Alexandra
|
|
Hi darling ♥️
I'm Alexandra ♥️
French kisses ♥️
Shower together
Bj without condom
Orgasm
Massage?♂️
69
GFE
ANAL NO don’t ask please
I’m from Ukraine
19yo
I have in my hands all the certificates that I am absolutely healthy, and at the airport I went through a full medical check.
Working Hours
Base city: | Ankara |
-
meraxes
28-07-2021
Meeting date Duration City Looks Services Communication 28-07-2021 60 min Ankara : 10.0: 8.5: 9.5Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
With tongue
Without condom
No
Passive
Not available
Natural breasts
Multiple times allowed
Real picture
Alexandra çok güzel bir kız ama belirtmeliyim ki çok minyon, bunu bilerek gitmenizde fayda var. İri biri olmamama rağmen bazen canını yakacağımdan ve hareketlerimin ona sert geleceğinden endişe duydum. Yorumlarda bir arkadaş daha belirtmiş; şaka değil aşağı yukarı bir karıştan biraz daha fazla bir uzunluk kalçalarının genişliğini anlatmak için yeterli olur. Kızın fiziksel boyutu hem dediğim sebeplerden hareketlerinizde temkinli olmanıza neden oluyor, hem de haliyle birçok pozisyon fiziksel olarak mümkün olmuyor. Zaten kendisi de çok farklı pozisyonları denemeye pek istekli değil. Üste çıkmak hiç istemiyor, bütün işi sizin halletmenizi bekliyor, tembel diyemem ama biraz üşengeç geldi bana. Güzel öpüşüyor, dil kullanıyor ancak çok derin bir deneyim yaşatmıyor. Muamelesi için de kötü diyemem ama inanılmaz bir deneyim değildi. Standart olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor, fazlası yok. Deepthroat yok maalesef. Genel anlamda, sanırım ufak da olduğundan, çok derinlere inmeyi sevmiyor. Yatak harici bir yer istemiyor. Foreplayi olabildiğince kısa tutup hemen işe koyulma taraftarı. Çok güler yüzlü, çok şakacı. Muhabbeti çok güzel. Fazlasıyla konuşkan.
Kısacası gerçekten çok minyon bir kız deneyimlemek istiyorsanız başka kızlarla vakit kaybetmeyin derim. Alexandra gerçekten çok güzel ve çok tatlı bir kız. Bunların hatrına servisine de bonkör bir değerlendirme yapıyorum. Ancak inanılmaz bir performans ve deneyim beklememekte fayda olduğunun altını çizmeliyim. Farklı ve sıradışı şeyler denemek isteyenler için doğru adres olmayabilir.
Son olarak şunu da eklemeliyim ki; yaklaşık 1 ay kadar önce Ankara'yı Texas eyaletinde ziyaret eden Kazak kızımız benim için çıtayı çok farklı bir yere çıkardı bu sektörde, o sebeple artık kolay kolay tatmin olmayacağım gibi duruyor. Yorumlarımı bunu da aklınızda bulundararak değerlendirebilirsiniz. -
damighty
23-07-2021
Meeting date Duration City Looks Services Communication 23-07-2021 60 min Ankara : 10.0: 10.0: 10.0Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
With tongue
Without condom
No
Average
No
Natural breasts
Multiple times allowed
Real picture
Şirin, güleryüzlü ve espri yapmayı seven bir kız. İngilizcesi gayet iyi. Yatakta ise zaman nasıl geçti anlamadım gerçekten. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. BJ gayet başarılı. Genel olarak ilk kez tam bir GFE tadı aldım diyebilirim. Aslında service'e 9.5 vericektim, o da yorumlarda arkadaşların da dediği gibi cowgirl tipi pozisyonlarda biraz isteksiz olmasından fakat puan kırmaya gönlüm elvermediAman diyeyim üstte olmaya biraz isteksiz diye kıza gitmemezlik yapmayın, çok pişman olursunuz :)
Alexandra'ya ve ajansına çok teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek dileğiyle.. -
cosmocramer
21-06-2021
Meeting date Duration City Looks Services Communication 21-06-2021 60 min Ankara : 10.0: 9.5: 10.0Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
With tongue
Without condom
No
Active
No
Natural breasts
Multiple times allowed
Real picture
Tempoyu size göre ayarlıyor. Öpüşmede isteğim üzerine dilini de kullandı ki gayet hoştu. Oral sex condomsuz ve başarılı. Sex konusunda belinize kuvvet diyorum, yani ben genel olarak soft takıldım, ama tempoyu ara ara yükselttim, direk uyum sağlıyor. PSE gibi fantezileriniz yoksa zaten kıyamıyosunuz, o kadar tatlı..Yer, teksas eyaleti, giriş sorunsuz. Doğrudan resepsiyona yönelmek gerek, zira asansörler kartla çalışıyor, sadece kimlik ve 100tl alıyorlar, bir de bu sefer hes kodunu da sordular. Özetle kaçırmayın derim. Bir de, küçük bi hediye iyi fikir olabilir, ben bir şişe kırmızı şarap götürdüm..
Thanks again for this beautiful 60 min. Time managment was perfect and I'll try to be careful on this at my personal life like you said :) You're an angel, I kiss you ... (Your lazy guest :))
-
Schumpeter
18-06-2021
Meeting date Duration City Looks Services Communication 17-06-2021 60 min Ankara : 9.5: 9.0: 10.0Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
With tongue
Without condom
No
Active
No
Natural breasts
Multiple times allowed
10% fixed in Photoshop
Eyalet girişi kimlik ve 100 TL. Resepsiyonistler kibar ve yardımcı.
Alexandra 1.55-1.60 boylarında, kumral, Çıtı pıtı, enerjik, güleryüzlü bir kız.
Ukrayna’da öğrenci imiş. Bu işi amatör ruhla tam bir GFE tadında yapıyor. İngilizcesi ve telaffuzu gayet iyi.
Performansından ve ilgisinden gayet memnun kaldım. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.
Sürekli gülümsediği için modu oldukça iyi. Yani görseniz ortaokul veya lise talebesi dersiniz. Ufak tefek olduğu için hassas davranmakta fayda var.
Resimleri %10 fotoşoplu fakat gerçekte inanın daha güzel. Bunu kendisine de söyledim. Hiçbir tereddüt yaşamadan rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz.
Son olarak escort cloud agency bir kez daha beni yanıltmadı. Manajerine de yazdım. Lütfen Ankaradan ayrılmayın diye. Bu kadar fake ajans, fake foto ve hatta fake yorumcunun olduğu yerde bizler de dürüst ajansların kıymetini bilelim.
Alexandra ve escort cloud ajansa bir kez daha teşekkürler ;) -
ertan
21-05-2021
Meeting date Duration City Looks Services Communication 19-05-2021 60 min Istanbul : 10.0: 10.0: 10.0Kiss
Blowjob
CIM
Sex
Anal
Breast
Extra Ball
Photo
With tongue
Without condom
No
Active
No
Natural breasts
Don't know
Real picture
A petite, lovely, young girl. Smiling and in harmony. Allows you to be happy. you won't get enough of watching. it's so cute and so beautiful. He immediately understands your desire and is ready. You can stay away if you have rough, hard, overly marginal desires, but if you want to have nice sex with a beautiful girl, yes, this is the right girl.