Liczba wyświetleń: 7514 (W tym miesiącu: 155) Utworzony 07-01-2025 (Zmodyfikowano: 19-01-2025)

TINA CDN

100% zweryfikowane zdjęcia!
Wszystkie zdjęcia są oryginalne - zatwierdzone i potwierdzone przez personel.
PochodzenieMieszany
NarodowośćRosjanki
PłećKobieta
Wiek20
Wzrost170 cm (5'7" ft)
Waga50 kg (110.23 lb)
WłosyBlond
OczyCzarny
CyckiB
Typ piersiNaturalne piersi
Włosy łonoweCałkowicie ogolona
PalenieNie palę
PijeImpreza
TatuażeTak
PiercingNie
Język: Angielski  English
  Rosyjski Russian Russian Russian Russian Russian
    Turecki  Turkish Turkish Turkish Turkish
Incall (wizyta klienta)    Incall (wizyta klienta): Pokój hotelowy
Outcall (wyjazd do klienta)    Outcall (wyjazd do klienta): Wizyty w hotelu i domu
Orientacja seksualna: Heteroseksualny 
Spotkanie z: Dostępny(-a) dla mężczyzn  Dostępny(-a) dla mężczyzn   
Informacje kontaktowe
Miasto:Ankara 

Napisać recenzję View TINA CDN reviews
  • Wshpl 15-01-2025
    Data spotkaniaCzas trwaniaMiastoWyglądUsługiKomunikacja
    15-01-2025 180 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Pocałunek
    Lodzik
    CIM
    Płeć
    Anal
    Pierś
    Extra ball
    Zdjęcie
    Z językiem
    Bez prezerwatywy
    Nie
    Aktywne
    Niedostępne
    Naturalne piersi
    Dozwolone wiele razy
    Prawdziwe zdjęcie
    Romalılar, ilk review olacak. Bu kız için üye oldum inanılmaz bir tecrübeydi. Resimler aldatıyor makyajdan dolayı başta tereddüt etmiştim ama kız çok genç ve güzel özellikle yüzü ve gözleri çok güzel. Vücudu fit yandan baktığınızda kıvrımları inanılmaz beli ve kalçası daha iyisini görmedim diyebilirim. Kız x10 yüz güzelliğinde. Yaşı 25 dedi inanamadım 20-21 gösteriyor. Dün yol yorgunuydum önce Angel Az(o da iyiydi) ile 30 dk görüştüm, sonra bu güzelliği çağırdım 30 dk görüştüm. Bügun 1 saat daha aldım. Kızımız bu işe yeni başlamış çok dar olmasından anlaşılıyor. Üniversite için para biriktiriyor anladığım kadarıyla. Her ne kadar çok paylaşmak istemesem de kısa sürede istediği parayı toplayabilmesi için bu yorumu yazıyorum. Kıza lütfen nazik davranın.
  • DeamonH 14-01-2025
    Data spotkaniaCzas trwaniaMiastoWyglądUsługiKomunikacja
    14-01-2025 1 hour Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Pocałunek
    Lodzik
    CIM
    Płeć
    Anal
    Pierś
    Extra ball
    Zdjęcie
    Bez języka
    Nie wiem
    Nie
    Pasywny(-a)
    Nie
    Naturalne piersi
    Nie wiem
    Prawdziwe zdjęcie
    Tek kelimeyle harika. Aşırı temiz. Saygılı ve istekli. Kendisi yeni olmasına rağmen tecrübelileri aratmıyor. Premium GFE için kaçırılmaz fırsar. Ajansa güvenilirlikleri için teşekkürler.
  • Ugur 12-01-2025
    Data spotkaniaCzas trwaniaMiastoWyglądUsługiKomunikacja
    10-01-2025 45 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Pocałunek
    Lodzik
    CIM
    Płeć
    Anal
    Pierś
    Extra ball
    Zdjęcie
    Z językiem
    Bez prezerwatywy
    Nie
    Aktywne
    Niedostępne
    Naturalne piersi
    Dozwolone wiele razy
    Prawdziwe zdjęcie
    Herkese merhaba,10.01.2025 tarihinde TINA CDN ile görüştüm. Profilinde yorumlar kapalıydı, o yüzden incelemeyi bugün yazabildim. Ajans yorumların kapalı olduğunun farkında değildi, ben söyleyince site yönetimiyle görüşüp açtırdılar. Böyle iyi niyetli ve güzel bir kızın yorumsuz kalmasını istemedim.
    Kız 25 yaşında (ama en fazla 21-22 gösteriyor), 168 boyunda, Özbekistanlı, Türkiyede Üniversite okuyormuş, Üniversite harcını ödeyebilmek için bu işi geçici olarak yapıyor, 3 yıldır Türkiyedeymiş, bu sebeple Türkçesi gayet iyi, rahatlıkla iletişim kuruluyor. Resimler gerçek, fit vücudu var, göğüsleri genç kız göğüsleri, ince belli ve geniş kalçalı çok tatlı bir kız. Ben kızın görünüşünü çok beğendim.
    1- Kız tecrübesiz ama yönlendirmeye açık. İstediğim her şeyi yaptı.
    2- Benimle istediğim kadar uzun süre öpüştü. Sevgili gibiydik. GFE tecrübesi yaşamak isteyenler kaçırmasın.
    3- Komdomsuz oral seksi toplar da dahil olmak üzere uzun süre yaptı. Oral sekste yönlendirmeye açık, nasıl istiyorsanız yönlendirebiliyorsunuz.
    4- Hayatımda ilk defa bir kızın amını yaladım. Gerçekten Tina çok temiz ve mis gibi kokuyordu, dayanamadım ve 69 pozisyonunda kızın amını yaladım.
    5- Cowgirl ve doggyde pompaladım. Cowgirlde pompalarken öpüşmeye devam ettik, doggyde seksi kalçasının görüntüsü harikaydı. Keyifli bir şekilde 2 posta attım.
    6- Türkçe olarak iletişim kurduk. 45 dakikalık bir görüşme olduğu için sohbete zaman harcamadım, full seks ve sevişmeyle geçti. Çok tatlı ve iyi niyetli bir kız. Bana sevgilisi gibi davrandı. Bende ona öyle davrandım.
    Sonuç olarak çok memnun kaldığım bir görüşme oldu, tüm kardeşlerime TINA'yı tavsiye ederim. 10 gün daha Ankaradaymış.
    Bu arada Casa di Nova (CDN) ajansıyla, Miracle (MIR) sanırım aynı ajans çünkü operatörleri aynı. CDN ve MIR ajanslarına ve sevgili operatörlerine teşekkür ederim.