Gesamtansichten: 19340 (Dieses Monat: 111)
Erstellt 02-11-2023 (Verändert: 31-03-2024)
PAOLINA
Nationalität | Ukrainsk | Geschlecht | Weiblich | Alter | 24 | Höhe | 167 cm (5'6" ft) | Gewicht | 49 kg (108.03 lb) | Haarfarbe | Blonde | Augen | Haselnuss |
Körbchengröße | B | Tittentyp | Natürliche Brüste | Schamhaar | Mehrheitlich rasiert |
Tattoos | Nein |
Piercings | Nein |
|
Sprach: |
Englisch |
|
Auswärts: Hotel & Hausbesuche
|
Sexuelle Orientierung : |
Heterosexuell |
Treffen mit: |
Verfügbar für Männer |
|
Ich bin Fetisch |
|
Dienst
Analverkehr,
Spritz im Mund,
Sperma ins Gesicht,
Französisch ohne Kondom ,
Fingersatz,
Freundin Erfahrung,
Deepthroat,
Herrschaft,
Strap on ,
Natur Sekt,
Fußerotik,
Herrin,
Extra Ball ,
A-Lecken,
Bdsm ,
körperbesamung,
69 Position,
Schlucken ,
Verschiedene Positionen,
Masturbation,
Eier lecken,
Dirty Talk,
Facesitting,
Zusammen duschen,
Zungenküssen,
Zungenkuss,
Doggystyle,
Spanking ,
Küssen,
Blasen-job ohne,
Analsex
View PAOLINA reviews
-
Samoa
08-11-2023
Treffdatum | Dauer | Stadt | Aussehen | Dienst | Mitteilung |
06-11-2023 |
60 |
Ankara |
: 8.0 |
: 8.0 |
: 8.0 |
Kuss Blowjob CUM Sex Anal Brüste Extraball Foto
|
Mit Zunge Ohne Kondom Nein Aktiv Nein Natürliche Brüste Unbekannt 10% verändert mit Photoshop
|
Paolina ile birkaç gün önce görüşme yaptıktan sonra inceleme yazısı (review) yazmaya üşenmiştim ama demin çıkan reviewda malum yalancının bu kıza da bulaşıp çamur attığını görünce sinirlenip inceleme yazımı yazmaya başladım.
Paolina’yı getiren escort cloud Ankaranın efsane ajanslarındandı ama savaş yüzünden aramızda hava ulaşımı kesilince o müthiş kızları getiremez olmuştu. Şu anda tren + otobüs şeklinde uzun ve yorucu bir yolculukla geliyormuş kızlar ancak. Avrupada serbest dolaşım hakları olduğu için ulkemize gelen ukraynalı kız sayısı çok azaldı. Kalan birkaç kızı da yalancı yorumcular kaçırma derdinde! Ankara sitesi komple kezban ve kırgız dolunca slav kızlara çamur atma rallisi biter herhalde;)
Neyse Paulina hakkında birkaç kelam edeyim: İyi niyetli, kısa boylu, seksi bir kız. Nerdeyse 18 yaşından 25 yaşına kadar fotoğrafları var, incelerken dikkat etmek lazım. Servislerinde gayretli bir kız. Yalnız dilli öpüşmüyor korona korkusu yüzünden, haklı bence de. Gerçekten dolgun, güzel memeleri var.
A-level var gözüküyor profilinde ama birgün anal yapınca ertesi gün yapmıyormuş acıttığı için. Bunun dışında naz falan yok elinden geleni yapıyor Paolina. Her pozisyona geliyor, en iyisi doggy style bence. Kondomsuz oralı iyi yapıyor, arada gözlerini de gösteriyor yukarı bakıp.
İngilizcesi fena değil yavrunun. Perşembe günü İstanbul’a gidip şansını bir de orada deneyecekmiş, başarılar diledim. Ankara sitesinde iş az diyor. Sonuçta kamikaze yapıp yüzümde bir gülümseme ile mutlu ayrıldım otelden. Ben 5.5 yılda 123 review yazıp sıkıldığım için çok hoşuma giden kızlara yazıyorum genellikle ama bu kıza haksızlık yapıldığını görünce üşenmedim hemen yazdım.
Raunes üstadım yeni inceleme yazılarını görünce çok sevindim, yola devam! Hayat boş pompala coş!
-
Halif999
08-11-2023
Treffdatum | Dauer | Stadt | Aussehen | Dienst | Mitteilung |
08-11-2023 |
1h |
Ankara |
: 2.0 |
: 2.0 |
: 3.0 |
Kuss Blowjob CUM Sex Anal Brüste Extraball Foto
|
Mit Zunge Mit Kondom Nein Passiv Nein Silikontitten Unbekannt Zu 100 % in Photoshop bearbeitet
|
Bence sakin gitmeyin derim, yatakta cok kotu, birde fotograf evet ona ait ama photoshop bu kadar mi olur. Paraniza yazik 300 tl ye genel ev hatununu alin inanin daha iyi. Birde nazli hatun. Bir daha hayatta gitmem. Kimseyede tavsiye etmiyorum.