Sara
|
|
30 min-400 tl
1 hour-600 tl
1.5 hours-850 tl
2 hours-1100 tl
3 hours-1450 tl
Night (6 hours)-2800 tl
Città di base: | Istanbul |
-
darkness
27-11-2015
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 24-11-2015 30 min Istanbul : 10.0: 10.0: 10.0Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Con la lingua
Senza preservativo
In faccia
Attivo
No
Seni naturali
Concesse più volte
Foto vera
yine bir deneyim sonrasında tekrar beraberiz. Bu aralar bir bolluk var ama bu son uçak krizinden sonra hem ekonomik hem de vizesel sorunlar asıl olur bilemem sonumuz hayrolsun. şimdi gelelim deneyime. kız boylu postlu. saçlarını yeni sarıya boyatmış resimdekilerden daha farklı. yine de yeni saç rengi yakışmış. gözler mavi. beni karşıladığı kıyafet saydam tülümsü/ filemsi bir iç çamaşırı ve jartiyerdi. göze hitap etmesini biliyor. göğüsler büyükçe biraz yumuşak ve zamanınn etkileri baş göstermeye başlamış ama hala gideri var. bu ikinci gelişiymiş işler beklediği gibi gitmediğinden erken dönme kararı aldığını söyledi hatta belki de bir daha hiç gelmeyecekmiş (ben inannmadım ve umarım bir daha gelir)
gelelim kızın servislerine ve kalitesine. bir kere bj çok iyi. ben inanılmaz keyif aldım. dt yapabilmesi benim için önemli. bu kız da dt yapabiliyor. benim modumu da anlamış olmalı ki ıslak severim dediğimde ıslak ıslak bol dt ses efektini vererek ayrıca görsel efektleri de ihmal etmeyerek bir ziyafet çektirdi bana. görsel efekt derken benim hayvanlığımdan mıdır nedir çok sevdiğim kökleyip bir süre bekledikten sonra ağzından çıkartırken alet ve dudaklar arasında oluşan o salya köprüsü ve çenelerden göğüslere akan salyalarla göğüsleri mıncıklamamdan bahsediyorum. 10 dakika kadar bu şekilde bj yaptı. son hamleyi yere oturtup kafasını yatağa yaslayıp o şekilde bir dtden sonra suratına boşaltarak yaptım ve bundan gayet memnun kaldı. bir arkadaş fabrika işçisi demiş ben öyle bir fabrikada bekçi olurum bekçi :) belki saç rengini değiştirdiği içindir belki de kıyafeti duruşu bu turdaki son ziyaretçisi olduğumdan gayet memnun kaldım. ikinci turu yine güzel bir bjnin arkasından çeşitli pozisyonlarda tamamladık. yarm saatten fazla kaldım ama sanırım son ziyaretçisi olduğumdan pek bir sorun çıkartmadı. bir daha gelirse kesin giderim. ahu dilber, on numara vucud demiyorum ama servis kalitesi beni tatmin etti.
sevgiler
darkness -
Popkey
22-11-2015
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 22-11-2015 1 ore Istanbul : 10.0: 10.0: 8.5Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Con la lingua
Senza preservativo
In faccia
Attivo
No
Seni naturali
Concesse più volte
Foto vera
-
GENTLE
18-11-2015
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 18-11-2015 30 min Istanbul : 6.0: 5.0: 7.0Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Senza lingua
Senza preservativo
In faccia
Passiva
No
Seni naturali
Non lo so
Modificate al 30% in Photoshop
-
selimsivadsmiles
20-10-2015
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 18-10-2015 60 min Istanbul : 10.0: 8.0: 9.5Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Con la lingua
Senza preservativo
No
Attivo
Non disponibile
Seni naturali
Non lo so
Foto vera
To sum it up in english: She is very attractive and sexy. I had a really great time with her, both in bed and in conversation. I really recommend. -
hduran83
17-10-2015
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 16-10-2015 60 min Istanbul : 8.5: 9.0: 8.5Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Con la lingua
Senza preservativo
In faccia
Attivo
Sì
Seni naturali
Concesse più volte
Modificata al 10% in Photoshop