Follow me Total views: 6084 (This month: 1420) Created 10-02-2025 (Modified: 03-03-2025)

Sabina

100% verified photos!
All photos are genuine - approved and confirmed by staff.
EthnicityEuropean (white)
NationalityRussian
GenderFemale
Age24
Height163 cm (5'4" ft)
Weight57 kg (125.66 lb)
HairBrown
EyesBrown
TitsC
Tits typeNatural breasts
Pubic hairShaved completely
SmokingI am not smoking
DrinkingParty
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English
  Russian Russian Russian Russian Russian Russian
    Turkish  Turkish Turkish Turkish Turkish
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   

Working Hours

24/7
Contact Info
Base country:Turkey 
Base city:Ankara 
Phone:+79222097116 (Only Apps (WhatsApp, Telegram, etc)) 
WhatsApp:+79222097116 
Instructions:Only Apps (WhatsApp, Telegram, etc) 
Email:Contact Me 
Private message:Send PM 

Write review View Sabina Reviews
  • Baldy06 03-03-2025
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    03-03-2025 90 Ankara
    : 8.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    Not available
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    50% fixed in Photoshop
    Selamlar ahali. Ankara piyasası olarak zorlu günlerden geçiyoruz malumunuz. Ajanslar eli ayağı çekti ortalık karışınca, sitedekilerin de belki %80i fake. 3-5 opsiyona kaldık. Dedim tek ayakta kalan ajansa yönelelim, onda da üstatlarin yorumlarını baz aldık, sıcağıyla yazıyorum serimizin bu bölümünde Sabina’ya konuk oluyoruz.
    Kızımız güler yüzlü, Türkçesi iyi, anlaşma konusunda herhangi bir problem yaşamadık. Hatta baya keyifli muhabbet ettik. Sabina minyon kategorisinde sayılabilir, kısa, çok slim değil ama balık etli demek ayıp olur, o arada yani. Son yorumu atan arkadaşın da belirttiği gibi kızımızın fiziği fotodakine yakin ve düzgün de yüzünün fotoyla pek alakası yok gerçekten. O en büyük eksimiz oldu.
    Gelelim işe: bj deepthroat şeklinde, baya bir sloppy ve uzun, yaverlere ilgi tam. Bj puanı 9/10. O 1 puani da göz teması olmamasından kırdık. Kızımızda naz, niyaz, zamana oynama, şunu yapma bunu yapma, hadi bitmedi mi falan hiç yok. Ne desem fazlasıyla katılımcı olarak eşlik etti baya da kendisi de keyif aldı. Doğal olarak çarşaf ıslatacak derecede ıslandı, kuniden ve fingeringten büyük keyif aldı. Öpüşme dilli ve uzun. Kızımız sektörde nispeten yeni olmasına rağmen pozisyon almada baya başarılı. Sexte aktif, inlemeleri doğal.
    Velhasilkelam, şu kısmı doğru odaya girdiğimde beklentimden tamamen farklı bir yüz karşıladı beni ama ben gayet güzel zaman geçirdim. Yeri geldi brutallestik, yeri geldi sarıldık yattık. Muhabbeti de ayrı keyifli olarak bir bonus. Şu piyasada gideri var kesinlikle hizmet olarak. Sadece odaya ilk girdiğinizde bir sürprizle karşılasacaksiniz, Bilginiz olsun.
    Kılıcınız keskin olsun dostlar.
  • hexadec 03-03-2025
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    03-03-2025 30 Ankara
    : 6.0
    : 8.0
    : 8.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Don't know
    100% fixed in photoshop
    Arkadaşlar yine bir myangel klasiği,fotodaki kadının bu kadınla alakası yok artık ne kadar faceapp vs yaptılarsa.. myangel ajans rezilliği bu ajansın kızlarını zamanında çok denedim hepsi %90 photoshoplu
    şimdi kıza gelirsek
    servisler iyi ıh pıh yapmiyor türkçesi iyi anlaşabiliyosun rahat bi şekilde
    bj yaparken biraz dişleri değdi ama istediğiniz kadar bj yaptırabilirsiniz sorun yok
    çok ahım şahım birşey beklemeyin sıradan bir kız,öpüşmeye öpüşüyor sorun yok..
    genel vücut 5/10
    gögüsler 5/10
    göbek yok

    myangel ajansının kızlarına gitmeyin odaya girince bu ne ya ne alaka felan diyebilirsiniz :D
  • Bluebeard90 01-03-2025
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    28-02-2025 2 hours Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    50% fixed in Photoshop
    Yeşiller içinde görüşüyor. Türkçesi gayet iyi herşeyi anlıyor ve anlatıyor. Muhabbeti 10 numara , hiç sıkılmazsın yanında. Bakışları, konuşması çok masum ve iyi niyetli. Sürekli gülücük var yüzünde. Aksiyon tarafında ise, kendini tamamen olaya veriyor ve odağı sadece bendim. Bir an bile olsun ilgiyi kesmedi. Öpüşme uzun uzun , BJ keza aynı şekilde uğraşıyor, sexde de aktif. Tek olumsuz diyebileceğim, olumsuz da değilde işte fotolarda biraz oynama var, yaşıda sanki 3-4 yaş fazla gibi geldi bana. Belkide ben yanılıyorumdur. Ama bu görüşmenin kötü geçtiği anlamına gelmiyor gayet güzeldi.
  • LZY1960 13-02-2025
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    13-02-2025 2 hours Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    Not available
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Bu öğlen Sabina ile görüştüm. Esmer güzeli, minyon. bıcır bıcır bir kız. Türkçesi orta seviye, anlaşmak çok kolay ve rahat (+1 puan). Öğrenci, 10 gün İstanbul'da çalıştıktan sonra 3 gündür Ankara'daymış. İlk kez başlamış, çok toy, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor (başarıyor da). Güzel bir kız, hatları harika. Gülümsemesi bile güller açtırdı. Tam bir GFE , zora, serte gelmez.
    Servislere gelince; blowjob kondomsuz, uzun, ıslak, resmen dibine kadar aldı, toplarla muhabbeti iyi. Kendimi bıraktım, seyretmek ve zevk almak süper oldu.
    Öpüşme; dilli ve dişli. Uzun süre neredeyse yeter diyene kadar öpüşüyor. Teni çok yumuşak ve tadı harika.
    Seksten en az benim kadar zevk aldı. Bunu inlemeler, kıvranmalar, orgazmlar ile çok net gösterdi.
    Cowgirl ile başlandı ve misyoner ile ilk bölüm bitti. Tüm pozisyonlarda aktif ve inlemelerle tahrik ediyor.
    Molalarda sohbeti güzel, konuşmayı seven akıllı bir kız. Doggy ve kaşık pozisyonlarında da muhteşem görünüyor.
    Ayrıca ıslandığı için kayganlaştırıcı kullanmıyor (+1 puan daha).
    Masajı temel seviyede ama elinden geldiğince yapmaya çalışıyor.
    Acemi olmasına rağmen çoğu profesyonelden daha iyi iş çıkartıyor. Mart başına kadar burada. Diierim iyi insanlara denk gelir. Çünkü bacağını birisi morartmıştı.
    Mükemmel sevişen, hep gülümseyen, seksi, sıcak kanlı bir GFE isteyenler için bulunmaz bir nimet. Gidilmeli ve görülmeli.