίσαμε στο ξενοδοχείο.
    Η γκόμενα ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή και αρκετά δραστήρια. Συστηθήκαμε και αρχίσαμε την κουβέντα στα αγγλικά που παρεμπιπτόντως ήταν σε καλό επίπεδο. Από εμφάνιση λίγες οι διαφορές και στο σώμα και στο πρόσωπο, όμορφη γυναίκα με ηλικία κοντά στα 35 αλλά κρατιέται καλά οπότε μπορεί α δηλώνει άνετα ότι είναι 31. Τα βυζιά που είναι και το μόνο ενισχυμένο σημείο ήταν καλά από αίσθηση όπως και από όψη.
    Η γκόμενα τελοσπάντων βγάζει αυτοπεποίθηση και έχει έντονη σεξουαλική επιθυμία, δεν χρειάζεται να υποκρίνεται απλά της βγαίνει από φυσικό της. Παίξανε πολλά φιλιά και είναι γενικά του gfe, δεν χρειάζεται πολύ για να το καταλάβεις, συμπεριφέρεται φυσικά και όταν γουστάρει το δείχνει.
    Η πίπα της ήταν επιπέδου εσκορτ, με προσπάθειες για βαθύ λαρύγγι και καλό γλείψιμο στα αρχίδια. Στο πουτσοκέφαλο έδωσε την μεγαλύτερη σημασία. Κάναμε και 69 για να ευχαριστηθώ το μουνάκι της, έχει ωραία μυρωδιά και το ξυρίζει τέλεια.
    Στο σεξ κατέβασε αρκετά υγρά παρολο που δεν κάναμε κάτι κινκι, το ιεραποστολικό και το πισωκολλητό μου αρέσανε το καθένα ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους. Το στήσιμο στα τέσσερα άψογο και καθώς εδινα πόνο εκείνη έσκαγε με φόρα πανω μου κάπου κάπου ενώ τα βογγητά της γινόταν όλο και πιο βαριά.
    Κάναμε δυο γύρους χωρίς να ζοριστώ καθόλου με την στύση. Είναι ερωτική γκόμενα που θα μπορούσες να ερωτευτείς και έχει φιλότιμο, ιδρώνει την φανέλα και την πληρώνεις ευχαριστημένος.
    Αυτά από μένα...