Totaal bekeken: 19492 (Deze maand: 96)
Gemaakt 28-11-2023 (Gewijzigd: 02-12-2024)
Angel 2 Glamour
100% geverifieerde foto's!Alle foto's zijn echt - goedgekeurd en bevestigd door ons.
Etniciteit | Latina | Nationaliteit | Braziliaans | Geslacht | Vrouw | Leeftijd | 23 | Lengte | 160 cm (5'3" ft) | Gewicht | 55 kg (121.25 lb) | Haar | Bruin | Ogen | Hazelnoot |
Borsten | D | Borsten type | Siliconen borsten | Schaamhaar | Volledig geschoren |
Roken | Ik rook niet | Drinken | Nee |
Tatoeages | Nee |
Piercings | Ja |
|
Taal: |
Engels |
|
|
Portugees |
|
|
|
Spaans |
|
Privé Ontvangst: Hotelkamer
|
Outcall: Hotel en Huis bezoek
|
Sexuele orientatie: |
Hetero |
Afspreken met: |
Beschikbaar voor mannen |
|
|
Over mezelf
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST
Cum in face +20€
Prostate Massage +20€
Strap On +50€
Lesbian Show +30€
Golden Shower +50€
Squirt +20€
Couples +60€
BDSM +30€
Diensten
69 Positie,
BDSM,
In gezicht klaarkomen,
Op lichaam klaarkomen,
Deepthroat,
Voet fetish,
Tongzoenen,
Girlfriend experience (GFE),
Plasseks,
Penis massage,
Lesbische show,
Masturbatie,
Oraal zonder condoom,
Prostaatmassage,
Squirt,
Voorbinddildo,
Striptease
Tarieven
Tijd | Privé Ontvangst | Outcall |
30 min | 110 | |
1 uur | 150 | 150 |
1.5 uur | 230 | 230 |
2 uur | 300 | 300 |
3 uur | 450 | 450 |
12 uur | 1200 | 1200 |
| | Outcall + Taxi |
View Angel 2 Glamour reviews
-
ixnilaths
04-12-2023
Afspraak Datum | Lengte | Stad | Uiterlijk | Diensten | Communicatie |
03-12-2023 |
1 hour |
Athene |
: 8.0 |
: 8.0 |
: 8.0 |
Kus Pijpbeurt Klaarkomen in mond Seks Anaal Borsten Meerdere keren klaarkomen Foto
|
Met tong Zonder condoom Nee Actief Nee Siliconen borsten Meerdere keren 10% Photoshop
|
Στον χωρο της η συναντιση και αμεση η ανταποκριση στο χτυπημα της πορτας. Η κοπελα ειχε το ομορφο χαμογελο και συνολικα την εμφανιση των φωτογραφιων. Τα εσωρουχα της ηταν καλα επιλεγμενα, πολύ κομψά και ακριβα. Το μπούστο υπεροχο και η δουλεια που εχει γίνει στους βυζους πολυ καλη. Ηταν πολυ καθαρο το δωματιο αλλα και εκεινη φαινοταν οτι ειναι απο τις προσεκτικες εργαζωμενες. Με κοιταζε στα ματια με το ομορφο βλεμμα της καθως την πλησιασα για φιλι και ενεδοσε κατευθειαν χωρίς να το σκεφτει. Η ανασα της ηταν καθαρη και η γλωσα της παιχνιδιαρικη στο στομα μου. Πολυ καλυτερη ηταν στο στοματικό οπου με περιποιηθηκε με πολυ αγαπη για το καυλι και με μερακι στα αρχιδια. Εχει ενα ομορφο μουνι που το ειχε καλοξυρισει και το δερμα της αστραφτει, ουτε σπυρια, ουτε και κοκινηλες. Εγλειψα με το παθος που μου ξυπνησε ολη την περιοχη και αρχισε να δειχνει ζωηρα την ευχαριστηση. Καναμε ενα συντομο γυρο με ιεραποστολικό και δεν προλαβαμε βασικα να στραφουμε στο πισοκολητο.
Το διαλειμμα ειχε λιγη κουβεντα και μετα απο την πιπα της ημουν και παλι ετοιμος για νεο ξεκινημα. Στηθηκε στα τεσσερα και τον πηρα βαθια και δυνατα χορις προβλημα παρολο που εχει αρκετά στενο μουνι. Ειχαμε χρονο οποτε εδωσα πονο με διαρκεια και καπου καναμε και εναλαγη στασης σε cow. Η γκομενα το χειριστηκε σωστα με ωραιο πηδημα αλλα και η θεα με τις βυζαρες ήταν αψογη. Επαιζα με τις ρογες ενω με κοιταζε πονηρα προσεχωντας να πευτει σωστα πανω στην πουτσα μου. Καπου καπου εδειχνε πολυ επαγγελματικό επιπεδο, ισως το εχει ταλέντο το σεξ τελικα. Εχυσα πανω στην κωλαρα μετα την επιστροφη σε πισοκολητο. Ηταν γλυκια και ευγενική μεχρι την στιγμη που αποχωρησα. Αξιζε τα λεφτα που πηρε μπορεί να γινει και επαναληψη σε δευτερο χρονο.