ozcannn reviews
ozcannn
Membro dal: 22-03-2025Nazione: Regno UnitoCittà: Londra | Invia MP |
reviews
-
Miss ZABAVA reviews 23-03-2025
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 2025-03-24 1 hour Ankara : 10.0: 10.0: 10.0Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Con la lingua
Senza preservativo
No
Attivo
No
Tette di silicone
Non lo so
Foto vera
Vai al profilo
-
Selena reviews 22-03-2025
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 2025-03-22 1 hour Ankara : 1.0: 1.0: 1.0Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
No
Non lo so
No
Passiva
No
Don't know
Non lo so
Non quella ragazza
Vai al profilo
Amacım bu kadını kötülemek değil. Ben türküm bunla gurur duyuyorum, fakat bu piyasada türkler olmasın arkadaş yaa. Bu yorumu yazma nedenim bu hanımefendiyi kötülemekten ziyade türk erkelerini uyarmak. Arkadaşlar yabancılara gidin. Bu kadın gibi türk kadınların kaprisini terbiyesizliğini çekmeyin. Siz ücret ödüyorsunuz neticede bir de bunların kaprisleriyle uğraşmayın.
Beni ajansla falan suçlayabilir, değilim, bireysel kendi halinde bir insanım, sitedeki 2.yorumum. ilki rus arkadaşaydı. ikincisi buna. Amacım türk erkeklerini yönlendirmek.
Bu sana: öncelikle yaptığın işi anla, bir bedel alıyorsun hizmet veriyorsun, seçilme hakkın olduğu kadar seçme hakkın da var evet fakat görüşeceğin kişilerle yaptığın iş neticesinde biraz daha sıcakkanlı olmalısın. Konum at diyoruz gelicez diyoruz atmıyorsun, video at diyoruz e attık ya diyorsun, ben sana gelirken çiçek almıştım be! bir de beni kabalıkla suçluyorsun, asıl sen kabasın ne bir hoşsohbet ne bir güzel mesaj ne canım cicimli konuşma hiçbirşey yok sende, iyi ki senle tartışmışız bugün. Senden bin kat daha güzel 10 numara sıcakkanlı rus bir hatuna gittim sayende :) Sana gelen adam hiçbirşey bulamıyordur da ondan geliyordur bilgin olsun.
Burası da türk erkeklerine: Rus, alman, slav, fransız, zenci fark etmez hepsine gidin. Türk kadınlarına gitmeyin. Paranızla rezil olmayın. Egolarını bir taraflarına soksunlar bunların biryerlerini kaldırmayın.
Sağlıcakla.
-
Miss Melissa reviews 22-03-2025
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 2025-03-22 1 hour Ankara : 10.0: 10.0: 10.0Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Con la lingua
Senza preservativo
No
Attivo
No
Tette di silicone
Concesse più volte
Foto vera
Vai al profilo