GretaPan37 reviews
GretaPan37
Membre depuis: 03-09-2019Pays: Ville: | Envoyer un MP |
reviews
-
Mina reviews 03-09-2019
Date de la rencontre Durée Ville Apparence Services Communication 2019-09-02 60 min Athens : 9.5: 10.0: 10.0Baiser
Fellation
Ejaculation en bouche
Sexe
Anal
Sein
Éjaculations multiples (extra ball)
Photo
Avec la langue
Sans préservatif
Oui, le recrache
Actif
Non
Seins naturels
Plusieurs fois permis
10% modifié dans Photoshop
Aller au profil
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι πραγματικά, αλλά έχει ένα απολύτως ομαλό πρόσωπο, χωρίς μια μόνο ρυτίδα, αν και η συμπεριφορά της την κάνει να αισθάνεται σαν μια ενήλικη, αυτοπεποίθηση γυναίκα.
Ποιος ξέρει γιατί είναι εδώ και προσπαθεί να κάνει τα πάντα έτσι ώστε ένα άτομο να αισθάνεται ευτυχισμένο, τουλάχιστον για μια ώρα ή δύο διακοπές μακριά από τις ανησυχίες και την αρνητικότητα.
Η Μαρία είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνομιλητής, εκτός από την κύρια απασχόλησή της, είναι πολύ συναρπαστικό να συνομιλεί και να γελάει μαζί της.
Είναι πραγματικά ένα ευρωπαϊκό τριαντάφυλλο, τρυφερό και ανθεκτικό, στοργικό και αυτοδύναμο και σέξι ταυτόχρονα.
Σας συνιστώ σε όλους τους λάτρεις της ποιοτικής εξυπηρέτησης, και σίγουρα θα επιστρέψω σε αυτό πάλι.