Nina Glamour
|
|
Cum in mouth +20€
Cum in face +20€
Prostate Massage +20€
Lesbian Show +30€
Golden Shower +50€
Strap On ( Client brings )+50€
Horas Laborales
Tarifas
Tiempo | Incall | Outcall |
---|---|---|
30 mín | 110 | |
1 hora | 150 | 150 |
1.5 hora | 230 | 230 |
2 hora | 300 | 300 |
3 hora | 450 | 450 |
12 hora | 1200 | 1200 |
Ciudad base: | Atenas |
-
iakovidis
12-03-2022
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 11-03-2022 1 hour Atenas : 8.0: 9.0: 9.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
No
Activo
No
Pechos naturales
Permitidas múltiples veces
10% mejorado en Photoshop
Την πήρα εχτές την Νίνα και σήμερα αποφάσισα ότι αξίζει μια κριτική.
Οι φωτογραφίες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να πεις περισσότερα. Με μικρές διαφορές είναι η ίδια κοπέλα, όμορφη στο πρόσωπο και στο σώμα και με φανερά καλή διάθεση.
Πιο συγκεκριμένα στο πρόσωπο με τις εκφράσεις είναι ακόμα πιο όμορφη από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες και στο σώμα το μόνο που την χαλάει είναι κάποια σημάδια και λίγο χαλάρωση από βάρος που έχει χάσει αλλά μικρό το πρόβλημα.
Έχει μάθει καλά τα αγγλικά και αποδίδει πολύ καλά στο μπλά μπλά, είναι και καλή παρέα με θετική ενέργεια σε ότι λέει και κάνει.
Στα του αγώνα δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, δεν ψεύτο-κάνει τίποτα, όλα με πάθος και ευχαριστιέται το σεξ.
Πιο συγκεκριμένα έμεινα με το στόμα ανοιχτό με τις ικανότητες της στο στοματικό, παίρνει όλο το μήκος μέσα της και γλύφει μουγκρίζοντας ηδονικά. Στο σεξ παίρνει ενεργό ρόλο αρμονικά με το τι θέλεις και κρατάει επαφή με τα μάτια που λένε συνέχεια χύνω όπως και το υγρό μουνί της. Από αίσθηση ακόμα καλά κρατάει και ας μην είναι νεούδι.
Συμπέρασμα ότι αξίζει και με το παραπάνω, μην διστάσετε αν την πετύχετε ελεύθερη.
P.S. Eίναι κοντά στο 9 σαν βαθμός αλλά δεν μου επιτρέπει η φόρμα.