Celkem zobrazení: 10837 (Tento měsíc: 85)
Vytvořen 16-11-2022 (Upraven: 16-03-2023)
MIA VIP
Etnikum | Latino | Národnost | Argentinská | Pohlaví | Žena | Věk | 25 | Výška | 165 cm (5'5" ft) | Váha | 50 kg (110.23 lb) | Vlasy | Blond | Oči | Hnědá |
Prsa | C | Typ poprsí | Silikonové kozy |
Tetování | Ne |
Piercing | Ne |
|
Jazyk: |
Angličtina |
|
|
Španělská |
|
K ní: Hotelový pokoj
|
Eskort u klienta: Návštěvy doma i na hotelu
|
Sexuální orientace: |
Heterosexuální |
Schází se s: |
Dostupné pro muže |
|
Jsem Fetiš |
|
O mně
Escort MIA is a highly sensual woman passionate in bed, with her incredible dreamy curves and beautiful tongues. Feel her body rubbing against you, her breath joining yours and feel the heat!
With a deadly body, she is ready to make you feel unprecedented pleasure without shame and of course without cuts and wasting time
Služby
69 Poloha,
Všemožné fantazie,
Anální sex,
Lízání a sání koulí,
Výstřik na obličej,
Výstřik na tělo,
Společnost při večeři,
Hluboký orál,
Hrdelní francouzské líbání,
Různé polohy,
Dildo hrátky,
Sprosté řeči,
Zezadu,
Lehká dominace,
Erotická masáž,
Fetiš,
Chodidýlka,
Francouzské líbání,
Jako s přítelkyní,
Skupinový sex,
Podpatky a prádélko,
Kamasutra,
Kinky,
Líbání,
Masáž,
Masturbace,
Orál bez kondomu,
Foto,
Jako s pornohvězdou,
Role play,
Sexy sprcha,
Společná sprcha,
Připínák,
Striptýz,
Pomůcky,
Povolit video
Sazby
Čas | K ní | Eskort u klienta |
30 min | 100 | |
1 hodina | 140 | 140 |
1.5 hodina | 210 | 210 |
2 hodina | 280 | 280 |
3 hodina | 420 | 420 |
6 hodina | 800 | 800 |
12 hodina | 1200 | 1200 |
24 hodina | 2200 | 2200 |
48 hodina | 4400 | 4400 |
| | Eskort u klienta + Taxi |
View MIA VIP reviews
-
starboy1
19-11-2022
Datum schůzky | Trvání | Město | Vzhled | Služby | Komunikace |
18-11-2022 |
1 hour |
Athény |
: 8.0 |
: 9.0 |
: 2.0 |
Líbání Vykouřit Udělat se do pusy Sex Anál Prso Opakovaný sex Foto
|
S jazykem Bez kondomu Ne Aktivní Ne Silikonové kozy Povoleno opakování 10% upraveno ve Photoshopu
|
Προτιμησα το πιο φρεσκο κοριτσι του γραφειου και εκλεισα το ραντεβου στο ξενοδοχειο απογευματινη ωρα. Βρεθηκα στην ωρα μου μπροστα στην πορτα της και απο πισω με περιμενε μια ευχαριστη εκπληξη αφου η Μια δεν εχει ουσιαστικα καμια διαφορα απο τις φωτογραφιες παρα μονο την λαμψη στο προσωπο.
Μου ζητησε ευγενικα να κανω ενα μπανιο πριν αρχισουμε το σεξ, κατι που δεν μπορουσα να αρνηθω και ας ειχα κανει ηδη πριν παω. Με το που επεστρεψα διαπιστωσα το τραγικο της επιπεδο στα αγγλικα οποτε καθε μου σκεψη για σοσιαλ πηγε περιπατο. Θα σκεφτειτε κακη αρχη.. οχι καθολου, σε ολη την διαρκεια της μιας ωρα που ημασταν μαζι δεν σταματησαμε να κανουμε σεξ και να φασωνομαστε.
Τα γλωσσοφιλα της ειναι οτι πιο κοντα εχω δοκιμασε σε αληθινα, τα επεδιωκε και η ανασα της μυριζε φρεσκαδα. Με εφτιαξε πολυ με αυτην την εισαγωγη και μου κυλησαν ολα ωραια μαζι της.
Τα βυζια και ο κωλος πολυ ωραια αλλα τα πρωτα ενισχυμενα και με καπως πιο σκληρη υφη απο οσο θα επρεπε, χωρις να τα απορριπτω βεβαια. Εγλειψα ρογες ξανα και ξανα οπως εγλειψα και μουνι που το εχει ομορφο και ευωδιαστο. Με την δικη της σειρα αρχισε ενα πολυ καλο τσιμπουκι κατα το οποιο εριχνε πουτσοσκαμπιλα στο προσωπο της μονη της και με κοιταζε στα ματια επιμονα γλειφοντας το καυλι μου σαν να ηταν το καλυτερο που ειχε δει στη ζωη της. Ενα βημα πριν αρχισουμε το πισωκολλητο την εβαλα στα τεσσερα και δατυλιαζωντας το μουνι της εγελιφα την κωλοχαραδρα της. Εχει αρκετα σφιχτο μουνι και βγαζει εναν ωραιο αναστεναγμο οταν τον βαζεις μεσα της. Την πρωτη φορα δεν ειχε βαλει τζελ οποτε το πηγα σιγα σιγα αλλα δεν αργησε να κατεβασει υγρα το μουνι της. Εχει πανεμορφο κωλο και η πλατη της ειναι διακοσμημενη σχεδον ολη με ενα ωραιο τατουαζ το οποιο περιελουσα με σπερμα λιγα λεπτα αργοτερα.
Στο διαλειμμα καναμε μαζι ντους και επιστρεψαμε στο κρεβατι οπου συνεχισε την περιποιηση της.
Δεχτηκα ενα καλο γλειψιμο στα αρχιδια που εκανε την στυση μου πιο αμεση και σκληρη. Επομενο βημα προετοιμασε το μουνακι της και καβαλησε το αγαπημενο της εργαλειο σαν τρελη ορθα και αναποδα.
Απο μπροσατα θαυμαζα τα βυζια της και απο πισω της εριχνα σκαμπιλια στον ερωτευσιμο κωλο της.
Καναμε ενα ιεραποστολικο με φιλια στο στομα και μετα παλι doggy. Το χυσιμο εγινε στα βυζια της και δεν εμεινε ουσιαστικα καθολου χρονος για τιποτα αλλο παρα μονο να προετοιμαστω και να φυγω. Πληρωσα στο τελος και μπορω να πω οτι εφυγα ευτυχισμενος απο κοντα της.