Follow me Total views: 17698 (This month: 523) Created 11-08-2022 (Modified: 23-04-2025)

Polly Glamour

EthnicityEuropean (white)
NationalityRussian
GenderFemale
Age23
Height174 cm (5'9" ft)
Weight62 kg (136.69 lb)
HairBlond
EyesBlue
TitsB
Tits typeNatural breasts
Pubic hairShaved completely
SmokingI am not smoking
DrinkingNo
TattoosNo
PiercingsYes
Language: English  English English English English
  Russian Russian Russian Russian Russian Russian
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   

About me
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

 Cum in mouth +20€

 Cum in face +20€

 Cum in mouth and swallow +50€

 Prostate Massage +20€

 Strap On +50€

 Lesbian Show +30€

 Golden Shower +50€

 Couples +60€

 Two Men +160€

 Anal Rimming ( Active ) +30€



Working Hours

24/7

Rates

TimeIncallOutcall
30 min120
1 hour160 160
1.5 hour230 230
2 hour320 320
3 hour480 480
12 hour1200 1200
Outcall + Taxi
Contact Info
Base country:Greece 
Base city:Athens 
Phone:+306976909636 
WhatsApp:+306976909636 
Viber:+306976909636 
Telegram:+306976909636 
Email:Contact Me 
Private message:Send PM 
Web Page:glamourescorts.net 

