Obserwuj mnie Liczba wyświetleń: 4352 (W tym miesiącu: 403) Utworzony 06-08-2024 (Zmodyfikowano: 19-04-2025)

Lola Glamour

PochodzenieEuropejki (białe)
NarodowośćRosjanki
PłećKobieta
Wiek23
Wzrost170 cm (5'7" ft)
Waga50 kg (110.23 lb)
WłosyBrązowy
OczyBrązowy
CyckiB
Typ piersiNaturalne piersi
Włosy łonoweCałkowicie ogolona
PalenieNie palę
PijeNie
TatuażeNie
PiercingNie
Język: Angielski  English English English
  Rosyjski Russian Russian Russian Russian Russian
    Włoski  Italian Italian
Incall (wizyta klienta)    Incall (wizyta klienta): Pokój hotelowy
Outcall (wyjazd do klienta)    Outcall (wyjazd do klienta): Wizyty w hotelu i domu
Orientacja seksualna: Heteroseksualny 
Spotkanie z: Dostępny(-a) dla mężczyzn  Dostępny(-a) dla mężczyzn   

Godziny pracy

24/7

Stawki

CzasIncall (wizyta klienta)Outcall (wyjazd do klienta)
30 min120
1 godzina160 160
1.5 godzina230 230
2 godzina320 320
3 godzina480 480
12 godzina1200 1200
Outcall (wyjazd do klienta) + Taxi
Informacje kontaktowe
Kraj bazowy:Grecja 
Miasto:Ateny 
Telefon:+306976909636 (SMS i połączenia) 
WhatsApp:+306976909636 
Viber:+306976909636 
Instrukcje:SMS i połączenia 
E-mail:Skontaktuj się ze mną 
Prywatna wiadomość:Wyślij PM 
Strona internetowa:glamourescorts.net 

Napisać recenzję Obejrzeć Lola Glamour Recenzje
  • Magelanos1 19-04-2025
    Data spotkaniaCzas trwaniaMiastoWyglądUsługiKomunikacja
    17-04-2025 1 hour Ateny
    : 9.0
    : 9.0
    : 6.0
    Pocałunek
    Lodzik
    CIM
    Płeć
    Anal
    Pierś
    Extra ball
    Zdjęcie
    Z językiem
    Bez prezerwatywy
    Nie
    Aktywne
    Nie
    Naturalne piersi
    Dozwolone wiele razy
    10% ulepszono w Photoshopie
    Συναντηση χθες με την Λολα.
    Η τηλεφωνητρια με ενημερωσε για τις διαθεσιμες τις ωρες που ειχα ελευθερες και μου ειπε κανα δυο λογια για την Λολα που μου αρεσανε.
    Σε συγκριση με τις φωτογραφιες ειναι πολυ μικρες οι διαφορες. Ειδικα το σωμα ειναι πανεμορφο, νεαρο κοριτσι, λεπτο και σχετικα ψιλο. Το δερμα της ειναι πολυ καλο και μυριζει πολυ ωραια ειδικα στο μουνι.
    Προσπαθησα για σοσιαλ αλλα τα αγγλικα της ειναι φτωχα, με παρηγορησαν τα φιλια της που ηταν επαναλαμβανομενα και με γλωσσα. Πολυ δοτικο το κοριτσι, εχει μεγαλη ορεξη για διαθεση για σεξ αλλα αυτο που δεν περιμενεις και το εχει ειναι η εμπειρια της στο σεξ και οι επιδοσεις της... φαινομενο κατα την γνωμη μου!
    Βγαινοντας απο το ντους την βρηκα στο κρεβατι σε μια σταση που εδειχνε οτι ειναι πανετοιμη αλλα και γουσταρει. Αρχικα επρεπε να την γλειψω παντου στο ομορφο κορμι της. Αντιδρουσε ομορφα κανοντας εμφανες οτι γουσταρει και το μουνι της ειχε μουσκεψει οταν εφτασα εκει. Μου επιασε το κεφαλι και αρχισε να κουναει την λεκανη της, μου εδειξε με καθε τροπο οτι ειναι ενα πουτανακι που της αρεσει η δουλεια της πριν αρχισουμε το σεξ. Η πιπα της πολυ ωραια αλλα εδειξε περισσοτερο τι ξερει πριν αρχισουμε τον δευτερο γυρο.
    Στο σεξ ηταν δυναμη, συμμετειχε οσο πιο πολυ μπορουσε και της αρεσε που την γαμουσα δυνατα. Στο καβαλημα προσπαθησε και πετυχε να συνεχισει το γαμησι με την ιδια ενταση που την επαιρνα στο πισωκολλητο. Απο οποια πλευρα και αν την γυρνουσα η γκομενα εσκιζε απο ομορφια. Η αισθηση ηταν οπως το ανεμενα πολυ καλη, στενη και υγρη η μουνοτρυπα της.
    Μετα τον δευτερο γυρο μου πηρε λιγο να μου σηκωθει αλλα το τσιμπουκι της πολυ καλο. Στην συνεχεια παιχτηκαν τρεις στασες. Αρχικα ιεραποστολικο, μετα πισωκολλητο και μετα cow. Ευλυγιστη και διαχειρισιμη η γκομενα αλλα το πιο εντυπωσιακο οτι οχι μονο δεν εκλεψε αλλα προσπαθουσε να γαμηθει δυνατα και οσο καλυτερα μπορουσε.
    Εχυσα λιγο πριν ληξει ο χρονος και μου εδωσε αλλο ενα τελευταιο φιλι με γλωσσα στο στομα.