Vues totales: 9928 (Ce mois: 5042) Créé 18-03-2025 (Modifié: 15-04-2025)

Katrin Glamour

Photos 100% vérifiées!
Toutes les photos sont authentiques - approuvées et confirmées par notre équipe.
EthnicitéEuropéen(ne) (blanc(he))
NationalitéRusse
SexeFemelle
Âge24
Hauteur165 cm (5'5" ft)
Poids62 kg (136.69 lb)
CheveuxBlond
YeuxBleu
SeinsB
Type de seinsSeins en silicone
Poils pubiensRasé complètement
FumerJe ne fume pas
BoissonsNon
TatouagesOui
PiercingsNon
Langue: Anglais  English English English English
  Russe Russian Russian Russian Russian Russian
Incall (réception)    Incall (réception): Chambre d'hôtel
Outcall (sortie)    Outcall (sortie): Visites à l'hôtel et à domicile
Orientation sexuelle: Hétérosexuelle 
Rencontre avec: Disponible pour les hommes  Disponible pour les hommes   
A propos de moi
Extra Services With Additional Cost

 Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Squirt +20€

 BDSM +50€



Heures d'Ouverture

24/7

Tarifs

FoisIncall (réception)Outcall (sortie)
30 minutes130
1 heure170 170
1.5 heure250 250
2 heure340 340
3 heure500 500
12 heure1400 1400
Outcall (sortie) + Taxi
Informations de contact
Ville de base:Athènes 

Écrire un avis View Katrin Glamour reviews
  • vespakis 08-04-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    06-04-2025 1 hour Athènes
    : 10.0
    : 8.0
    : 8.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Non
    Actif
    Non
    Seins en silicone
    Plusieurs fois permis
    Image réelle
    Για το κορίτσι αυτό θα γράψουνε πολλές κριτικές οι συναγωνιστές, είναι στην αρχή ακόμα και δεν την γνωρίζουν. Ότι λέει η καρτέλα της ισχύει και οι φωτογραφίες είναι απολύτως αληθινές.
    Είχε τακτοποιημένο δωμάτιο και στην υποδοχή έδειξε ευγένεια αλλά και ενδιαφέρον αφού με το που με είδε σχεδόν ζήτησε φιλιά στο στόμα. Οι καύλες αρχίσανε κατευθείαν αφού σε σύνολο η εμφάνιση της αγγίζει την τελειότητα αλλά πέρασα αρχικά για προετοιμασία στο μπάνιο.
    Στην συνέχεια κινηθήκαμε σε πολύ gfe ρυθμούς, χάδια και αγκαλιές που πολύ όμορφα με κάνανε να θυμηθώ παλιές όμορφες στιγμές με γκόμενες μου. Προσπάθεια μετά για 69 με καλή επιτυχία, μέτριο τσιμπούκι αλλά πολλές όμορφες αντιδράσεις στο γλειφομούνι. Η περιοχή ευωδίαζε, η κωλότρυπα άτριχη και επίσης ευωδιαστή. Ατελείωτο το ρούφηγμα μου και απανωτοί οι αναστεναγμοί της.
    Έκανε πολύ καλό καβάλημα στην συνέχεια, έντονο σαν ρυθμό, η ενέργεια της ξεχειλίζει και της αρέσει να καρφώνεται πάνω στην πούτσα. Έμεινα σχεδόν ακίνητος, φυσικά απολαμβάνοντας το υπέροχο αυτό κορίτσι που με αγνή πρόθεση και επιθυμία έκανε ένα πήδημα το οποίο απλά χρειαζόταν.
    Στον δεύτερο γύρο παρόλο που στο στοματικό είπαμε δεν το έχει μου σηκώθηκε εύκολα αφού ψυχολογικά με είχε καυλώσει απίστευτα. Αρχικά σε ιεραποστολικό συνδύασα φιλιά με βαθιές διεισδύσεις. Πολύ σωστή ξανά στην συμμετοχή, το σώμα της το προσαρμόζει ανάλογα με τις κινήσεις σου και σκοπός της να μπεις βαθιά και να μην τον βγάλεις από μέσα της. Στο πισωκολλητό το στήσιμο τέλειο, η θέα κορυφή και συνολικά το πήδημα τρελό και με πάθος.
    Δέχτηκε γαμήσι με διάρκεια για το οποίο εξέφρασε ικανοποίηση και όχι κούραση σε καμιά περίπτωση.
    Αυτό το οποίο διαπίστωσα και θέλω να πω είναι ότι αυτή η γκόμενα απολαμβάνει το σεξ και μάλλον αυτός είναι σημαντικός λόγος που κάνει αυτήν την δουλειά. Ίσως την πάρω ξανά σε αυτό το τουρ, αν όχι εύχομαι πραγματικά να την ξαναφέρουνε.
    Καλά γαμήσια μάγκες!
  • tziothan 26-03-2025
    Date de la rencontreDuréeVilleApparenceServicesCommunication
    24-03-2025 1 hour Athènes
    : 10.0
    : 8.0
    : 8.0
    Baiser
    Fellation
    Ejaculation en bouche
    Sexe
    Anal
    Sein
    Éjaculations multiples (extra ball)
    Photo
    Avec la langue
    Sans préservatif
    Non
    Actif
    Non
    Seins en silicone
    Plusieurs fois permis
    Image réelle
    Έβλεπα τις φωτογραφίες, σκεφτόμουν και σκεφτόμουν να την γαμήσω και ξαφνικά η πούτσα έγινε κάγκελο.
    Τηλέφωνο στο γραφείο και κανονίζω ραντεβού την ίδια ημέρα, σαν κύριος στην ώρα μου βρισκόμουν στο ξενοδοχείο.
    Ακριβώς ίδια η γκόμενα, νεαρή το πολύ 24 σε ηλικία. Πολύ όμορφη, αρκετά αθώα και λίγο αγχωμένη. Φανερά κατάλαβα ότι είναι πρωτάρα και ανέβηκε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον μου.
    Αρχίσαμε την φάση με παθιάρικα φιλιά, πολύ ωραία και με γλώσσα φυσικά. Η συνέχεια με πίπα αλλά μην περιμένετε να εντυπωσιάσει με κάτι γιατί είναι πολύ μικρή και άπειρη ακόμα. Γενικά όμως την ευχαριστήθηκα αφού δεν βάζει κόφτες στο σεξ και είναι δεκτική στο γλείψιμο. Κάνει καλά στησίματα και γουστάρει να δίνεις πόνο, αυτό το κατάλαβα γιατί στο πισωκολλητό έσκαγε με το μουνί της πάνω μου.
    Είναι στενή ακόμα αλλά και πολύ νέα στην δουλειά. Πιστεύω ότι θα στρώσει πολύ γρήγορα αλλά σε όσους αρέσουν οι πρωτάρες είναι ευκαιρία τώρα να την ευχαριστηθούν.