Totaal bekeken: 78202 (Deze maand: 35)
Gemaakt 08-03-2013 (Gewijzigd: 13-01-2025)
MARI_E
View MARI_E reviews
-
anlfk
02-09-2010
Afspraak Datum | Lengte | Stad | Uiterlijk | Diensten | Communicatie |
01-09-2010 |
2 uren |
Athene |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 8.0 |
Kus Pijpbeurt Klaarkomen in mond Seks Anaal Borsten Meerdere keren klaarkomen Foto
|
Met tong Bareback Spuugt het uit Grof Ja
Meerdere keren 10% Photoshop
|
Ενα πολύ καλό κορίτσι από ένα πολύ καλό πρακτορείο. Η κοπέλα είναι καλύτερη από τις φώτο. Τα κιλά της είναι ότι πρέπει και αρέσει σε μένα.
Λίγο αμήχανη στην αρχή που με το πέρασμα της ώρας και το σπάσιμο του πάγου έγινε άλλο πράγμα. Ενεργητική, άξια εργάτρια, με πολύ κέφι που θέλει να σε κάνει να περάσεις πραγματικά πολύ καλά. Αρκετές αλλαγές στις στάσεις, αντέχει στο σφυροκόπημα και πίπα άψογη με κοίταγμα στα μάτια. Πολύ καλή περίπτωση που δεν πρέπει να τη χάσει κανείς.
Αξίζει τα χρήματα που δίνεις, στα ανταποδίδει και θα την ξανασυναντήσω σίγουρα.
-
XristakisT.
31-08-2010
Afspraak Datum | Lengte | Stad | Uiterlijk | Diensten | Communicatie |
30-08-2010 |
1 hour |
Athene |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Kus Pijpbeurt Klaarkomen in mond Seks Anaal Borsten Meerdere keren klaarkomen Foto
|
Met tong Bareback Nee Grof Ja
Meerdere keren 10% Photoshop
|
Παρόλο που τώρα γράφω για την Mari, έχω συναντηθεί μαζί της πάρα πολλές φορές. Είναι απλά η καλύτερη σε αυτό που κάνει γιατί είναι επαγγελματίας σε όλα ακόμα και στο να σε κάνει να νιώθεις σα να έχεις μαζί της σχέση 5 χρόνια. Στο σεξ είναι από τις καλύτερες, έχει απίστευτη ενέργεια και πραγματικά είναι ακούραστη και ενεργητικότατη. Δε βιάζεται, δεν κοιτάει ρολόι και μάλιστα αν ασχοληθείς μαζί της, θα περάσεις υπέροχα. Δεν είχα γράψει ποτε ως τώρα για την Mari, αλλά πιστεύω ότι πραγματικά είναι ένα μωρό για πολλές χρήσεις. Συνίσταται ανεπιφύλακτα και ειδικά σε κάποιον που μόλις τώρα αρχίζει να συναντά cg. Πολλά φιλιά Maraki!