Hard_Sphinx reviews

Hard_Sphinx

Membre depuis: 05-04-2025Pays: Ville: Envoyer un MP

reviews

  • Masha reviews 07-04-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    2025-04-05 60 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Sans la langue
    Sans préservatif
    Oui, le recrache
    Brutal
    Non
    Seins naturels
    Plusieurs fois permis
    Image réelle
    Masha - escort review from Turkey Aller au profil
    Çok review yazmayı sevmem ama Masha haketti. Cumartesi günü Görüştük. Tanımadığım için 1 saatlik görüşme istedim. Ama görüşmenin sonunda keşke 2 saat isteseydim dedim. Daha geniş bir vakitte gelmediğime pişman oldum. Son derece güler yüzlü, konuşkan ve cana yakın bir kız. Konuşmayı sevdiği doğru çünkü sizi aslında rahatlatmak için yapıyor.

    Mekan güvenli. Ev son derece temizdi. Biraz titizimdir. Mutfağı banyosu pırıl pırıldı. yatak odası son derece düzgün ve özenliydi. Temizlik konusunda son hassastı. Giriş çıkış rahat. ev sahibesi olarak 10 numara.

    Masha ya gelirsek, kendisine de dedim. Fotoğraflarından çook daha güzel. Kocaman mavi gözler, yumuşacık saçları ve harika kokan teniyle antik yunandan fırlamış heykeller gibiydi. Atletik vücuduna her dokunuş ben her seferinde beni tahrik etti.
    BJ kesinlikle çok iyiydi. Her dokunuşunda keyif aldığını ve bundan duyduğu hazzı bana da fazlasıyla yansıttı. BJ uzun sürsün diye kendimi çok tuttum ama o güzel dudaklara fazla direnemedim.
    Seks kısmı ise harikaydı. reverse cow girl de mermer sütün gibi sırtını seyretmek, kalçalarını okşamak, şiir gibiydi. birden fazla pozisyon denedik. her birinde harika bir göz zevki ve tarifsiz bir zevk verdi. Doggy gerçekten mükemmeldi. Dogyden sonra altına yastık koyup ölümcül darbeyi vurdu. Boşalmamak için dirensem de çaresiz boşaldım. bunu tekrar BJ ile kapanışı yaptık. Pek çok kadınla oldum ama içindeyken bu kadar heyacan ve arzuyu bir arada pek azında yaşadım. Masha kesinlikle favorim.
    Aradığı şey kesinlikle haz, ve bunu da bana yaşattı. Ben çok keyif aldım. Ankara'ya her geldiğimde gideceğim
    Giderken tavsiyelerim:
    -Beyefendi gibi gidin, hanımefendi gibi karşılyor.
    -Sohbet etmeyi seviyor. Sohbet edin çiçek gibi açılıyor.
    -Giderken küçük bir hediye götürün.
    -Profesyonel davranın, kendinizi kıza bırakın. Ne yapacağını çok iyi biliyor.

    😀