Paris Glamour
|
|
Anal Rimming +30€
Two Men +200€
Squirt +30€
Cum in mouth +30€
Prostate Massage +30€
Cum in face +50€
Strapon +70€
Lesbian show +50€
Golden Shower +70€
Anal (Depends on size) +100€
Arbeitszeiten
Preise
Zeit | In–call | Auswärts |
---|---|---|
30 mindestens | 150 | |
1 Stunde | 200 | 200 |
1.5 Stunde | 300 | 300 |
2 Stunde | 380 | 380 |
3 Stunde | 570 | 570 |
12 Stunde | 1400 | 1400 |
Ausgangsstadt: | Athenerin |
-
nofapper
24-10-2023
Treffdatum Dauer Stadt Aussehen Dienst Mitteilung 23-10-2023 1 hour Athenerin : 10.0: 9.0: 10.0Kuss
Blowjob
CUM
Sex
Anal
Brüste
Extraball
Foto
Mit Zunge
Ohne Kondom
Nein
Aktiv
Nein
Natürliche Brüste
Mehrere Male erlaubt
Reales Bild
Η κοπελα εχει ιδιαιτερα ομορφη εμφανιση που πλησιαζει το 10 χωρις να υπερβαλλω. Ηταν πολυ φιλικη και προσιτη με διαθεση να με υποδεχτει λες και ημουν βιπ. Τα αγγλικα της ειναι πολυ καλα και στην επικοινωνια θελει ουσιαστικη συμμετοχη.
Ολα στο σεξ αποδειχτηκαν ομορφα μαζι της. Πηρα τοσα φιλια που δεν εχω παρει παζεμενα απο τρια διαφορετικα ραντεβου, με δροσερη αναπνοη και θεληση να δοθει απο την πρωτη στιγμη.
Στο τσιμπουκι ειναι καλη, θα μπορουσε καλυτερα αλλα ολικη της συμμετοχη ειναι πολυ καλη οποτε δεν μπορω να της κατεβασω βαθμολογια. Δεχτηκε με χαρα το γλυφομουνι που της εκανα και το ανοιγμα των ποδιων της εδειχνε ποσο της αρεσε. Στο σεξ καναμε καποιες στασεις με συμμετοχη που δεν εχω συναντησει εδω και καιρο. Το μουνι της ειναι πολυ στενο και βαζει πολυ λιγο τζελ στην εισοδο. Η υπολοιπη λιπανση ειναι φυσικη και το ζει το γαμησι με ολη της την καρδια.
Εχυσα πολυ δυνατα δυο φορες μεσα στο μουνι της και την πληρωσα απολυτως ικανοποιημενος.