Liczba wyświetleń: 30935 (W tym miesiącu: 19)
Utworzony 19-05-2016 (Zmodyfikowano: 21-03-2023)
Latoya
100% zweryfikowane zdjęcia!Wszystkie zdjęcia są oryginalne - zatwierdzone i potwierdzone przez personel.
Pochodzenie | Europejki (białe) | Narodowość | Rosjanki | Płeć | Kobieta | Wiek | 22 | Wzrost | 170 cm (5'7" ft) | Waga | 55 kg (121.25 lb) | Włosy | Brązowy | Oczy | Brązowy |
Cycki | B |
Tatuaże | Nie |
Piercing | Nie |
|
Język: |
Angielski |
|
|
Rosyjski |
|
Incall (wizyta klienta): Pokój hotelowy
|
Outcall (wyjazd do klienta): Wizyty w hotelu i domu
|
Orientacja seksualna: |
Heteroseksualny |
Spotkanie z: |
Dostępny(-a) dla mężczyzn |
|
|
O mnie
Fantastic duo with other models
Extra:Cum in mouth, Lesbian Games, Deep Throat
Tour Rates
Duration Incall Outcall
30 Minutes: €160 N/A
1 Hour: €200 €250
2 Hours: €350 €400
3 Hours: €500 €550
Outcall service, NOT include taxi.
Usługi
Pozycja 69,
Lizanie i ssanie jaj,
Sperma w ustach,
Sperma na ciało,
Towarzysz na kolacje,
Głębokie gardło,
Głębokie francuskie pocałunki,
Różne pozycje,
Masaż erotyczny,
Extra ball,
Pocałunek francuski,
Doświadczenie dziewczyny,
Hand job,
Szpilki i bielizna,
Całowanie,
Pokaz lesbijek,
Masaż,
Masturbacja,
Doustnie bez prezerwatywy,
Seksowny prysznic,
Prysznic razem,
Striptease,
Zabawki
Podróżuję do
 | Stany Zjednoczone |
 | Europa Wschodnia |
 | Kanada |
 | Australia |
 | Karaiby |
 | Azja |
 | Ameryka Łacińska |
 | Afryka |
 | Skandynawki |
 | Bliski Wschód |
 | Europa Zachodnia |
| |
Informacje kontaktowe
Miasto: | Robię tylko wycieczki po mieście | |
View Latoya reviews
-
Neron
01-06-2016
Data spotkania | Czas trwania | Miasto | Wygląd | Usługi | Komunikacja |
30-06-2016 |
2 godziny |
Ateny |
: 8.0 |
: 6.0 |
: 0.5 |
Pocałunek Lodzik CIM Płeć Anal Pierś Extra ball Zdjęcie
|
Z językiem Bez prezerwatywy Nie Średni Nie Naturalne piersi Dozwolony tylko jeden 10% ulepszono w Photoshopie
|
Η συνάντηση έλαβε χώρα το βράδυ της 30/05/2016. Δύσκολα γράφω για μια ctescort που δεν μου άφησε θετική εμπειρία. Στην τελευταία όμως, το θεώρησα απαραίτητο ώστε να καταθέσω την πρόσφατη εμπειρία μου. Από το 1΄λεπτό που με υποδέχτηκε ,ξενέρωσα με την ενδυματολογική της εμφάνιση. Σαγιονάρα και μακό - μέχρι το γόνατο φορεματάκι...εμφάνιση που μόνο στη παραλία, άντε και στην αγορά της γειτονιάς σου να τη δείς !! Το κορίτσι δεν τόχει, σχετικά καινούργια στο χώρο, ένα χρόνο μου απάντησε, όταν τη ρώτησα, αν και προσωπικά πιστεύω, πως ίσως τώρα κάνει το ντεμπούτο της. Το κορίτσι δεν έσκασε ούτε μισό χαμόγελο στις 2 ώρες !! Και πιστέψτε με, η εμπειρία μου μεγάλη στα escorts, incalls/outcalls. Και το λέω αυτό, γιατί η κοπέλα αντί να προσπαθήσει να σπάσει τον πάγο των πρώτων στιγμών( κάτι που προσπάθησα να το κάνω ο ίδιος), μου ζητά αμέσως τα χρήματα και εκεί... ξενερώνω τελείως !!! Το προσπερνάω όμως και πάω για ένα ντουσάκι και βγαίνω, η κοπέλα να με περιμένει, ξαπλωμένη, φορώντας ακόμα το φόρεμα. Φιλί με λίγη γλώσσα, μάλλον αδιάφορο θα το χαρακτήριζα. Δεν έπερνε σχεδόν καμιά πρωτοβουλία, αφήνοντας εσένα να οδηγήσεις τη κούρσα, θέλει συνέχεια καθοδήγηση. Το σώμα αρκετά σφιχτό και από ευλυγισία και στάσεις τόχει (ευτυχώς !). Πίπα αδιάφορη, με πολύ χέρι και καθόλου deep throat. Balls licking and sucking ούτε κατά φαντασία ! Στα του αγώνα τώρα, αντέχει στη διάρκεια, χωρίς συμμετοχή, δίνοντας σου την εντύπωση πως το κάνει σαν αγγαρεία. Τα αγγλικά της σε αρχικό στάδιο, ίσα- ίσα για να συνεννοείται, και το socialising στο χειρότερο επίπεδο που γνώρισα ποτέ. Και όπως λέμε, ή τόχεις ή δεν τόχεις !!! Το κορίτσι θέλει πολύ δρόμο και δουλειά για να φθάσει σε κάποιο ανεκτό επίπεδο υπηρεσιών. Εν κατακλείδι, μια αδιάφορη εμπειρία, καθόλου περίπτωση VFM, κατάσταση GFE ανύπαρκτη ( η χειρότερη που μου έτυχε), για PSΕ κατάσταση ούτε κατά φαντασία !!! Έφυγα αφού εξάντλησα το 2ωρο ( δεν ξέρω εγω πως τα κατάφερα και δεν έφυγα και νωρίτερα), με την απορία ακόμα πως θα ήταν το πρόσωπό της σκάζοντας ένα μόνο χαμόγελο πλην του μόνιμου σοβαρού και ψυχρού της ύφος. Αυτά προς ενημέρωσής σας απανταχού καρντάσηδες και καλό σας βόλι .
-
bpanour
23-05-2016
Data spotkania | Czas trwania | Miasto | Wygląd | Usługi | Komunikacja |
23-05-2016 |
60 min |
Ateny |
: 9.5 |
: 9.5 |
: 9.5 |
Pocałunek Lodzik CIM Płeć Anal Pierś Extra ball Zdjęcie
|
Z językiem Bez prezerwatywy W twarz Aktywne Nie Naturalne piersi Dozwolone wiele razy 10% ulepszono w Photoshopie
|
Το κορίτσι είναι ένα νεαρό πιπινάκι όμορφο κα φρέσκο με σφιχτό κορμάκι (next door). Στο κρεβάτι είναι πολύ ενεργή αν και θέλει καθοδήγηση, η πίπα καλή με παίξιμο γλώσσας που σε απογειώνει και καλά στησίματα. Δεν κολώνει και αντέχει, γενικά προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Θα μπορούσα να πώ πως ήταν μια θετική εμπειρία. Thank you baby, I like you.