Aiza
|
|
Cum in mouth +20€
Cum in mouth and swallow +50€
Strap On +50€
Golden Shower +50€
Two Men +150€
Heures d'Ouverture
Tarifs
Fois | Incall (réception) | Outcall (sortie) |
---|---|---|
30 minutes | 110 | |
1 heure | 150 | 150 |
1.5 heure | 230 | 230 |
2 heure | 300 | 300 |
3 heure | 450 | 450 |
12 heure | 1200 | 1200 |
Ville de base: | Athènes |
-
giorgos790
19-02-2022
Date de la rencontre Durée Ville Apparence Services Communication 17-02-2022 1 hour Athènes : 8.0: 7.0: 8.0Baiser
Fellation
Ejaculation en bouche
Sexe
Anal
Sein
Éjaculations multiples (extra ball)
Photo
Avec la langue
Sans préservatif
Non
Actif
Non
Seins naturels
Plusieurs fois permis
10% modifié dans Photoshop
Τα ρουχα που ειχε επιλεξει ηταν ωραια και της πηγαιναν πολυ.
Εκανα την κινηση να της βγαλω τα ρουχα και δεν αντισταθηκε ενω το βλεμμα της εβγαλε πονηρια αμεσως.
Μου χαιδευε το προσωπο και τον λαιμο και σε μια στιγμη μου εδωσε και ενα φιλι στο στομα. Μου αρεσε τοσο που τα επομενα πεντε λεπτα μονο φιλιομασταν.
Το σωμα της ειναι σφιχτο και τα πιασιματα ειναι ωραια. Την αφησα να πλυθει και πηγαμε στο υπνοδωματιο μαζι.
Το προσωπο της ειναι ομορφο και για λιγο συνεχισαμε τα φιλια ενω η συνεχεια εγινε με εμενα να την εξερευνω σε ολο το σωμα περνωντας την γλωσσα παντου. Ο κωλος της δεχτηκε ισαξια περιποιηση με το μουνι της και αν αναρωτιεστε, τα εχει ολα ξυρισμενα και λαχταριστα για γλειψιμο.
Η πιπα της ηταν ατελειωτη με καλη τεχνικη και καλο γλυψιμο και στα αρχιδια.
Αφου εβαλα το προφυλακτικο αρχισαμε με ιεραποστολικο και μετα εκεινη απο πανω. Ηταν σαν ερωμενη μου στο σεξ, με γουσταρε πραγματικα. Δεν αργησα να χυσω και μετα απο το πλυσιμο αρχισε ξανα την πιπα και μετα ξανα γαμησι σε στυλ gfe χωρις ομως να λειψουν αγριαδες και πισωκολλητο.
Απο αισθηση το μουνι καλο αλλα δεν μπορουσα να σταματησω να σκευτομαι να γαμουσα την κωλοτρυπιδα της. Οπου χρειαστηκε να παρει πρωτοβουλιες πηρε χωρις δισταγμο αλλα την περισσοτερη ωρα εκανα εγω αυτο που ηθελα και δεν αντισταθηκε σε τιποτα. Αξιζε τα λεφτα της, το μονο σιγουρο!