ERA
|
|
Era - russian beauty.. love a good time and can be the life and soul of any party. If you looking for a highly articulated but gourgeous and sometimes naughty companion Im waiting for your call,dear
FULL but NO CIM!
Anal extra 200tl (depend of size)
A lot of crazy sexual COSTUMES (school girl, sekretary, ) VIBRATOR, TOYS!! which make our meet more naughty and dissolute! Lets play together ! ONLY SMS and WHATS UP!! incall: 30 min 130 euro (400 tl) 1 hour 200 euro(600 tl) 2 hour 350 euro(1000 tl) 3 hour 500 euro (1400 tl) night 800 euro (2700 tl)
Miasto: | Stambuł |
-
tulgar
23-10-2015
Data spotkania Czas trwania Miasto Wygląd Usługi Komunikacja 23-10-2015 60 min Ankara : 10.0: 10.0: 10.0Pocałunek
Lodzik
CIM
Płeć
Anal
Pierś
Extra ball
Zdjęcie
Z językiem
Bez prezerwatywy
Nie
Aktywne
Nie
Silikonowe cycki
Dozwolone wiele razy
Prawdziwe zdjęcie
-
DeepRoller
22-10-2015
Data spotkania Czas trwania Miasto Wygląd Usługi Komunikacja 22-10-2015 60 min Ankara : 10.0: 10.0: 10.0Pocałunek
Lodzik
CIM
Płeć
Anal
Pierś
Extra ball
Zdjęcie
Z językiem
Bez prezerwatywy
Nie
Aktywne
Tak
Silikonowe cycki
Dozwolone wiele razy
Prawdziwe zdjęcie
Kız benim alete baktı, büyük dedi. Zaten hazırım çıkmaya. İstersen çıkayım dedim. Yok dedi yapmam ve alışmam lazım, yapalım. Baktım hafif korkuyor, konuştum. Beş yıl önce bir kere yapmış ama hoşlanmamış filan. Neyse, yıkanıp paklandık ve işe başladım. Bu kısmı onu boşaltarak geçtiğim bir ön sevişmeye ayırdım. Sonra o öyle istediği için pussy penetration la geçtim. Üç ya da beş dakikadır bu. Sonra çok yavaş anala başladık. Yavaş ve çok yavaş ilerledim.
Sonuçta Era sınıfı geçti. En az 45 dakika anal yaptık. Tatlı tatlı sikiştik. Boşalmamı istedi, cim ve cim yapmıyormuş. Sonradan konuşunca daha iyi anladım, eskortluğu da yeni kızımızın. Alışmışım tabii kaputu çıkarıp attırmaya, ağza yüze boşalmaya. Madem öyle, yapmadığımız, ama benim sevdiğim bir pozisyona getirdim ve yine anal yaparak bitirdim. Birlikte yıkandık, oynaştık. Birkaç kişi kendisiyle anal yapmış gibi hissettiğini söyledi, siktiğim en güzel göt seninkisiydi dedim, yalancısın dedi. Söylediklerimin yarısının doğru olduğuna dair yemin ettim, gülerek ayrıldık.
Başkalarıyla anal yapıp yapmayacağımı bilmiyorum dedi. Son not: iyi sikişiyor, sekse bayılıyor, nefesi var, kaytarmıyor, kora kor yiyişiyor. Ben kadınlara durayım mı diye sorarım, durmadı, beni de durdurmadı, inleye inleye 45 dakika anal yaptı benimle. İstemese yapmam, istemese yapmazdı. Pse tayfası kaçırmasın. İyi ki sikmişim listemde.
-
hduran83
20-10-2015
Data spotkania Czas trwania Miasto Wygląd Usługi Komunikacja 20-10-2015 60 min Ankara : 9.0: 9.5: 8.5Pocałunek
Lodzik
CIM
Płeć
Anal
Pierś
Extra ball
Zdjęcie
Z językiem
Bez prezerwatywy
W twarz
Aktywne
Nie
Naturalne piersi
Dozwolone wiele razy
10% ulepszono w Photoshopie
-
Garfield
20-10-2015
Data spotkania Czas trwania Miasto Wygląd Usługi Komunikacja 20-10-2015 60 min Ankara : 7.0: 9.0: 9.0Pocałunek
Lodzik
CIM
Płeć
Anal
Pierś
Extra ball
Zdjęcie
Z językiem
Bez prezerwatywy
Nie
Średni
Nie
Silikonowe cycki
Dozwolone wiele razy
10% ulepszono w Photoshopie
she did everything and didnt do any caprice..oral / overall performance was above avarage.. she is definitly professional but also give you GFE you need. i didnt ask for anal.. but i think she ll be good at PSE..
i recommended her .. she wont disappoint you