Write review View Polly Glamour Reviews
  • cuntstory 23-04-2025
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    22-04-2025 1 hour Athens
    : 8.0
    : 10.0
    : 9.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    30% fixed in Photoshop
    Την γκομενα την ειχα εντοπισει εδω και καιρο και μου αρεσε πολυ στις φωτογραφιες αλλα οι κριτικες λεγανε για καποια συν κιλα. Παρολο που τα κιλα εμενα μου αρεσουν ειδικα αν τα βυζια εχουν γινει βυζαρες, ειχα εναν φοβο μην ειχε ασχημινει και συνεχως το ανεβαλα μαζι της μεχρι που τελικα ενας φιλος την πηρε και μου ειπε καλα λογια. Η τηλεφωνητρια ηταν πολυ θετικη στις ερωτησεις μου οποτε εκανα το σωστο για να παρω την απολαυση μου και απο αυτην την γκομενα.
    Με το που την βλεπεις εκτος απο τα βυζια της που ειναι απολυτη καυλα νιωθεις την καλη της διαθεση και την βαθια εμπειρια που κατεχει. Πολυ ευχαριστη και επικοινωνιακη, σε καλοδεχεται και αν της αρεσεις οπως νομιζω πως της αρεσα εγω σου δινει φιλι στο στομα χωρις να το εχεις ζητησει ακομα. Η καθαριοτητα της πολυ καλη, δροσερη μεντα μυριζε η ανασα της.
    Παμε στην εμφανιση λοιπον... για μενα ενα αψογο αλλα με παραπανω κιλα κορμι που σκεφτεσαι μολις το βλεπεις να το σκιζει στα τεσσερα. Το προσωπο καλο, γλυκο το χαμογελο της αλλα πρεπει να προσεξει να μην παρει και αλλα κιλα. Σε ολα συνειδητοποιημενη η γκομενα, την ρωτησα με τροπο ακομα και για τα κιλα της και εδωσε μια απαντηση εξυπνη, και γλυκια ταυτοχρονα. Με τον χαρακτηρα της ενιωσα πολυ οικειος και για λιγο ξεχαστικα με κουβεντα και φιλια, της αρεσε το gfe και το ιδιο και σε εμενα. Περασα μπανιο και ξεκινησα με στο κρεβατι σοβαρα.
    Βυζαρες να λατρευεις, μουνι φρεσκοξυρισμενο και ομορφο. Εγλειψα και ρουφηξα μεχρι που αρχισε να καυλωνει πολυ και πηρε το πανω χερι. Πιπα αστερι με βαθος, λιγο χερι και χωρις δοντι, στα αρχιδια ρουφηγμα και γλειψιμο απανωτα ενω μια στο τοσο τα ματια της πεφτανε στα δικα μου με βλεμμα λαγνο. Μετα απο λιγο και χωρις να εχει βαλει τζελ ειχε στηθει στα 4 και της τον εχωνα στην μουναρα. Η αισθηση αλλα και τα βογγητα της ξυπνησανε τρελες καυλες και την γαμησα γρηγορα και δυνατα. Εφαγε απανωτα χαστουκια στον κωλο και αυτο την καυλωσε περισσοτερο. Το γαμησι ηταν με διαρκεια και καπου 15 λεπτα πριν την ληξη της ωρας εχυσα.
  • xan4625 06-10-2024
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    05-10-2024 1 hour Athens
    : 5.0
    : 5.0
    : 9.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Average
    No
    Natural breasts
    Don't know
    50% fixed in Photoshop
    Κοιτώντας τις φωτογραφίες της Polly και διαβάζοντας τις κριτικές της αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της .. είχα βέβαια της επιφυλάξεις μου αλλά κάτι μου έκανε κλικ .. μετά από άψογη και γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο , υποδέχομαι την κοπέλα για μία ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο . έρχεται ακριβώς στην ώρα της , ανοίγω την πόρτα , και . δεν ξέρω , εγώ άλλη κοπέλα είδα .. κοπέλα που μοιάζει κάπως με τις φωτογραφίες ..οκ , η λάμψη δεν μπορεί να είναι η ίδια , (αν και μερικές κοπέλες που έχω συναντήσει από κοντά είναι πιο καλές από τις φωτο) αλλά αυτή που μπήκε στο δωμάτιο είχε πολλές αποκλίσεις ... κιλά παραπάνω , δεν πειράζει , αλλά στο πρόσωπο έμοιαζε σαν την μεγάλη της αδερφή .. δεν θα την γνώριζα με τίποτα .. αυτό ήταν .. επειδή είμαι και οπτικός τύπος με χάλασε πολύ ... μπήκε μέσα κεφάτη , εγώ είχα κάνει μπάνιο, ξαναπήγα μπας και συνέλθω .. κάτι με χάλασε πάρα πολύ ..
    βγαίνω , και με περίμενε γυμνή στο κρεβάτι με νάζι και κάτι περίεργους μορφασμούς , που με χάλασε ακόμα πιο πολύ .. το μυαλό είχε μπλοκάρει .
    γλωσσόφιλα από την αρχή όσα ήθελα και όποτε ήθελα , αρχίζω και τις κάνω στοματικό , πεντακάθαρη και κάπου άρχισα να πιστεύω ότι θα το γυρίσουμε .. δάκτυλα στην αρχή δέχτηκε μετά μπήκε κόφτης .. ήρθε η σειρά της ,αλλά ο "μικρός" τίποτα .το ραντεβού είχε ήδη τελειώσει . αν και στην πίπα πρέπει να είναι μάστορας αλλά όπως είπα ,το μυαλό μου είχε μπλοκάρει .
    δεν μου σηκώθηκε καν .την ξαναγυρίζω και άρχισα το γλύψιμο σε όλο της το σώμα για ώρα αλλά δεν καύβλωνα με τίποτα ..προσπάθησε και αυτή λίγο ,τίποτα .κοιτάω το ρολόι είχαμε ένα 25λεπτο ακόμα .. είχα γίνει μούσκεμα από την προσπάθεια και ξαναμπαίνω για μπάνιο, μετά και αυτή , και τα τελευταία λεπτά τα αναλώσαμε στο social και γλωσσόφιλα , τα έδινε αβέρτα . ούτε στο κρεβάτι ξαπλωμένοι δεν με βόλευε τίποτε ..το social είναι το δυνατό της σημείο όπως και τα στήθη της .. τα λεφτά τα πήρε στο τέλος , τα είχα σε εμφανές σημείο , και παίρνοντας τα , πανηγύριζε .. όλα μου φαινόταν παράξενα ..τέλος πάντων.όλα οκ
  • daskos78 20-08-2022
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    18-08-2022 1 hour Athens
    : 8.0
    : 9.0
    : 8.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    Εκλεισα ενα ραντεβου της τελευταιας στιγμης με την Πολυ που ευτυχως βρηκα διαθεσιμη γιατι οπως αποδειχτηκε ειναι πολυ αξια και ομορφη κοπελα.
    Ειναι αματουρα η κοπελα και στην ηλικια που δηλωνει. Οι εντυπωσεις απο την πρωτη ματια πολυ καλες, ειναι κακοδιαθετη και χαμογελαστη.
    Οι φωτογραφιες ειναι αντιπροσωπευτικες αν βγαλεις με την φαντασια σου το ρετους του φωτοσοπα.
    Το σωμα της εχει ωραιο κωλο και βυζι, ολα φυσικα με κιλα ιδανικα και ομοιομορφα.
    Με το που αρχισε την συζητηση και ειδα οτι ξερει και καλα αγγλικα χαρηκα πολυ, σκεφτηκα οτι θα περασω καλα.
    Εκανα ενα μπανακι για να ειμαι στα σιγουρα καθαρος και επεστρεψα για να δεχτω τις υπηρεσιες της.
    Με το ιδιο χαμογελο προσφερθηκε για φιλια στο στομα και πηρα οσα περισσοτερα μπορουσα λογο του οτι ξερει πολυ καλα να φιλαει. Παρακατω, στην πιπα ειναι επισεις πολυ ικανη και τα δινει ολα γλειφοντας παραλληλα και τα αρχιδια.
    Ηθελα να την ανταμειψω και γιαυτο ξεκινησα ενα γλειφομουνι οσο καλυτερο μπορουσα και καυλωσε και εκεινη οπως εγω.
    Βαλαμε την καποτα και καναμε ενα ξεφρενο πισωκολλητο για ενα τεταρτο και χωρις καμια διακοπη.
    Εχει καλο μουνι και δεν βαζει καθολου λιπαντικο, στην πορεια υγραινει και γινεται φανταστικο απο αισθηση.
    Με το που τελειωσα διαπιστωσα οτι δεν της εφτανε αυτο που καναμε οποτε εσπευσα να πλυθω και τον εβαλα παλι μεσα στο στομα της. Εκανε οτι καλυτερο μπουσε για να μου τον καλυωσει γρηγορα και βρεθηκα παλι να την γαλαμαω σε ιεραποστολικο. Τοσο γρηγορα απο γαμησι σε γαμησι δεν ειχα ξανακανει, πραγματικα το ηθελε και το καταφερε.
    Μου εδινε ρυθμικα το μουνι της να το γαμαω και με τον ιδιο ρυθμο παιζανε και οι γλωσσες μας μεταξυ τους. Δεν θελει να προσεχεις σε ενταση, γουσταρει να την θελεις και ας σου βγαινει σε σκισιμο στο γαμησι.
    Ακομα και το βλεμμα της δειχνει μια κοπελα που δεν ειναι εσκορτ αλλα ταυτοχρονα εχει αληθινα ενστικτα στο σεξ και δεν τα κρυβει.
    Συνολικα και σαν εμφανιση και σαν συμπεριφορα αλλα και σαν εργατρια του σεξ ξεπερναει πολλες που ειναι παλιες.
    Απο τις κοπελες που εγω τουλαχιστον θα ξανασυναντησω αν ξαναερθει.