Expeditioner reviews

Expeditioner

Miembro desde: 06-09-2024País: SuizaCiudad: Zúrich Enviar MP

reviews

  • MIRA MIR reviews 16-09-2024
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    2024-09-03 60 Ankara
    : 9.0
    : 9.0
    : 9.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Sin condón
    Sí, lo escupe
    Activo
    No disponible
    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    10% mejorado en Photoshop
    MIRA MIR - escort review from Turkey Ir al perfil
    Öncelikle herkese merhabalar,

    Hiç yorum yazan biri değilim, yorum yazıp yazmama arasında kaldım ancak son zamanlardaki sitedeki malum durumlar sebebiyle yazmasam olmaz dedim.

    Mira uzun boylu ve sıcak kalpli bir afet. Kapıyı açmasıyla birlikte verdiğiniz karadan mutluluk duyuyorsunuz. Sıcak bir gülümseme ile karşılandım.

    Mira doğal bir güzel. Odası ve kendisi tertemizdi.

    BJ kısmında bana her ikisi de seçenek olaral sunuldu. Sizin tercihinize kalmış. Kesinlikle bir negatiflik söz konusu değil.

    Mira diğer isteklerinize de uyum sağlıyor ve tatminkar bir deneyim sunuyor.

    Özele çok girmeden özet geçeyim: Olması gereken her şey fazlasıyla ve heyecanla yaşandı, olmaması gereken hiçbir durum yaşanmadı. Çok tatlı bir biçimde de ayrıldık. Kendisiyle bir daha elbette görüşmek isterim. Bu devirde böylesini bulmak zor.

    Burada sahte yorumlara kanmamak biraz tecrübe istiyor. Bunun dışında da önerim temizlik ve titizliğe önem verilmesi. Gerisi zaten Mira’yla geliyor.

    İletişim çeviriyle oluyor ancak bunu Mira özelinde bir eksi olarak kabul etmek yanlış olur. Kendisi güleryüzü ve aklıyla hareket ettiği için anlaşmak çok kolay.

    Ajans: Sahtekarların içinde kalınan bir dönemde bu ajans gerçekten işini iyi yapan, herhangi bir konuyu ikiletmeyen, dakik ve dürüst bir ajans. İsteklerimi de göz önünde bulundurduklarını Mira’yla görüşünce gördüm. Kendileri burada olduğu için şanslıyız.