Vues totales: 29744 (Ce mois: 125)
Créé 15-04-2024 (Modifié: 20-01-2025)
ARYA MIR
Ethnicité | Européen(ne) (blanc(he)) | Nationalité | Russe | Sexe | Femelle | Âge | 19 | Hauteur | 165 cm (5'5" ft) | Poids | 50 kg (110.23 lb) | Cheveux | Marron | Yeux | Noisette |
Seins | A | Type de seins | Seins naturels | Poils pubiens | Rasé complètement |
Fumer | Je fume parfois | Boissons | Fête |
Tatouages | Non |
Piercings | Non |
|
Langue: |
Anglais |
|
|
Russe |
|
Incall (réception): Chambre d'hôtel
|
Outcall (sortie): Visites à l'hôtel et à domicile
|
Orientation sexuelle: |
Hétérosexuelle |
Rencontre avec: |
Disponible pour les hommes |
|
|
View ARYA MIR reviews
-
RemziÜnal
26-05-2024
Date de la rencontre | Durée | Ville | Apparence | Services | Communication |
25-05-2024 |
60 |
Ankara |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 9.0 |
Baiser Fellation Ejaculation en bouche Sexe Anal Sein Éjaculations multiples (extra ball) Photo
|
Sans la langue Sans préservatif Non Actif Non disponible Seins naturels Plusieurs fois permis Image réelle
|
ilk gelişinde gidememiştim. acarfurkan70'e teşekkür ederim. Arya Kapıyı açtığında karşımda çok tatlı bir kız vardı ve gülümsüyordu.bir anda libidom yükseldi. GFE yaşamak için birebir. Arya'nın çok hoş bir vücudu var. vucudu seksi ve kıvrımlı, Enerjisi çok yüksek . Oral çok çok iyi. isteklerime ayak uydurdu. kızı öpmelere doyamadım. Tekrar gidermiyim evet beni 10 yaş gençleştirdi. Onunla olduğum her dakikadan zevk aldım ve yakında onu yeniden görmeyi dört gözle bekliyorum.Ajans gerçekten çok iyi. şuan ankarada dürüst 4 ajanstan biri. ayrıca ajansa teşekkür ediyorum. işini çok düzgün yapıyor. ve size türkçe sesli mesaj yolluyor.
-
acarfurkan70
20-04-2024
Date de la rencontre | Durée | Ville | Apparence | Services | Communication |
20-04-2024 |
60 |
Ankara |
: 10.0 |
: 9.0 |
: 10.0 |
Baiser Fellation Ejaculation en bouche Sexe Anal Sein Éjaculations multiples (extra ball) Photo
|
Sans la langue Sans préservatif Non Actif Non Seins naturels Plusieurs fois permis Image réelle
|
Sitenin iyice zıvanadan çıktığı yok canım o kadar da değil dediğimiz zamanlarda Arya ilaç gibi geldi. Genç Asyalı bir kız, upuzun saçlar, güzel bir vücut çıktı. İletişime açık. Fotoğrafları gerçek. Tatlı bir gülümseme ve seksi kıyafetler. GFE yaşamak isteyen mutlu ayrılır. Serte gelmez besbelli. Mekan Kuzey Afrika ülkelerinden birinin adı ile ortak caddede. Haraç ödeniyor. Türkçe konuşan kibar bir müdire ile genelde ses kaydı ile konuşuluyor. İl dışından bu kadar booking yaptım ilk kez biri Ankaraya hoşgeldiniz dedi. Ona da teşekkür ediyorum.