Karina
|
|
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST
Prostate Massage +20€
Strap On +50€
Lesbian Show +30€
Golden Shower +50€
Couples +60€
Two Men +140€
Horas Laborales
Tarifas
Tiempo | Incall | Outcall |
---|---|---|
30 mín | 100 | |
1 hora | 140 | 140 |
1.5 hora | 210 | 210 |
2 hora | 280 | 280 |
3 hora | 420 | 420 |
12 hora | 1200 | 1200 |
Ciudad base: | Atenas |
-
daskos78
25-04-2022
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 24-04-2022 1 hour Atenas : 8.0: 9.0: 8.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
No
Activo
No
Pechos naturales
Permitidas múltiples veces
10% mejorado en Photoshop
Η αφιξη της πολυ ακριβεις και η πρωτη εικονα εκπληκτικη. Ειναι ενα ψηλο κοριτσι στην ηλικια που δηλωνει και με ομορφο προσωπο και σωμα.
Ειχε τηρησει το dress code που ζητησα εξωτερικα και εσωτερικα οποτε μου εφτιαξε την διαθεση κατευθειαν.
Το στηθος της ειναι μικρο οποτε αν θα ηθελε να ειναι στην ανωτατη κατηγορια των εσκορτ μια ενισχυση την χρειαζεται.
Εχει πολυ ωραια μακρυα ποδια που βαστανε ενα κωλοαρακι τελειο και το υπολοιπο σωμα χωρις λιπος και με τελειο δερμα.
Μετα το μπανακι σμιξαμε στο κρεβατι και αρχισαμε τα γλειψιματα πλην των φιλιων με γλωσσα, εκει κανει μια εξαιρεση, δεν θα σας ικανοποιησει.
Τουρλωσε το κωλο της ψιλα και επιδωθηκα σε γλυψιμο στις τρυπες της. Ηταν καθαροτατη και με μουνι τοσο ομορφο που θα μπορουσε να κερδισει καλλιστεια απο μονο του. Ευχαριστηθηκε τοσο που μετα μου εκανε μια πιπα μανιωδως, δεν τον εβγαζε απο το στομα της.
Το πρωτο γαμησι ηταν συνομο, διαρκεια το πολυ πεντε λεπτα αλλα πολυ δυνατο χυσιμο και μετα ετοιμαστηκε γρηγορα για τον δευτερο γυρο.
Με χαιδευε στην αρχη αλλα μετα δεχτηκε αγριο σφυροκοπημα χωρις να παραπονεθει. Μπορω να πω οτι γουσταρει τις ψηλες στροφες, ειναι στην φυση της.
Περασα καλα λογο του οτι η κοπελα το ηθελε αυτο. Ειναι συνειδητοποιημενη και ας ειναι μικρη και τα δινει ολα…