ANGEL
|
|
My name is Angel!
30 min - 400tl
1hour-650 tl
OUTCALL 1hour -700tl +taxi
WhatsApp +905384106941
Ciudad base: | Estambul |
-
carelessman
28-11-2016
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 23-11-2016 90 mín Estambul : 9.0: 10.0: 10.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
Sí, lo escupe
Activo
Sí
Pechos naturales
Permitidas múltiples veces
30 % mejorado en Photoshop
Fakaaat gelelim asıl mevzuya. Kendisi ile 1.5 saatlik görüşme yaptım anal dahil. Karşılıklı olarak inanılmaz keyifli bir görüşme oldu. Öncelikle konuşmayı seviyor fakat bunu zaman geçirmek için yapmıyor, malum hepimiz insanız konuşup ortamı hazırlamak güzel. Oldukça da kültürlü. Oral'dan başlarsak, çok keyif alarak ve keyif vererek oral yapıyor. En iyi oral tecrübelerimden birisiydi diyebilirim. a dan z ye tatmadık yer bırakmadı, ağzından zor aldım aleti. Beğenmeyen arkadaş var aşağıda, tabi herkesin zevki farklı fakat karşılıklı kimyanın uyuşması da lazım. Belki keyif alamamıştır. Ama isterse öyle böyle oral yapmıyor. Seks konusunda da oldukça aktif. Anal yapmamıza rağmen gık demedi hatta benden fazla istekliydi diyebilirim. Oldukça keyifli 90 dakika geçirdik kendisi ile.
Rahatlıkla bu site üzerinden görüştüğüm en iyi hatun diyebilirim. Evet göğüsler ufak, çok taş bir hatun da olmayabilir ama servis harika, gerisi fasa fiso. Keyif almak istiyorsanız hiç düşünmeyin. Kesinlikle tekrar tekrar gideceğim bir hatun.
Dear, it was amazing. We will meet again. ;) -
excali
23-11-2016
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 23-11-2016 30 mín Estambul : 8.0: 7.0: 9.5Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
No
Medio
No
Pechos naturales
No lo sé
30 % mejorado en Photoshop
-
ISTANBUL
21-10-2016
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 20-10-2016 30 mín Estambul : 7.5: 9.5: 10.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
Sí, traga
Activo
No
Pechos naturales
Permitidas múltiples veces
Foto real
-
okan_hovarda
02-08-2016
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 30-07-2016 30 mín Estambul : 9.0: 8.5: 9.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
No
Pasivo
No
Pechos naturales
Solo uno permitido
10% mejorado en Photoshop
-
hebehube
28-07-2016
Encuentro Duración Ciudad Aspectos Servicios Comunicación 27-07-2016 60 mín Estambul : 9.0: 8.0: 8.0Beso
Mamada
CIM
Sexo
Anal
Pecho
Extra ball
Foto
Con lengua
Sin condón
No
Activo
Sí
Pechos naturales
Permitidas múltiples veces
Foto real
Kizin ingilizcesi cok iyi degil, ancak cok cana yakin ve ilgili, dil eksigini kapatiyor. Zaten cok fazla muhabbet de etmeye gerek yok. Servislerde cok aktif olmamakla beraber, istediginizi yapiyor, her pozisyona uyum sagliyor ve mirin kirin etmiyor. PSE dusunerek gitmistim ama kiz GFE'ye daha yakin. BJ iyi ancak kontrolu siz alirsaniz DT de yaptirabilirsiniz. Orami elleme sunu yapma yok. Vajinasi dar, analda ise cok daha fazla dar. Uzun bir sure icine giremedim, hatta artik vazgecmeye yaklasmistim. Zorlanmasina ragman hic sorun cikarmadi, benden puan kazandi. Tek eksik diyebilecegim cif yaparken yuzunun yarisini eli ile kapatiyor ama ben cok onemsemedim. Genel olarak guzel bir deneyimdi, muhtesem kalcalarinin icinde olmak guzeldi. Firsat bulursam tekrarlamak isterim.