Seguimi Visualizzazioni totali: 13167 (Questo mese: 315) Creato 03-08-2024 (Modificato: 25-02-2025)

ALENA LUXURY

EtniaEuropea (bianca)
NazionalitàRussa
SessoDonna
Età25
Altezza170 cm (5'7" ft)
Peso50 kg (110.23 lb)
CapelliBionda
OcchiBlu
SeniC
Tipo di tetteSeni naturali
Peli pubiciCompletamente depilata
FumatoreTalvolta fumo
BereTalvolta
Tatuaggi
PiercingNo
Lingua: Inglese  English English English English English
  Russa Russian Russian Russian Russian Russian
    Turca  Turkish
Incall    Incall: Stanza d'Hotel
Outcall    Outcall: Visite in Hotel e a Domicilio
Preferenze Sessuali: Etero 
Incontro con: Disponibile per uomini  Disponibile per uomini   

Su di me

Hello Gentlemans !!

I’m famous Rusian modelling
cover for many famous magazines as Playboy and FHM
Im here to offer the best of me !
With me you will have a truly high-class experience .
if you love life just like me together we will enjoy the sweet fruits of passion.
I apreciatte educated gentlemen, elegant, demanding, clean, with nice taste and with affinity to my tastes.

Im looking forward to meeting you. With charm, sex appeal and dedication, i will turn every minute of our date into a firework of pure pleasure.

Text me for details ;)

I've been full vaccinated;)

please be a gentleman!
Dont't ask for any discount
I don't do half hour meetings

AVAILABLE FOR LONGER MEETINGS BY REQUEST

with love ♥️



Orari di apertura

24/7
Info Contatto
Paese base:Turchia 
Città di base:Smirne 
Zona città base:Alsancak 
Telefono:+447520632707 
WhatsApp:+447520632707 
Email:Contattami 
Messaggio privato:Invia MP 

Scrivi recensione Visualizza ALENA LUXURY le recensioni
  • Ayktclk 06-08-2024
    La data dell'incontroDurataCittàAspettoServiziComunicabilita'
    05-08-2024 60 Smirne
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Bacio
    Pompino
    CIM
    Sesso
    Anale
    Seno
    Extra Ball
    Foto
    Con la lingua
    Senza preservativo
    n/a
    Attivo
    No
    Tette di silicone
    Concessa una sola volta
    Foto vera
    Bu kadınla seks yapmak benim için bir onurdu. Beni kabul etmesi, hayatının 1 saatini bana ayırması vs. akıl alır şey değil. Tanrıça! Tarikat kuruyorum bana tapacaksınız dese hiç itiraz etmeden kabul ederim. Kedicik! Adeta küçük bir kedi... Çok seksi, içini gösteren turkuvaz rengi bir "şey" ve beyaz tangası, püsküllü topuklu ayakkabılarıyla beni karşılda. Soyunmak için çok vakit harcamamış olduk böylece. Çok bilindik bir yerde kalıyormuş ben pek anlamıyorum, sitede dolaşırken hikayesini ve profilindeki diğer fotoğrafları sonrasında WP aldığım fotoğraflarla hızlıca karar verip oteline gittim. Mankenden gibi bir vücudu var ülkesinde sporcuymuş. Belirli dönemlerde buraya geliyormuş.

    Sağlığına, hijyenine çok dikkat ediyor... elbette misafirlerinin de öyle. Ağız çalkalama suyundan tutun da genital bölge temizleme sabununa kadar her şey düşünülmüş. Geç karşısına aç viskini karşında dönsün dursun.

    GFE için tercih edilir ama hard takılırsanız eğer PSE için de ideal ses etmiyor. İtiraz etmiyor öfleme pöfleme yok, sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Tam anlamıyla bir kadın, seksi bir kadın. Yüzü de çok hoşuma gitti, fotoğraflardakinden çok daha güzel. Mavi gözleri, sarı saçlarının hakkını veren bir kadın :)

    Muhteşem kalçaları var, vücudu muntazam, ip gibi... French kissing yapıyor ama esaslı yapıyor, kaçak dövüşmüyor, tüm zamanına size odaklı geçiriyor, hoş sohbet ingilizcesi gayet iyi, pozisyon beceresi güzel, odada ufak olsa da ikili koltuk var, koltuk fantezisi sevenler için şahane bir tercih. Genelde otellerde tekli koltuk olur ama burası güzel. Blowjob efsane lütfen temiz gidin ki o da zevkle işini yapsın, tüm hünerlerini üzerinizde çekinmeden göstersin. Eylül'ün ilk günlerinde sanırım ayrılıyor ben tekrar görüşeceğim randevuları sanırım yoğun ama ajans hızlıca dönüyor mesajlara, siz rezervasyonunuzu yaptırın.

    Teşekkürler Alena.. hope to see you again soon.. Mucx..😍😘😘