JENIFER PRD
|
|
30 min - 100 $
1 h - 200 $
1,5 h - 250 $
2 h - 300 $
3 h - 400 $
Overnight - 1000 $
EXTRA;
A - Level - 100 $
OUTCALL:
+ 300 Tl plus taxi
Horas Laborales
Ciudad base: | Estambul |
-
ccaballos
04-02-2018
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 01-02-2018 1 horas Estambul : 8.0: 10.0: 8.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Sin lengua
No lo sé
No
Activo
No disponible
Pechos naturales
Permitidas múltiples veces
Foto real
Öncelikle kızımız son 2 fotoda gördüğünüz kız. Çok takıyorsanız cildi biraz bozuk, ancak fiziği çok düzgün. Zaten dansçıymış ve belli ediyor, cidden esnek ve fit bir vücudu var. Göğüsleri çok büyük değil, öte yandan çok acayip (bkz çıkık) göğüs uçlarına sahip. Orala hiç girmedi, ancak bunun haricinde enerjisi çok yüksek, istediğiniz pozisyonu alıyor ve vücut esnekliği sayesinde başarıyla işi kotarıyor. 1 saat kaldım, telefona bakma mıymıylık isteksizlik hiç görmedim, tamamen benimle ilgilendi. Bir kusuru da İngilizcesinin biraz zayıf olması. Yine de sizinle konuşmak ve benim gibi kafa yoğun gittiyseniz aklınızı dağıtmak için elinden geleni yapıyor.
Özellikle jimnastikçi misali sevişeyim, bacak omza yaparken perende atalım cowgirl yaparken döndüreyim hohohoyt diyorsanız ufak tefek (Rus standartlarında tabii) ve esnek bir kız olduğu için tamamen buna uygun ama PSE falan arıyorsanız kesmeyebilir. -
WillyTheWhale
03-02-2018
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 03-02-2018 2 horas Estambul : 10.0: 10.0: 10.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
No
Brutal
No disponible
Pechos naturales
Permitidas múltiples veces
Foto real
-
Woody
01-02-2018
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 01-02-2018 1 horas Estambul : 10.0: 10.0: 10.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
En la cara
Activo
No
Pechos naturales
Permitidas múltiples veces
Foto real
öyle de oldu, güzel güzel iç çamaşırlarını giymiş beni bekliyordu, bir kaplan gibi atladım üstüne ve ne var ne yok soydum ve sonrada öpülmedik sevilmedik yerini bırakmadım bir saat boyunca, bütün enerjimi azgınlığımı aldı diyebilirim, atletik bir kız olduğu için performansı da çok iyiydi. Şimdiden unutulmazlarım arasına girdi... Ajansa ve Jenifer'a çok ama çok teşekkür ederim zira böyle güzellikler her zaman bulunmuyor.