Suis-moi Vues totales: 6018 (Ce mois: 6018) Créé 04-04-2025 (Modifié: 16-04-2025)

LISA MIR

Photos 100% vérifiées!
Toutes les photos sont authentiques - approuvées et confirmées par notre équipe.
EthnicitéEuropéen(ne) (blanc(he))
NationalitéRusse
SexeFemelle
Âge23
Hauteur170 cm (5'7" ft)
Poids60 kg (132.28 lb)
CheveuxMarron
YeuxBleu
SeinsD
Type de seinsSeins naturels
Poils pubiensRasé complètement
FumerJe fume parfois
BoissonsFête
TatouagesNon
PiercingsOui
Langue: Anglais  English English
  Russe Russian Russian Russian Russian Russian
Incall (réception)    Incall (réception): Chambre d'hôtel
Outcall (sortie)    Outcall (sortie): Visites à l'hôtel et à domicile
Orientation sexuelle: Hétérosexuelle 
Rencontre avec: Disponible pour les hommes  Disponible pour les hommes   

Heures d'Ouverture

24/7
Informations de contact
Pays de base:Turquie 
Ville de base:Ankara 
Zone de la ville de base:Kavaklidere 
Téléphone:+905546047825 (Uniquement les applications (WhatsApp, Telegram, etc.)) 
WhatsApp:+905546047825 
Instructions:Uniquement les applications (WhatsApp, Telegram, etc.) 
Email:Me contacter 
Message privé:Envoyer un MP 

Écrire un avis Voir LISA MIR Évaluations
  • LZY1960 10-04-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    10-04-2025 90 Ankara
    : 8.0
    : 5.0
    : 5.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Non
    Moyen
    Non disponible
    Seins naturels
    Un seul permis
    10% modifié dans Photoshop
    Ankara'nın iyi ajanslarından Miracle iletişim konusunda hem hızlı hem de net ve sorunsuz. Tam puan aldı. Ajans sınıfı geçti.
    Kızımızla uzay üssünde görüştüm. Oda tutuluyor (2.000 -TL) ve kızımız geliyor.
    Liza ya gelirsek uzun böyle yapılı ama balıketli değil. Hatları oldukça iyi, göğüsleri ve uçları çok güzel. Kutusu ve kalçalar muhteşem. Topuklu ile benden uzundu. (ben 181 cm).
    İşleme gelirsek; öpüşme dilli ama kısa sürdü. Bedenini, göğüsleri ve kutusunu öperken inlemeler enfesti. Direkt misyonere geçti, kısa bir süre sonra harika manzaralı doggy ve mutlu son. (toplamda 25 dk.)
    Ve rüya burada bitti. İlk duş sırasını verdim sonra ben girdim. Çıktığımda yatakta uyukluyordu. Sorduğumda "çok yorduğumu ve dinlendiğini" söyledi. Ben de yorulduğum için mantıklı geldi. Ancak bir türlü uykusunu atamadı. 40 yıllık karı koca gibi tek postadan sonra sohbete sardık. Uyarmamla masaj yaptırdım. Sonra dişçiye gittiğini ve anestezinin etkisi olduğunu söyledi. (Uyuşan çenesi değildi). Yine isteğimle blowjob ve handjob yaptı ama sıradan ve zevksiz. Cowgirl filan hiç yapılmadı. Ve süre bitti.
    En kötü deneyimlerimden birisi oldu. Şayet uykusuz değilse, dişçiye gitmemişse ve havasındaysa belki gidilebilir.
  • gercekciyorumlar 10-04-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    08-04-2025 2 heures Ankara
    : 6.0
    : 10.0
    : 10.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Oui, le recrache
    Actif
    Non
    Seins naturels
    Plusieurs fois permis
    50% corrigé dans Photoshop
    Sadece Ankara'da değil tüm Türkiye'de fake profillerin önlenemez bir şekilde arttığı dönemde Miracle agency işini layıkıyla yapıyor. Ajans iyi sorun yok. Menajerden özellikle yüksek memnuniyet talebimi iletmem sonrası, kendisinin önerdiği Lisa ile 2 saatlik görüşme yaptım.

    Burada esas sorun ilandaki eksik-hatalı bilgiler... Lisa 170 cm değil 178 cm, yani bir hayli uzun. Fotoğraflarda balık etli oluşu photoshop ile gizlenmiş. Şöyle söyleyeyim; kendisinin daha çok zevk aldığını anlamama rağmen üstümde olduğu pozisyonda ağırlık sebebiyle devam edemedim.

    Ücreti mukabilinde CIM-COB serbest, yapabiliyorsunuz (1600 TL). İlandaki diğer bir eksiklik Lisa hayli iyi derecede İngilizce biliyor. Dolayısıyla İngilizce bilenler sorunsuz iletişim kurabilirler. Translate için cihaz ihtiyacım benim hiç olmadı. Kendi kendine Rusça söylenen kızlar gibi de değil kesinlikle.

    Lisa'nın teni gerçekten beyaz, vücudu doğal (hiç yapay bir şey yok, dövmesi bile yok), göz rengi efsane... Renkli gözden korkan varsa dikkatli olsun, ama ben bayıldım :)
    Yatakta sorun çıkartan biri değil, hatta karşısındankini önemsediği için deneyim GFE standrtları içinde ve servislerinden ben zevk aldım. Dediğim gibi teni bembeyaz ve çok hassas hemen kızarıyor, kabarıyor. Bunlara ek olarak cildindeki bazı sorunları çözmek adına izotretinoin içeren ilaç kullandığı için teni çok kuru. Dikkatli olmak lazım. Kuruyan tende hijyen standartları için ayrı özen gerekiyor.

    Her şeye rağmen, bir hayli iri bir kız olmasına rağmen, yüzü toparlak olmasına rağmen servisleri memnun ediciydi. Parfümü çok güzel kokuyor, ancak elbetteki hormonlar ve vücut sıvıları işin içine girince doğal olarak bazı şeyler ortaya çıkıyor. Bu da işin doğasında olan tolere edilebilir bir seviyede olunca bende sorun yaratmadı.

    Sonuç itibarıyla hizmetleri göz önüne alındığında tatmin edici, ancak tekrarını düşünmeyeceğim bir deneyimdi.