Vistas totales: 31041 (Este mes: 240) Creado 16-12-2023 (Modificado: 25-01-2025)

Candy YA

¡Fotos verificadas 100%!
Todas las fotos son auténticas - aprobadas y confirmadas por el personal.
Your Angels - Athens
Escort girl from Grecia -  Candy YA, her sexy photos, read reviews and comments, information
Cámaras web Chat
EtnicidadEuropea (caucásica)
NacionalidadUcraniana
SexoMujer
Edad23
Altura165 cm (5'5" ft)
Peso51 kg (112.44 lb)
PeloRubia
OjosMarrón
TetasC
Tipo de tetasPechos naturales
Vello púbicoAfeitado completo
FumarNo fumo
BeboA veces
TatuajesNo
PiercingsNo
Idioma: Inglés  English English English
  Ruso Russian Russian Russian Russian Russian
Incall    Incall: Habitación de hotel
Outcall    Outcall: Visitas a hotel y domicilio
Orientación sexual: Bisexual 
Cita con: Disponible para hombres  Disponible para hombres   
Disponible para parejas  Disponible para parejas   
Sobre mí

Candy Sexy Babe

Meet “Candy” the new sexy escort in Athens, from Your Angels. An incredibly sexy presence, with beautiful eyes, hot lips and a hot velvety body with luscious natural breasts. Have sex with this horny escort and live the ultimate experience. She is a glamorous presence but she can be transformed into what all men want, a vip escort in bed! It’s a vip escort.

All photos are 100% real.

In-Call

30 min: 130 €
1 hr: 180 €
1½ hr: 270 €
2 hrs: 360 €
3 hrs: 540 €

Out-Call

1 hr: 180 €
1½ hr: 270 €
2 hrs: 360 €
3 hrs: 540 €


Extra services: 

⟡ Lesbian + 30€
⟡ Srapon + 20€
⟡ Cum in face +20€
⟡ Cum in mouth +20€

Your Angels - Hot Sexy Escorts & Call girls in Athens



Tarifas

TiempoIncallOutcall
30 mín130
1 hora180 180
1.5 hora270 270
2 hora360 360
3 hora540 540
Datos de contacto
Ciudad base:Atenas 

Escribir reseña View Candy YA reviews
  • Sauvage 06-07-2024
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    05-07-2024 60 Atenas
    : 9.0
    : 9.0
    : 9.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Sin condón
    No
    Pasivo
    No
    Pechos naturales
    Solo uno permitido
    10% mejorado en Photoshop
    Oι προοπτικές αρκετά καλές, τουλάχιστον στις εικόνες που είδα. Διαθεσιμότητα με δυσκόλεψε λίγο αλλά κατάφερα να κλείσω ραντεβουδάκι που με βόλευε.

    Το κορίτσι χαμογελαστό μοσχομυριστό και πεντακάθαρο με πάρα πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις. Παρόλο που δέν είμαι ιδαίτερα φίλος των πολλών τατού το σωματάκι της μου έβγαλαν ένα γούστο. Πιπινάκι να το πιείς στο ποτήρι.

    Ωραίο καλοκαιρινό φορεματάκι με στριγκάκι να διαγράφει και σώμα έτοιμο να με υποδεχτεί. Αγγλικά πολύ καλά, συννενοηθήκαμε αρκετά καλά.

    Μετά από ένα γρήγορο φρεσκάρισμα ξεκινήσαμε με φιάκια και αγκαλίτσες και γρήγορα καταλήξαμε στην πίπα. Γενικά δέν θα έλεγα οτι ήταν χάλια, αλλα σαφώς θα σήκωνε βελτίωση και γενικά βάλτον λίγο πιο μέσα ρε κοπελιά...

    Συνεχίσαμε με γαμισάκι το οποίο ήταν αρκετά τίμιο και ευχαριστήθηκα να με καβαλάει και να βλέπω βυζάρες πάνω κάτω σε παααρα πολύ ικανοποιητική θέα.

    Μετά το τέλος του πρώτου ξαναέπαιξε γρήγορο μπανάκι για να φύγει ο ιδρώτας της πρώτης φοράς και στη δεύτερη περίοδο δέν αφιερώθηκα πολυ στην πίπα και πέσαμε κατευθεία στο ψητό... παρόλο που έπαιξε λιπαντικό για να πάρει μπρός, δοκιμάσαμε 1-2 στάσεις με τα 4 να είναι η πιό άξιομνημόνευτη και χύσιμο στο σώμα για να κλείσει ιδανική η νύχτα.

    Το νεαρό της ηλικίας βοήθησε στις αντοχές και τη συμμετοχή, καυλωσαμε και οι δυο και από την πλευρά της είδα ενέργεια και διάθεση στο να με ευχαριστήσει. 

    Σε γενικές γραμμές πέρασα ικανοποιητικά, πιστεύω οτι η Candy αξίζει τα λεφτά της και σίγουρα θα είναι μέσα στο ραντάρ μου για μελλοντικές περιπέτειες.