Total views: 28631 (This month: 146)
Created 21-08-2023 (Modified: 13-02-2025)
Karina
Ethnicity | European (white) | Nationality | Russian | Gender | Female | Age | 25 | Height | 164 cm (5'5" ft) | Weight | 58 kg (127.87 lb) | Hair | Brown | Eyes | Hazel |
Tits | A | Tits type | Natural breasts | Pubic hair | Shaved completely |
Smoking | I smoke sometimes | Drinking | Party |
Tattoos | No |
Piercings | No |
|
Language: |
English |
|
|
Russian |
|
Incall: Hotel Room
|
Outcall: Hotel & Home Visits
|
Sexual Orientation: |
Heterosexual |
Meeting with: |
Available for men |
|
I'm Fetish |
|
Services
Cum in mouth,
Cum in face,
Erotic massage,
Oral without condom,
Fetish,
Striptease,
Girlfriend experience,
Deepthroat,
Domination,
Massage,
Foot fetish,
Extra ball,
Cum on body,
69 Position,
Swallow,
Different positions,
Masturbation,
Ball licking and sucking,
Dirty talk,
Facesitting,
Shower together,
Spanking (give),
Deep french kissing,
Candle play,
French kissing,
All kind of fantasies,
Doggy style,
High heels & lingerie,
Hand job,
Domination light,
Sexy shower,
Spanking,
Dinner companion,
Party,
Kissing,
Bare back blow job
View Karina reviews
-
Samoa
06-09-2023
Meeting date | Duration | City | Looks | Services | Communication |
04-09-2023 |
60 |
Ankara |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Kiss Blowjob CIM Sex Anal Breast Extra Ball Photo
|
With tongue Without condom Yes, spits it out Brutal Not available Natural breasts Multiple times allowed Real picture
|
A far l’amore comincia tu Karina!
Simitci88 ve Lasnberg rumuzlu yorumculara detaylı ve dürüst yorumları için çok teşekkür ederim. Çok kısa bir sürede buluşmayı başarıyla organize eden My Angel ajansına da minnettarım. Otel renkli olanı, komisyon 600TL.
Karina yaklaşık 170-175 arası boyu; slim fit ama kaslı da aynı zamanda. Güzel bir vücudu var. Nefis bir Rus Tatar melezi kız. Göğüs uçları büyük ama memeleri küçük. Memelerine C size silicon operasyonu yaptırırsa, sitede zirve yapar bu kız! Yaşı 25-30 arası ama ne sevişiyor arkadaş yok böyle bir şey! Dilli öpüşme harika ama esas kılçıksız blowjob ve en sondaki CIM’in tadına doyulmaz.
Sevgili Karina’nın bacaklarının üst kısımlarında ve kollarında nefis dövmeler var. Zaten hoş kız, dövmeleriyle daha da çekici olmuş. Neşeli güleryüzlü bir kız Karina, adamı pozitif enerjiyle dolduruyor! Vakti ve nakti olan kaçırmasın bu harika kızı! Lubricant sürmüyor, kendiliğinden sulanıyor. Ben başta kızlara konsantre olup onları orgasm etmeye çalışırım. Böylece sulanınca kızlar daha iyi sevişiyor.
Tatlı gülüş pek yaraşır, gözlerin ömre bedel Karina’cım! Beni çok mutlu ettin Bebeğim, sen de hep böyle mutlu kal!
-
Lasnberg
28-08-2023
Meeting date | Duration | City | Looks | Services | Communication |
27-08-2023 |
60 |
Ankara |
: 9.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Kiss Blowjob CIM Sex Anal Breast Extra Ball Photo
|
With tongue Without condom Yes, spits it out Brutal No Natural breasts Only one allowed 10% fixed in Photoshop
|
Sitenin müdavimlerine selamlar,
Karina ile dün akşam görüştüm kendi evimde, fiziği güzel hafif olgun sevenler için muazzam bir seçim olur.
Servislere gelecek olursak, başlamadan önce sordum nelerden hoşlanmazsın diye sadece parmak atılmasını sevmiyormuş onun dışında istediğin gibi dedi ve herşeyi yaptı. Sevişmesi muhteşem üst takım alt takım kendini hiç sakınmıyor.
Servisler konusunda hiç şüpheniz olmasın rahatlıkla gidebilirsiniz ve sert sekse bayılıyor GFE'den çok PSE seviyesinde gerçekten keyif alarak yapıyor.
Ajans içinde gerçekten bu işte muazzamlar teşekkür ederim ilgi ve alakalarına.
-
simitci88
24-08-2023
Meeting date | Duration | City | Looks | Services | Communication |
24-08-2023 |
60 |
Ankara |
: 10.0 |
: 10.0 |
: 10.0 |
Kiss Blowjob CIM Sex Anal Breast Extra Ball Photo
|
With tongue With condom No Active No Natural breasts Multiple times allowed Real picture
|
Hic yorum yoktu ama risk alip bugun aksam gittim. Harikaydi. Fotolardakinden biraz daha olgun. Ama ben zaten olgun seviyorum, isime geldi. Seks mukemmeldi. Kiz arkadaslarimla bile boylesine uyumlu sevismedim. Guler yuzlu, dovmeleri ve vucudu cok seksi, eglenceli biri. Ajans da iyiydi. Vaktim olursa gecelik bile giderim.