Total views: 7500 (This month: 141) Created 07-01-2025 (Modified: 19-01-2025)

TINA CDN

100% verified photos!
All photos are genuine - approved and confirmed by staff.
EthnicityMixed
NationalityRussian
GenderFemale
Age20
Height170 cm (5'7" ft)
Weight50 kg (110.23 lb)
HairBlond
EyesBlack
TitsB
Tits typeNatural breasts
Pubic hairShaved completely
SmokingI am not smoking
DrinkingParty
TattoosYes
PiercingsNo
Language: English  English
  Russian Russian Russian Russian Russian Russian
    Turkish  Turkish Turkish Turkish Turkish
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
Contact Info
Base city:Ankara 

Write review View TINA CDN reviews
  • Wshpl 15-01-2025
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    15-01-2025 180 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    Not available
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Romalılar, ilk review olacak. Bu kız için üye oldum inanılmaz bir tecrübeydi. Resimler aldatıyor makyajdan dolayı başta tereddüt etmiştim ama kız çok genç ve güzel özellikle yüzü ve gözleri çok güzel. Vücudu fit yandan baktığınızda kıvrımları inanılmaz beli ve kalçası daha iyisini görmedim diyebilirim. Kız x10 yüz güzelliğinde. Yaşı 25 dedi inanamadım 20-21 gösteriyor. Dün yol yorgunuydum önce Angel Az(o da iyiydi) ile 30 dk görüştüm, sonra bu güzelliği çağırdım 30 dk görüştüm. Bügun 1 saat daha aldım. Kızımız bu işe yeni başlamış çok dar olmasından anlaşılıyor. Üniversite için para biriktiriyor anladığım kadarıyla. Her ne kadar çok paylaşmak istemesem de kısa sürede istediği parayı toplayabilmesi için bu yorumu yazıyorum. Kıza lütfen nazik davranın.
  • DeamonH 14-01-2025
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    14-01-2025 1 hour Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Don't know
    No
    Passive
    No
    Natural breasts
    Don't know
    Real picture
    Tek kelimeyle harika. Aşırı temiz. Saygılı ve istekli. Kendisi yeni olmasına rağmen tecrübelileri aratmıyor. Premium GFE için kaçırılmaz fırsar. Ajansa güvenilirlikleri için teşekkürler.
  • Ugur 12-01-2025
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    10-01-2025 45 Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    Not available
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Herkese merhaba,10.01.2025 tarihinde TINA CDN ile görüştüm. Profilinde yorumlar kapalıydı, o yüzden incelemeyi bugün yazabildim. Ajans yorumların kapalı olduğunun farkında değildi, ben söyleyince site yönetimiyle görüşüp açtırdılar. Böyle iyi niyetli ve güzel bir kızın yorumsuz kalmasını istemedim.
    Kız 25 yaşında (ama en fazla 21-22 gösteriyor), 168 boyunda, Özbekistanlı, Türkiyede Üniversite okuyormuş, Üniversite harcını ödeyebilmek için bu işi geçici olarak yapıyor, 3 yıldır Türkiyedeymiş, bu sebeple Türkçesi gayet iyi, rahatlıkla iletişim kuruluyor. Resimler gerçek, fit vücudu var, göğüsleri genç kız göğüsleri, ince belli ve geniş kalçalı çok tatlı bir kız. Ben kızın görünüşünü çok beğendim.
    1- Kız tecrübesiz ama yönlendirmeye açık. İstediğim her şeyi yaptı.
    2- Benimle istediğim kadar uzun süre öpüştü. Sevgili gibiydik. GFE tecrübesi yaşamak isteyenler kaçırmasın.
    3- Komdomsuz oral seksi toplar da dahil olmak üzere uzun süre yaptı. Oral sekste yönlendirmeye açık, nasıl istiyorsanız yönlendirebiliyorsunuz.
    4- Hayatımda ilk defa bir kızın amını yaladım. Gerçekten Tina çok temiz ve mis gibi kokuyordu, dayanamadım ve 69 pozisyonunda kızın amını yaladım.
    5- Cowgirl ve doggyde pompaladım. Cowgirlde pompalarken öpüşmeye devam ettik, doggyde seksi kalçasının görüntüsü harikaydı. Keyifli bir şekilde 2 posta attım.
    6- Türkçe olarak iletişim kurduk. 45 dakikalık bir görüşme olduğu için sohbete zaman harcamadım, full seks ve sevişmeyle geçti. Çok tatlı ve iyi niyetli bir kız. Bana sevgilisi gibi davrandı. Bende ona öyle davrandım.
    Sonuç olarak çok memnun kaldığım bir görüşme oldu, tüm kardeşlerime TINA'yı tavsiye ederim. 10 gün daha Ankaradaymış.
    Bu arada Casa di Nova (CDN) ajansıyla, Miracle (MIR) sanırım aynı ajans çünkü operatörleri aynı. CDN ve MIR ajanslarına ve sevgili operatörlerine teşekkür ederim.