Rififis reviews
Rififis
Membro dal: 17-05-2012Nazione: GreciaCittà: Atene | Invia MP |
reviews
-
Marianna reviews 17-05-2012
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 2012-05-15 0 Athens : 10.0: 10.0: 10.0Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Con la lingua
Covered
No
Attivo
No
Seni naturali
Concesse più volte
Foto vera
Vai al profilo
Στη συγκεκριμένη περίπτωση της Μαριάννας ή οποιά από ότι μου είπε είναι στην Ελλάδα για 5 φορά με την μοναδική κριτική του φίλου Gentleman/Παντελή έκανα το βήμα να στείλω μήνημα και να οργανώσω μία συνέυρεση μαζί της. Καλά ρε? Έχετε γεμίσει της πατσαβούρες με κριτικές αποθεοτικές και εδώ δεν γράφετε τίποτα? Θα είμαι όσο πιο ειλικρινής μπορώ! ! ! !
Η κοπέλα είναι ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ από όσα escortakia έχω συναντήσει στην καριέαρα μου. Και οι λόγοι είναι οι εξής ένας προς ένας:
1) Κώλος σαν γλυπτό, σώμα λαμπάδα, πρόσωπο αγγελικό με καταπράσινες ματάρες και αληθινά πυκνά μαύρα μαλλιά που περνάνε την μέση του 1.77 ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ...!!!! Αξιοσημείοτο ότι δεν μπόρεσα να βρώ το παραμικρό σμήλευμα επάνω της!!! Ούτε μιά ελίτσα - ούτε μια επεμβασούλα - ούτε ένα ΓΑΜΙΜΕΝΟ ΣΠΥΡΑΚΙ δεν είχε ρε πούστη μου μέσα γαμώ!!!!
2) Συμπεριφορά ΑΡΙΣΤΗ με τεχνική και τρόπο που δεν μπορείς να λάβης την αίσθηση ότι είσαι πελάτης αλλά γκόμενος που την έβγαλες μετά δυσκολίας σε clubbing night.
3) Αυθεντικότητα σε όλες τις κουβέντες τις ( καθώς μου μίλησε για τη μισή ζωή της στη λεττονία χωρίς αναστολές) τα μάτια της μιλούσαν.
4)Πιπα απίστευτη με εναλαγές και πνιξίματα που μεταβιας δεν έχυσα καθώς το κάτω χέρι με τα καταπληκτικά νυχάκια της με τα υπέροχα σχεδιάκια μου ζούπαγαν τους όρχεις δίνοντας μια αίσθηση απόλαυσης ονειρεμένη!!!
5)Δεν είναι μόνευ χάντερ. Μού είπε οτί δούλευε με 180ευρώ αλλά το πρακτορείο της άλλαξε την τιμή από δική του απόφαση.
Όποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι είμαι προμότορας ή αγαπούλης ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ του πού δεν δοκιμάσει ένα τέτοιο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ escort το οποιό ας ελπίσουμε οτι θα ξαναέρθει.