Emilia Glamour

Tutte le foto sono autentiche, approvate e confermate dallo staff.
|
|
Orari di apertura
Tariffe
Ora | Incall | Outcall |
---|---|---|
30 min | 120 | |
1 ora | 160 | 160 |
1.5 ora | 230 | 230 |
2 ora | 320 | 320 |
3 ora | 480 | 480 |
12 ora | 1200 | 1200 |
Outcall + Taxi |
Paese base: | Grecia | |
Città di base: | Atene | |
Telefono: | +306976909636 | |
WhatsApp: | +306976909636 | |
Viber: | +306976909636 | |
Telegram: | +306976909636 | |
Email: | Contattami | |
Messaggio privato: | Invia MP | |
Pagina Web: | glamourescorts.net |
-
Magelanos1
12-11-2024
La data dell'incontro Durata Città Aspetto Servizi Comunicabilita' 11-11-2024 1 hour Atene : 8.0: 8.0: 8.0Bacio
Pompino
CIM
Sesso
Anale
Seno
Extra Ball
Foto
Con la lingua
Senza preservativo
No
Attivo
No
Seni naturali
Concesse più volte
Modificata al 10% in Photoshop
Δεν ηταν η πρωτη φορα που ακολουθησα τις συμβουλες της τηλεφωνητριας και ξανα εκανα καλα που την ακουσα. Η Εμιλια ειναι ενα ομορφο νεαρο κοριτσι, μικροκαμωμενο αλλα πολυ καυλιαρικο, με ομορφα ματια και ωραιες αναλογιες σωματος. Στην συμπεριφορα ειναι πολυ γλυκια αλλα ταυτοχρωνα δειχνει δυναμικο χαρακτηρα, η ενεργεια της ειναι καλη και η συμπεριφορα ακομα καλυτερη.
Απο τις φωτογραφιες δεν διαφερει οποτε δεν θα κανω περιγραφη. Αυτο που εχει πολυ σημασια μαζι της ειναι οτι δεν λεει οχι σε οτι της ζητησεις. Τηρειται πολυ καλα οτι γραφει στο προφιλ της και απο την αρχη δειχνει ανοιχτη για μια gfe εμπειρια. Τα φιλια της λιγα αλλα σωστα, με χρηση γλωσσας και πολλες δωσεις αισθησιασμου. Στο σωμα την χαιδεψα παντου, το δερμα της απαλο και τα βυζια σφιχτα. Ο κωλος αψογος και η κοπελα ηταν πεντακαθαρη και μοσχομυριστη.
Απο τα γλειψιματα στο σωμα και ειδικα στο μουνι καυλωσε και αρχισε να αναστεναζει. Αφεθηκε και το απολαυσε με τα ματια κλειστα και τα χερια στις ρωγες της. Στο τσιμπουκι εκανε καλη προσπαθεια αλλα ακομα θελει δουλεια για να φτασει στο επιπεδο που πρεπει απο τεχνικη. Το καλο ειναι οτι δεν ακουπανε τα δοντια της και ουτε σου την ταλαιπωρει με τον οποιονδηποτε τροπο.
Στον πρωτο γυρο την γαμησα σε πισοκολλητο, κατι απο τον κωλο της με τραβηξε τοσο που τον ηθελα να τον κοιταω συνεχεια. Στηθηκε καλα και το γουσταρε που την επαιρνα δυνατα, φυσικα εχει στενο μουνι και πανω στο σεξ χυνει υγρα.
Μετα απο ενα ευχαριστο διαλειμμα με σοσιαλ αλλα και πιπα καναμε εναν ακομα ωραιο γυρο με ιεραποστολικο και καβαλημα. Αυτην την φορα ηταν τα ματια της ο στοχος μου και με κοιταζε οσο το καναμε. Στο καβαλημα ειναι ακομα απειρη