|
|
I love everything about this extremely sexy lifestyle, our old-world romance turns into a new-world excitement! One moment total strangers and the next we melt in each others arms. Our secret meetings are a chance to reach new heights. Kissing is a long lost art, we will have a chance to awake and reignite this art in each other.
1 our300 euro
2 our 500 euro
night - 2000euro
anal -200 euro
![]() | Amerika | ![]() | Oost Europa |
![]() | Canada | ![]() | Australië |
![]() | Caribisch | ![]() | Azië |
![]() | Latijns Amerika | ![]() | Afrika |
![]() | Scandinavië | ![]() | Midden Oosten |
![]() | West Europa |
Basis land: | Rusland | |
Basis stad: | Moskou | |
Telefoon: | +79032936351 (SMS & Bellen) | |
WhatsApp: | +79032936351 | |
Instructies: | SMS & Bellen | |
Skype: | I | |
E-mail: | Neem contact met mij op | |
Prive bericht: | Verstuur PM |
-
vagabondo
03-02-2017
Afspraak Datum Lengte Stad Uiterlijk Diensten Communicatie 01-02-2017 90 min Ankara : 9.5: 9.5: 9.5Kus
Pijpbeurt
Klaarkomen in mond
Seks
Anaal
Borsten
Meerdere keren klaarkomen
Foto
Met tong
Zonder condoom
Nee
Actief
Nee
Natuurlijke borsten
Meerdere keren
Echte foto
Antwoorden:
tnx my dear )) -
uakaankaran
26-01-2017
Afspraak Datum Lengte Stad Uiterlijk Diensten Communicatie 25-01-2017 2 uren Ankara : 10.0: 10.0: 10.0Kus
Pijpbeurt
Klaarkomen in mond
Seks
Anaal
Borsten
Meerdere keren klaarkomen
Foto
Met tong
Zonder condoom
Nee
Actief
Nee
Natuurlijke borsten
Meerdere keren
Echte foto
bu ilk veya ikinci yorumum sanirim. bundan sonra da yazmaya devam edecegim.
gelelim jasmine hanima
bu ikinci gorusmem ve daha ilkini unutamadan tekrar ankara gelmis. hemen iletisim ve randevu. hotel bilindik yerlerden giris ve cikislar oldukca rahat. ben 2 saatligine gorustum. ancak 2 saat bile yetmityor bu hatuna ::))))
ilk olarak karsilama. istedidgim ic camasirlariyla karsiladi ve oldukca samimi herzamanki gibi.. rahatca iletisim kurabilirsiniz. gf tadinda diyorlar ya aynen katiliyorum.
sigara yada alkol kullanan hatunlardan tiksinir hale geldim diyebilirim. jasmini bu konuda tek geciyorum. soyledigine gore hic kullanmamis.
odaya girdigimde resimlerdeki ayni hatunu gorebilmem en onemli konu. seviyorum jasmini. vazgecemiyorum bu hatundan.
cok uzatmayacagim. seks sirasinda oldukca aktif , oral konusunda basarili, istedigim her pozisyona uydu. oldu bittiye getirmedi ve zevk seslerini duymak buyuk keyif verdi.
hijyen ve temizlik benim icin onemli. jasmine bu konuda tesekkur ediyorum. cok fazla anlatmak istemiyorum aslinda hatun sadece bana kalsin diye :)))
anlatilmaz yasanir diyenlere tavsiyemmmmmm ... kesinlikle yasanir.....
herkese iyi sanslar bu konuda :)))Antwoorden:
☺️