|
|
I am 22yo. Very young, beautiful, sexy, funny, smart person. that's make me special)))) I REAL AND GOOD PERSONE.. COME TO ME;)
incall 1h 120
2h 220
I HAVE FRIEND BEAUTY VLADI FOR DUO karolina)
goood offer 220 1h duo
![]() | USA | ![]() | Eastern Europe |
![]() | Canada | ![]() | Australia |
![]() | Caribbean | ![]() | Asia |
![]() | Latin America | ![]() | Africa |
![]() | Scandinavia | ![]() | Middle East |
![]() | Western Europe |
Base country: | Turkey | |
Base city: | Istanbul | |
Phone: | +375291749777 (SMS only) | |
Instructions: | SMS only | |
Email: | Contact Me | |
Private message: | Send PM |
-
CekirdeksizKarpuz
17-06-2015
Meeting date Duration City Looks Services Communication 17-06-2015 30 min Istanbul : 0.5: 0.5: 0.5Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
No
Don't know
No
n/a
No
Don't know
Don't know
10% fixed in Photoshop
Otel; Golden Age Taksim
Oda; Bilmiyorum
Ortam; Bilmiyorum
Saat 20:00 - 20:30 arasında, owo, cim, extraball olarak 350 TL'ye anlaştık.Herzaman ki gibi, tüm servisleri, ücreti ve saati onaylattım. Ama ne yazık ki Zarina verdiği hiçbir sözü tutmadı ve görüşme olmadı.Görüşme vaktinde off-line odu. makul bir süre bekledim ve tekrar whatsapp'dan yazdım. Halen offline. Viber'dan kontrol ettim, online olmuştu ve roaming de olmasın diye (hala iyi niyetle yaklaşıyoruz ya bu kızlara..Allah bizi bildiği gibi yapsın) viber'dan aradım. Çağrıyı meşgule aldı. Dedim herhalde uyudu, bir önceki görüşme uzadı, vs.. olabilir. Ama hayır, whatsapp ve viber mesajlarıma halen cvp yok.
Ben de 32 dakika bekledikten sonra, "yaptığınız büyük kabalık, ben gidiyorum" yazdım ve gittim. Sonra bana whatsapp'dan sesli mesajlar bırakarak, sadece 10 dakika geciktim gibi şeyler söyledi. Hemen whatsapp screen shot'larını gönderdim. Halen gel hadi darling falan filan.
Beyler, hepimiz iş hayatında belli kademelerde işlerimizi yönetiyoruz. Bu sektörün, benim gözümde bizim yaptığımız işlere kıyasla en iyi ve üstün tarafı; şeffaflığı.
Bizim amacımız belli, kızların amacı belli. Sözlerimizi veriyoruz ve karşılığını alıyoruz.
Müşteri olarak, söz verdiğim saatte (ki daha önce gelir, rahatsızlık vermem beklerim) gelip, hizmetleri karşılığı ücreti hem de zarf içerisinde hazır edip, günün durumuna göre hediyesini de alıp geliyorsam karşılığında yine eskort kızın da sözverdiği saatte ve söz verdiği hizmetleri yapacak şekilde hazır olmasını beklerim. İnsanlık hali, herhangi bir konuda gecikme olabilir. Haber vermek kaydı ile herhangi bir sorun yaşamadan konuyu ya erteler yada iptal ederiz.
Ama hiç haber vermeden üstelik, yalan (ki yalanı da yatsıya kadar bile değil. Bu resmen zekamızı küçümsemek) ile iş yapmak herhangi bir alanda herhangi bir profesyonelliğe sığmaz.
Kişisel görüşüm, özellikle son dönemde Ramazan dolayısı ile düşen kız kalitesi, servislere de olduğu gibi ne yazık ki yansıyor. Lütfen prim vermeyiniz.
Saygılarımla,
Cekirdeksiz Karpuz
-
alptekinkerem
29-05-2015
Meeting date Duration City Looks Services Communication 28-05-2015 2 hours Istanbul : 10.0: 10.0: 10.0Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
With tongue
Without condom
Yes, spits it out
Active
Yes
Natural breasts
Multiple times allowed
10% fixed in Photoshop
sevgiler -
junker23
19-05-2015
Meeting date Duration City Looks Services Communication 16-05-2015 1 hours Istanbul : 10.0: 10.0: 10.0Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
With tongue
Without condom
Yes, swallows
Active
No
Natural breasts
Multiple times allowed
10% fixed in Photoshop
one advice for everyone, if u likes sex have to see her before the die.
For her, thx you for amazing time and chat with me. hope will cath u again and again.. And i am glad we can understand each other coz i have none speaking languages. :))
my best regars,
Starange Utka.:)) and my place dock is wack wackk -
tazarus
16-05-2015
Meeting date Duration City Looks Services Communication 15-05-2015 2 min Istanbul : 10.0: 10.0: 10.0Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
Without tongue
Without condom
Yes, swallows
Active
Not available
Natural breasts
Multiple times allowed
Real picture
She is so naturel and makes you feel comfortable. Her body is made for sex also she is talkative and funny. Her english is fluent. -
Verbari
13-05-2015
Meeting date Duration City Looks Services Communication 12-05-2015 60 min Istanbul : 9.5: 10.0: 10.0Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
Without tongue
Without condom
No
Active
No
Natural breasts
Multiple times allowed
30% fixed in Photoshop