Vistas totales: 30937 (Este mes: 21)
Creado 19-05-2016 (Modificado: 21-03-2023)
Latoya
¡Fotos verificadas 100%!Todas las fotos son auténticas - aprobadas y confirmadas por el personal.
Etnicidad | Europea (caucásica) | Nacionalidad | Rusa | Sexo | Mujer | Edad | 22 | Altura | 170 cm (5'7" ft) | Peso | 55 kg (121.25 lb) | Pelo | Marrón | Ojos | Marrón |
Tetas | B |
Tatuajes | No |
Piercings | No |
|
Idioma: |
Inglés |
|
|
Ruso |
|
Incall: Habitación de hotel
|
Outcall: Visitas a hotel y domicilio
|
Orientación sexual: |
Heterosexual |
Cita con: |
Disponible para hombres |
|
|
Sobre mí
Fantastic duo with other models
Extra:Cum in mouth, Lesbian Games, Deep Throat
Tour Rates
Duration Incall Outcall
30 Minutes: €160 N/A
1 Hour: €200 €250
2 Hours: €350 €400
3 Hours: €500 €550
Outcall service, NOT include taxi.
Servicios
Posición 69,
Lamer y chupar las pelotas,
Correrse en la boca,
Correrse sobre el cuerpo,
Compañera de cena,
Garganta profunda,
Beso francés profundo,
Diferentes posiciones,
Masaje erótico,
Extra ball,
Beso francés,
Experiencia de novia,
Paja,
Tacones altos y lencería,
Besos,
Show lésbico,
Masaje,
Masturbación,
Oral sin condón,
Ducha sexy,
Ducharse juntos,
Estriptís,
Juguetes
Viajo a
 | EE. UU. |
 | Europa del Este |
 | Canadá |
 | Australia |
 | Caribe |
 | Asia |
 | América Latina |
 | África |
 | Escandinavia |
 | Medio Este |
 | Europa Oriental |
| |
Datos de contacto
Ciudad base: | Yo solo hago visitas por la ciudad | |
View Latoya reviews
-
Neron
01-06-2016
Encuentro | Duración | Ciudad | Aspectos | Servicios | Comunicación |
30-06-2016 |
2 horas |
Atenas |
: 8.0 |
: 6.0 |
: 0.5 |
Beso Mamada CIM Sexo Anal Pecho Extra ball Foto
|
Con lengua Sin condón No Medio No Pechos naturales Solo uno permitido 10% mejorado en Photoshop
|
Η συνάντηση έλαβε χώρα το βράδυ της 30/05/2016. Δύσκολα γράφω για μια ctescort που δεν μου άφησε θετική εμπειρία. Στην τελευταία όμως, το θεώρησα απαραίτητο ώστε να καταθέσω την πρόσφατη εμπειρία μου. Από το 1΄λεπτό που με υποδέχτηκε ,ξενέρωσα με την ενδυματολογική της εμφάνιση. Σαγιονάρα και μακό - μέχρι το γόνατο φορεματάκι...εμφάνιση που μόνο στη παραλία, άντε και στην αγορά της γειτονιάς σου να τη δείς !! Το κορίτσι δεν τόχει, σχετικά καινούργια στο χώρο, ένα χρόνο μου απάντησε, όταν τη ρώτησα, αν και προσωπικά πιστεύω, πως ίσως τώρα κάνει το ντεμπούτο της. Το κορίτσι δεν έσκασε ούτε μισό χαμόγελο στις 2 ώρες !! Και πιστέψτε με, η εμπειρία μου μεγάλη στα escorts, incalls/outcalls. Και το λέω αυτό, γιατί η κοπέλα αντί να προσπαθήσει να σπάσει τον πάγο των πρώτων στιγμών( κάτι που προσπάθησα να το κάνω ο ίδιος), μου ζητά αμέσως τα χρήματα και εκεί... ξενερώνω τελείως !!! Το προσπερνάω όμως και πάω για ένα ντουσάκι και βγαίνω, η κοπέλα να με περιμένει, ξαπλωμένη, φορώντας ακόμα το φόρεμα. Φιλί με λίγη γλώσσα, μάλλον αδιάφορο θα το χαρακτήριζα. Δεν έπερνε σχεδόν καμιά πρωτοβουλία, αφήνοντας εσένα να οδηγήσεις τη κούρσα, θέλει συνέχεια καθοδήγηση. Το σώμα αρκετά σφιχτό και από ευλυγισία και στάσεις τόχει (ευτυχώς !). Πίπα αδιάφορη, με πολύ χέρι και καθόλου deep throat. Balls licking and sucking ούτε κατά φαντασία ! Στα του αγώνα τώρα, αντέχει στη διάρκεια, χωρίς συμμετοχή, δίνοντας σου την εντύπωση πως το κάνει σαν αγγαρεία. Τα αγγλικά της σε αρχικό στάδιο, ίσα- ίσα για να συνεννοείται, και το socialising στο χειρότερο επίπεδο που γνώρισα ποτέ. Και όπως λέμε, ή τόχεις ή δεν τόχεις !!! Το κορίτσι θέλει πολύ δρόμο και δουλειά για να φθάσει σε κάποιο ανεκτό επίπεδο υπηρεσιών. Εν κατακλείδι, μια αδιάφορη εμπειρία, καθόλου περίπτωση VFM, κατάσταση GFE ανύπαρκτη ( η χειρότερη που μου έτυχε), για PSΕ κατάσταση ούτε κατά φαντασία !!! Έφυγα αφού εξάντλησα το 2ωρο ( δεν ξέρω εγω πως τα κατάφερα και δεν έφυγα και νωρίτερα), με την απορία ακόμα πως θα ήταν το πρόσωπό της σκάζοντας ένα μόνο χαμόγελο πλην του μόνιμου σοβαρού και ψυχρού της ύφος. Αυτά προς ενημέρωσής σας απανταχού καρντάσηδες και καλό σας βόλι .
-
bpanour
23-05-2016
Encuentro | Duración | Ciudad | Aspectos | Servicios | Comunicación |
23-05-2016 |
60 mín |
Atenas |
: 9.5 |
: 9.5 |
: 9.5 |
Beso Mamada CIM Sexo Anal Pecho Extra ball Foto
|
Con lengua Sin condón En la cara Activo No Pechos naturales Permitidas múltiples veces 10% mejorado en Photoshop
|
Το κορίτσι είναι ένα νεαρό πιπινάκι όμορφο κα φρέσκο με σφιχτό κορμάκι (next door). Στο κρεβάτι είναι πολύ ενεργή αν και θέλει καθοδήγηση, η πίπα καλή με παίξιμο γλώσσας που σε απογειώνει και καλά στησίματα. Δεν κολώνει και αντέχει, γενικά προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Θα μπορούσα να πώ πως ήταν μια θετική εμπειρία. Thank you baby, I like you.