Vues totales: 8505 (Ce mois: 85)
Créé 09-11-2024 (Modifié: 13-02-2025)
Lora
Photos 100% vérifiées!Toutes les photos sont authentiques - approuvées et confirmées par notre équipe.
Ethnicité | Asiatique | Nationalité | Coréenne | Sexe | Femelle | Âge | 24 | Hauteur | 154 cm (5'1" ft) | Poids | 49 kg (108.03 lb) | Cheveux | Marron | Yeux | Noisette |
Seins | A | Type de seins | Seins naturels | Poils pubiens | Rasé complètement |
Fumer | Je ne fume pas | Boissons | Fête |
Tatouages | Non |
Piercings | Non |
|
Langue: |
Anglais |
|
|
Coréen |
|
Incall (réception): Chambre d'hôtel
|
Outcall (sortie): Visites à l'hôtel et à domicile
|
Orientation sexuelle: |
Hétérosexuelle |
Rencontre avec: |
Disponible pour les hommes |
2+ |
|
Services
Toutes sortes de fantaisies,
69 Position,
Fellation dos nu,
Jeu de bougie,
Éjaculation sur le corps,
Baisers français profonds,
Compagnon de dîner,
Levrette,
Différentes positions,
Conversations cochonnes,
Domination,
Domination légère,
Massage érotique,
Éjaculations multiples (extra ball),
Facesitting,
Fétiche,
Fétichisme des pieds,
Baisers français,
Expérience de la petite amie,
Branlette,
Hauts talons et lingerie,
Baisers,
Sexe en groupe,
Massage,
Masturbation,
,
Orale sans préservatif,
Fête,
Maîtresse,
,
Jeu de rôle,
Douche ensemble,
Douche sexy,
Esclave doux,
Fessée,
Fessée (donner),
Striptease
View Lora reviews
-
Baldy06
11-11-2024
Date de la rencontre | Durée | Ville | Apparence | Services | Communication |
11-11-2024 |
60 |
Ankara |
: 10.0 |
: 9.0 |
: 10.0 |
Baiser Fellation Ejaculation en bouche Sexe Anal Sein Éjaculations multiples (extra ball) Photo
|
Avec la langue Ne sait pas Non Actif Non disponible Seins naturels Ne sait pas Image réelle
|
Merhabalar ahali.
Sıcağıyla yazıyorum serimizin yeni bir bölümünde yine birlikteyiz. Malum Ankara’mız yoklukta. Deneyip yanılıyoruz düzenli olarak. Ajansın güvenilirliğine itimat edip hiç yapmayacağım mayın eşekliğini yaptım. İyi ki de yapmışım.
Seriden özetleyim: ajans güvenilir ve dakik. Otelimiz bol yeşillikli, severiz kendisini. Kızımız ata olarak Japon/koreli mixi ama anladığım kadarıyla dogma büyüme kazak. Fotolardan çok daha güzel ve aşırı minyon. Al gezdir kucağında öyle bir minyon. İngilizcesi rahat anlaşabileceğiniz seviyede. Olay önce ve sonrasında Muhabbeti çok keyifli.
Gelelim asıl kısma: Hatun minik, çıtır falan ama inanılmaz aktif. Pozisyondan pozisyona ne desem tamam dedi, uyum sağlamakla kalmadı. Kendisi de bolca çalıştı. Başta bu kadar minyon kız hiç zorlamaya gelmez diye düşündüm ama zaman geçtikçe o da vites arttırdı. Yaptığı işten keyif alıyor, haliyle doğal ıslanıyor. Aktiflik olarak Ankara piyasasının devleriyle yarışır, öyle memnun kaldım. Öpüşme uzun ve dilli, onu yapma bunu yapma yok. İniltileri de bir o kadar seksi ve içten.
Servisten kırdığım 1 puanın sebebi bjye condomlu/condomsuz hiç yanaşmadı, ondan ötürü. Ben de üstelemedim.
Velhasilkelam, Uzakdoğu severleri üzmeyecek, minyon sevenleri fazlasıyla mutlu edecek bir kızımız Lora. Bir süre daha buralardaymış kendisi. Hosgeldi, sefalar getirdi. Tekrar görüşmeyi kesinlikle düşündürtecek 1 saat geçirdik.
Kılıcınız keskin olsun dostlar.